Rumstyper på Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng och en enkelsäng eller två enkelsängar. Loungedel med en soffa som kan användas som extrabädd. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. Familjerummen ligger nära poolerna och består av två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 2 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. Juniorsviterna består av sovrum och vardagsrum med öppen planlösning. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Kylskåp. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badkaret står i sovrummet. Från sovrummet är det öppen planlösning till handfaten. Separat dusch med glasväggar. Separat wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.