Rumstyper på Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Dubbelrum

Ljusa och fint inredda dubbelrum med en dubbelsäng och en enkelsäng eller två enkelsängar. Loungedel med en soffa som kan användas som extrabädd. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp, som på förfrågan kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerummen består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp som på förfrågan kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Ett badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Familjerummen ligger i en byggnad nära poolerna.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Ljusa och fint inredda juniorsviter som består av sovrum och vardagsrum med öppen planlösning. En dubbelsäng. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp, som på förfrågan kan fyllas som minibar och är då mot avgift. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Badkar i sovrummet. I sovrummet är det öppen planlösning till handfaten. Separat dusch med glasväggar. Separat wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.