Träningsresa med ToppTräningsresor

Levante – powered by Playitas, Rhodos

2024 åker vi tillbaka till sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust. Vilken nystart vi fick på underbara Rhodos 2023! Det underbara vädret, den extremt goda maten, de nya träningsytorna och det uppfräschade hotellet Levante bjöd på sin bästa sida, och det är inget snack om att vi vill tillbaka 2024! Upplev Rhodos träningspärla Levante 15-22 sept 2024!


Om resan 

Hotellet ligger bara 30 minuter söder om Rhodos Stad och erbjuder ett fantastiskt läge precis intill stranden och har dessutom ett flertal pooler i olika storlekar. Här kommer vi att yoga, cykla landsväg, träna i den nybyggda WOD-boxen, boxas, dansa och även ha crawlkurser i den 25 meter långa träningspoolen med både startpallar och linor för dig som drömmer om att bli en hejare i vattnet. 

Våra ledare är Pasi Salonen, svensk före detta landslagstriathlet som har SM-guld både på olympisk distans, medeldistans och kortdistans. Pasi kommer att köra både landsvägscykel och crawl. Här finns också grymma Freddie Nyholm som bland annat kommer att köra både dans, Body Combat, Balance, Bootcamp och populära José Nunez som kör sitt eget nyskapande koncept Moveoo. José lär dig att tänka på ett nytt sätt vad gäller din träning och du utmanas att bryta gamla mönster med olika pass i allt från bollar och boxning till vikter. Allt under samlingsnamnet Moveoo. På plats finns också Tessan Johansson, vald till Årets PT för några år sedan, och hon har också varit nominerad till Årets gruppträningsinstruktör. Tessan kommer bland annat att stå för härliga danspass under veckan, eller vad sägs om Zumba, Disco eller Vavavoom (gissa vad det är!)

Pamela Andersson åker också med och leder powerwalk på morgnarna där du väcker kroppen samtidigt som du ser solen gå upp ur havet. Magiskt! Pamela kör också sin berömda föreläsning en kväll under veckan.

Hotellet har också två nybyggda padelbanor, sex tennisbanor och mycket vattensport att erbjuda. Kanske testa SUP, kajak eller windsurfing en dag? Här finns också ett häftigt och stort poolområde där du kan vila mellan passen.

Innan pandemin var resan en favorit bland våra deltagare, och kärleken återuppstod under 2023. För de som vill testa att cykla landsväg går flera av nybörjarturerna till Anthony Quinns Bay som är ett måste för alla som åker med på den här träningsresan till Rhodos. Den lilla viken kantas av berg- och klippformationer och bjuder på turkosgrönt vatten och fotovackra vyer och räknas som en av Rhodos vackraste stränder. Bukten är döpt efter en Hollywoodstjärna och är lika glittrande som Oscarsgalan. Anthony Quinn var den stora filmstjärnan som belönades med två Oscarsstatyetter för bästa biroll på 50-talet men är kanske mest känd för filmerna Kanonerna på Navarone och Zorba


Veckans program

Program presenteras här inom kort 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från ToppTräningsresor finns på plats med dig hela veckan. 


 

Pris från: 16 498: -

Datum: 15–22 sep 2024

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur 
  • Boende i delat dubbelrum på Levante Resort
  • Halvpension (frukost & middag) 
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA

Sista dag för bokning 1 september 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

Jose Nunez

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt ägare av ToppTräningsresor (fd ToppHälsa). Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Therese Johansson

Therese Johansson har vunnit Årets PT 2017 och blev finalist i Årets Gruppträningsinstruktör 2021. Hon bor i Sigtuna och jobbar som PT, utbildare av Moveoo och är även idrottslärare på Jensen Education. Tessan brinner för dans och blandar allt från Latino Moves till Flashdance. Glädjen ska vara i fokus!

Pasi Salonen

Pasi Salonen är en svensk före detta landslagstriathlet som har SM-guld både på olympisk distans, medeldistans och kortdistans. Han har tävlat internationellt och har också ett EM-guld i klassen H-45. I dag jobbar han som professionell föreläsare och med sin elitkarriär och en bakgrund med både chefsroller och egna företag är han en mycket uppskattad föreläsare. Pasis härliga optimism gör att alla vågar ta steget vare sig det handlar om att cykla, simma, springa eller att helt enkelt bara våga ta steget till att bli sitt bästa jag.


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas