Tennisresa

Maria Strandlund Tomsvik

Välkommen på en unik tennisresa på Playitas Resort tillsammans med före detta tennisproffset Maria Strandlund Tomsvik. Under veckan kommer vi att jobba på att förbättra och utveckla dina tenniskunskaper med fokus på dig som individ med mycket individuell uppmärksamhet.


Om resan

Playitas Resort kan stoltsera med fyra fina tennisplaner men även goda förutsättningar för annan typ av träning som kan hjälpa dig med att förbättra ditt tennisspelande. Här finns ett gym med både maskiner och fria vikter, träningsytor med utrustning för funktionell träning och självklart möjligheter för cykling eller löpning för att bättra på konditionen. Varje dag kan du även delta i flertalet ledarledda gruppträningsklasser så som yoga, dans, pilates och spinning.
På denna resa finns alltså ändlöst med möjligheter att både träna specifikt på tennistekniken och förbättra koordination, styrka, kondition, reaktionsförmåga och alla de delarna som hör tennis till!


Vem kan delta?

Vi kommer vara en liten grupp med max 11 deltagare för att alla deltagarna ska få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Du bör ha tidigare tenniserfarenhet på motionärsnivå.
Träningsmängden kommer att variera mellan 1-2 pass tennis om dagen och en spelledig dag med möjlighet till annan träning eller egen tennis, se exempelprogram från tidigare resor.

 

Pris från: 23 498:-

Datum: 9-16 december 2024

Hotell: Playitas Resort

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:                      

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Maria Strandlund Tomsvik

* Enkelrumstillägg 3500: -

BOKA

Max 11 deltagare.

Kontakta oss: [email protected]


Om hotellet & instruktören


 

Maria Strandlund Tomsen

Maria Strandlund Tomsvik är tidigare professionell tennisspelare på WTA touren rankad topp 80 i singel och topp 45 i dubbel. Maria är utbildad ledare och tränare och har även varit förbundskapten för svenska damlandslag i ca 10 år. Maria har också jobbat med junior och senior landslag och har även varit inblandad runt Davis Cuplaget för Svenska Tennisförbundet samt utbildat tränare och ledare.

Maria har jobbat om privat tränare åt proffs, amatörer och nybörjare, hon är föreläsare inom ledarskap och arbetar idag med att kommentera tennis för Discovery/Eurosport sen 25 år tillbaka.

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort