Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

  • Köp till halvpension eller All Inclusive Ultra
  • Många återkommande gäster
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Taktersssen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6451 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel har en stor solterrass vid poolområdet med gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar kan lånas mot en deposition. Vill man byta handdukarna mot rena är detta mot en liten avgift. Det finns tre pooler, varav en är en separat barnpool. På hotellets takterrass finns en pool med solstolar och parasoller mot avgift. Här finns också en liten, avskild del för naturister.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Det finns en poolbar och en snackbar som serverar enklare rätter hela dagen och erbjuder små vällagade rätter från en à la carte-meny runt lunchtid. Det finns också en lobbybar och en bar som erbjuder livemusik, dans och underhållning flera kvällar i veckan.  À la carte-restaurangen och chill out-baren Gorbea ligger på takterrassen och bjuder på vackra vyer och baskiska specialiteter.

Den stora spa-anläggning med thalassoterapi, som välkomnar gäster över 15 år, har flera pooler med havsvatten i olika temperaturer och massagefunktioner. Prova den 700 m2 stora kom-i-form-poolen (rekommenderas inte till gravida personer) eller unna dig en behandling med lera, alger och andra marina inslag. Hotellets gäster har 10% rabatt på entrépriset till spa-anläggningen och på behandlingar. Observera att hotellets spa har stängt för renovering tillsvidare.

Gratis wifi i receptionen. Gym som är gratis. Bordtennis och petanque mot deposition. Tennis och padel mot avgift. Underhållning för vuxna och barn varje dag. Gratis barnklubb i hotellets regi (med engelsktalande personal) för barn 4-12 år. Lekplats. Minidisco efter middagen på kvällarna. Tvättservice mot avgift. Room service dygnet runt.

Ca 15 minuters promenad till shopping och Casino Gran Canaria. För att nå stranden går man längs en liten påfartsväg och över en bro. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.
Halvpension eller All Inclusive Ultra mot tillägg.
I perioden 24 december 2021 till 2 januari 2022 ingår halvpension i priset.

All Inclusive

I All Inclusive Ultra mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30.
  • Snacks till exempel hamburgare, pommes frittes, smörgåsar och glass till barnen i snackbaren, kl. 10.00-18.00.
  • Eftermiddagsfika, kl. 15.30-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, lokala och internationella drinkar, öl och vin, kl. 10.00-23.30.

Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 12.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

På hotellet finns en av Europas största Thalassoterapicenter. Som gäst på hotellet får du 10% rabatt på entrépriset till spa-anläggningen och på behandlingar.

Alla hotell, San Agustín

Don Gregory by Dunas

Omtyckta hotell Don Gregory by Dunas som välkomnar gäster över 16 år har ett perfekt läge direkt på stranden i San Agustin. Dessutom har du San Agustins shoppingcenter tvärs över gatan. Alla rum har balkong med havsutsikt, det är gratis wifi på hela hotellet och frukost ingår i priset.

Buganvilla

Välkommen till omtyckta hotell Buganvilla i San Agustin på Gran Canaria. Här bor du i lugna omgivningar i fina lägenheter som alla har en magnifik utsikt över havet. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Abora Interclub by Lopesan

Välkommen till nyrenoverade Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Du bor i moderna rum, All Inclusive ingår och på hotellet finns såväl vattenrutschkanor för de små och ett skönt poolområde. Allt för en avkopplande semester!

Sunsuites Carolina

Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina är ett av våra mest uppskattade vuxenhotell på Gran Canaria. Den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool, och i trädgården växer väldoftande timjan och vackra citronträd.

Sunsuites Carolina

Till hotell Sunsuites Carolina på Gran Canaria återkommer många av våra gäster. Det är bland annat den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen som gör att hotellet uppskattas av så många. I trädgården växer väldoftande timjan och citronträd och vid poolområdet finns uppvärmd pool och gratis solstolar och parasoller.