X-FIT FAMILY

Peter Pansar Blaha

Ta chansen att träna x-fit med Peter ”Pansar” Blaha på något av våra Apollo Sports-hotell. Här erbjuds träning i alla dess former för såväl stor som liten, och med superstarka kryddan Peter "Pansar" Blaha blir veckan årets bästa.  

Träningsprofilen Peter "Pansar" Blaha bjuder på crossfitinspirerade pass för hela familjen! För svenska folket är Peter mest känd från ett populärt familjeprogram på tv som en entusiastisk gladiator. Med Peter Blaha erbjuder vi Crossfitinspirerade fyspass med olika workouts anpassade så att både vuxna och barn kan vara med. På passen kommer ni få jobba med funktionella övningar och köra roliga workouts både i par och individuellt. Veckan avslutas med en kul workshop där alla kan vara med.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Vem kan delta

På Peters pass kan alla kan delta oavsett ålder. Målsman måste vara med om barnet inte kan delta självständigt eller är under 7 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. 

* För dig som bor på Playitas Resort under den aktuella veckan kommer vissa av klasserna med en extra avgift, enligt Playitas ordinarie program. Minst en klass per dag med gästinstruktören är kostnadsfri. Anmälan sker i sportreceptionen en dag i förväg. Var uppmärksam på att det är begränsat antal platser på klasserna. 

Info om veckan:

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.* 

Datum & hotell:
1-7 juli 2024 - Sivota Retreat - powered by Playitas

25 okt - 1 nov 2024 Playitas Resort 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Peter Blaha*
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat

Boka Playitas Resort

Kontakta oss: [email protected]

*Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Om instruktören


Peter "Pansar" Blaha

Glad kille från Stockholm med ursprung från Tjeckien som numera bor i Linköping med fru och 2 barn. Älskar att träna och pressa sin kropp för för att bli en starkare och bättre Crossfit-atlet. Mest känd för att spela galen på tv och är en riktigt vinnarskalle. Har styrketränat i 24 år, spelat rugby i 20 år men tränar och tävlar numera i Crossfit sen 5 år tillbaka. Är entreprenör och driver bland annat Crossfit Highway i Linköping, Barnens Hinderbana och ProFitness Camps.  


Om hotellen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort