Tennisresa med f.d. tennisproffset Maria Strandlund Tomsvik

NYHET, välkommen på en unik tennisresa på La Pared – powered by Playitas tillsammans med före detta tennisproffset Maria Strandlund Tomsvik. Under veckan kommer vi att jobba på att förbättra och utveckla dina tenniskunskaper med fokus på dig som individ med mycket individuell uppmärksamhet.


Om resan och La Pared - powered by playitas

La Pared har 2 fina tennisplaner men även goda förutsättningar för annan typ av träning som kan hjälpa dig med att förbättra ditt tennisspelande. Här finns ett gym med både maskiner och fria vikter, träningsytor med utrustning för funktionell träning och självklart möjligheter för cykling eller löpning för att bättra på konditionen. På denna resa finns alltså ändlöst med möjligheter att både träna specifikt på tennistekniken och förbättra koordination, styrka, kondition, reaktionsförmåga och alla de delarna som hör tennis till!


Vem kan delta?

Vi kommer vara en liten grupp med max 12 deltagare för att alla deltagarna ska få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Du bör ha tidigare tenniserfarenhet på motionärsnivå.
Träningsmängden kommer att variera mellan 1-2 pass tennis om dagen och en spelledig dag med möjlighet till annan träning eller egen tennis, se program för veckan

 

Pris från: 15 998: -

Datum: 12–19 december 2022

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: La pared – powered by Playitas

Det här ingår:                      

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Maria Strandlund Tomsvik
  • Eventuellt annat som ingår

* Enkelrumstillägg 2500: -

Anmäl dig till resan

Begränsat antal platser. Max 12 deltagare.

Kontakta oss: [email protected]


Om hotellet & instruktören


 

Maria Strandlund Tomsen

Maria Strandlund Tomsvik är tidigare professionell tennisspelare på WTA touren rankad topp 80 i singel och topp 45 i dubbel. Maria är utbildad ledare och tränare och har även varit förbundskapten för svenska damlandslag i ca 10 år. Maria har också jobbat med junior och senior landslag och har även varit inblandad runt Davis Cuplaget för Svenska Tennisförbundet samt utbildat tränare och ledare.

Maria har jobbat om privat tränare åt proffs, amatörer och nybörjare, hon är föreläsare inom ledarskap och arbetar idag med att kommentera tennis för Discovery/Eurosport sen 25 år tillbaka.

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas