Träningsresa med TaudienTraining

Levante - powered by Playitas, Rhodos

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden bara 30 min från Rhodos stad och kort transfer från flygplatsen. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa. På denna resa har vi All Inclusive för enkelhetens skull. All mat, dryck och träning ingår. Måltiderna intar vi tillsammans och vi ses även för ett glas innan maten för de som vill.


Om resan

Starta dagen med ett yogapass med havet som granne, träna i det välutrustade gymmet, utmana dig själv i WOD-boxen eller följ med på promenader. För dig som även vill prova mer än gruppträningsklasser kan du spela padel eller tennis på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna eller kanske prova på simning i öppet vatten – valet är ditt! En av dagarna ger vi oss iväg på en långpromenad tillsammans, alltid ett uppskattat och socialt inslag, att få se lite mer. Vi har en gemensam cykeltur på ön och du som vill besöka Rhodos stad kan enkelt ta dig dit med lokalbussen.På promenadavstånd från hotellet ligger byn Kolymbia och längs huvudgatan hittar du ett litet utbud av souvenirbutiker, traditionella tavernor och barer.

 


På hotellet finns det ett poolområde med två stora pooler samt ytterligare en pool vid stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. I anslutning till hotellets spa finns också en inomhuspool. För dig som vill unna dig lite extra finns möjlighet att boka till massage och andra behandlingar.

Njut av god och hälsosam mat i hotellets bufférestaurang Amalthia. På hotellet finns även en à la carte-restaurang, sportbar och en lobbybar. Vi njuter av All Inclusive med alla måltider, dryck och mellanmål. Perfekt på en träningsresa!

Utflykter

Långpromenad: En av eftermiddagarna utforskar vi omgivningarna för en social långpromenad. Vi njuter av vackra områden och vyer samtidigt som vi får en härlig stund tillsammans och får röra på oss.

Cykling: Apollo sports cykelguider tar oss med på en cykeltur runt ön. Vi kan med hjälp av cyklarna se lite mer, besöka de närbelägna byarna och njuta av vacker natur. Bokas på plats!

Rhodos stad: En av eftermiddagarna håller vi träningsfri med möjlighet att ta sig in till Rhodos stad. I närheten av hotellet går lokalbuss in till staden som bjuder på shopping, restauranger och kulturliv.


Program

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter. Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form, för att du ska hitta något som passar just dig! Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 50 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.


Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar.

Pris från 18 498:-

* Boka tidigt rabatt på 500:- för bokning innan 31/3 2025. Ordinarie pris 18 998:- 

Datum: 14-21 september 2025

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Levante
  • All Inklusive
  • Träning och aktiviteter enligt program med TaudienTraining
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA
Sista dag för bokning 31 augusti 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Instruktörer med på resan


 

Lenita Gustafsson

Lenita Gustafsson bor på en gård med sin sambo, barn och djur. Hon har varit yogalärare i över 10 år och har arbetat som gruppträningsinstruktör och personlig tränare i ytterligare 5 år. Idag fokuserar hon nästan uteslutande på yoga, och driver sitt eget företag där hon undervisar på heltid. Enligt Lenita är att guida i yoga det absolut bästa som finns. Hon älskar att se individer utvecklas och skratta tillsammans under hennes klasser. Att bli vald som instruktör för deltagarnas yogatimme är en stor ära för henne. Med sin breda kompetens finns hon emellertid på våra yoga- såväl som träningsevent där hon kör varierade klasser.

Lenita är en ivrig läsare, särskilt intresserad av böcker om självutveckling och kvinnokraft. Gotland är hennes favoritplats i världen, och hon tackar aldrig nej till en god pasta.

SANDRA LINDULF

Sandra är energiknippet från Halmstad som älskar att få inspirera och skapa träningsglädje i gruppträningssamanhang. Under sina 18 år som instruktör har hon kört allt från styrkeklasser och 3Dträning till step och yoga- och allt är fortfarande lika skoj! Även koreograf och utbildare för Actic Academy finns med i bagaget. När hon inte är med oss på helger och resor hittar vi henne i träningssalarna på Acic i Halmstad och på fritiden lever hon en aktiv vardag med sin familj. Hon mer eller mindre ger vardagsmotion ett ansikte.

I sin yrkesroll som Konsultchef hjälper hon företag att hitta rätt personal. Den perfekta matchningen är ungefär som en finallåt på ett pass. Magi, som känns i hela kroppen!

 


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas