Träningsresa med ToppTräningsresor

Porto Myrina– powered by Playitas, Limnos

Möt sommaren på underbara Porto Myrina. Efter årets succé åker vi tillbaka till en av våra vackraste träningsanläggningar i slutet av maj 2024. Beläget på genuina ön Limnos i grekiska ö-världen ligger hotell Porto Myrina – powered by Playitas i ett naturskönt område med ett superläge direkt vid stranden. Här tränar du med havet framför dig – jag lovar att det är helt oslagbart! 


Om resan 

Här kommer vi att köra ett gigantiskt träningsschema med allt ifrån yoga och dans till bootcamp, aerobics, body combat, funktionell träning och mycket, mycket mera. Dessutom har vi lagt in flera kanotpass där en av Sveriges främsta idrottskvinnor genom tiderna, OS-guldmedaljören i kanot, Susanne Gunnarsson kommer att ta oss ut på havet och paddla. Kanoterna står redo och väntar!

Här tränar du med det bländande azurblå havet som bakgrund – en vy som inte bara inspirerar utan även ger en känsla av lugn och harmoni. På vårt fullspäckade träningsschema hittar du ett stort utbud av pass som kommer att ge dig både träningsvärk och nya utmaningar. Oavsett om du älskar yoga och dans för att få igång energin eller om du är redo att gå utanför din komfortzon och testa bootcamp, aerobics, step, body combat eller funktionell träning, så finns det något för alla. 

Förutom Susanne finns populära instruktören och PT:n Oscar Jöback finns på plats och bjuder på ett spektrum av tuffa, roliga och spännande träningspass. Underbara yogaläraren Åsa Nyvall kommer att börja och sluta dagarna med sin härliga yoga och energiknippet Freddie Nyholm kör allt från dans och aerobics till body combat och bootcamp.

Pamela Andersson ansvarar för resan och kommer att köra powerwalk varje morgon och köra sin berörande föreläsning en av kvällarna. En av morgnarna tar vi oss upp till Myrinas gamla borg och njuter av den underbara utsikten innan vi går tillbaka för att träna vidare på hotellet.


Veckans program 

Program maj 2024

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Pris från 15 498:-

Datum: 26 maj - 2 jun 2024

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina – powered by Playitas
  • Halvpension
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​​​​​​*Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Bokningen är stängd!

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

Fler ledare presenteras här inom kort!

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt ägare av ToppTräningsresor (fd ToppHälsa). Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion. 

Oscar Jöback

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig tränare och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation, och tillsammans med fd ToppHälsa-medarbetaren Helene Arkhem kom hon 2019 ut med boken Kärlekens Språk: din guide till lyckliga relationer.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas