Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

  • Köp till halvpension eller All Inclusive Ultra
  • Många återkommande gäster
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Naturistterass på taket
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6180 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel har en stor solterrass vid poolområdet med gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar kan lånas mot en deposition. Vill man byta handdukarna mot rena är detta mot en liten avgift. Det finns tre pooler, varav en är en separat barnpool. På hotellets takterrass finns en pool med solstolar och parasoller mot avgift. Här finns också en liten, avskild del för naturister.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Det finns en poolbar och en snackbar som serverar enklare rätter hela dagen och erbjuder små vällagade rätter från en à la carte-meny runt lunchtid. Det finns också en lobbybar och en bar som erbjuder livemusik, dans och underhållning flera kvällar i veckan.  À la carte-restaurangen och chill out-baren Gorbea ligger på takterrassen och bjuder på vackra vyer och baskiska specialiteter.

Den stora spa-anläggning med thalassoterapi, som välkomnar gäster över 15 år, har flera pooler med havsvatten i olika temperaturer och massagefunktioner. Prova den 700 m2 stora kom-i-form-poolen (rekommenderas inte till gravida personer) eller unna dig en behandling med lera, alger och andra marina inslag. Hotellets gäster har 10% rabatt på entrépriset till spa-anläggningen och på behandlingar. Observera att hotellets spa har stängt för renovering tillsvidare.

Gratis wifi i receptionen. Gym som är gratis. Bordtennis och petanque mot deposition. Tennis och padel mot avgift. Underhållning för vuxna och barn varje dag. Gratis barnklubb i hotellets regi (med engelsktalande personal) för barn 4-12 år. Lekplats. Minidisco efter middagen på kvällarna. Tvättservice mot avgift. Room service dygnet runt.

Ca 15 minuters promenad till shopping och Casino Gran Canaria. För att nå stranden går man längs en liten påfartsväg och över en bro. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.
Halvpension eller All Inclusive Ultra mot tillägg.
I perioden 24 december 2021 till 2 januari 2022 ingår halvpension i priset.

All Inclusive

I All Inclusive Ultra mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.30.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30.
  • Snacks till exempel hamburgare, pommes frittes, smörgåsar och glass till barnen i snackbaren, kl. 10.00-18.00.
  • Eftermiddagsfika, kl. 15.30-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, lokala och internationella drinkar, öl och vin, kl. 10.00-23.30.

Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 12.00 på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Hotellets spa är tillsvidare stängt för renovering.

På hotellet finns en av Europas största Thalassoterapicenter. Som gäst på hotellet får du 10% rabatt på entrépriset till spa-anläggningen och på behandlingar.