Kundomdömen om Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 103 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-11-19


6 av 10

+
Restaurangen. Personal!
-
Hotellet har väldigt många gäster och poolområdet blir väldigt rörigt! Dåligt med lunchrestauranger i området. Bygger mer på All inclusive! Alla vill inte ha det!

Bekräftad gäst: 2023-04-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-09


7 av 10

+
Bra mat på buffén
-
Låg servicenivå

Bekräftad gäst: 2023-04-01


7 av 10

+
Vet ej men personalen var mycket vänlig
-
Läge på Hotellet borta från alla faciliteter och uppe i backen - Stort och anonymt- Underhållning på kvällar utan variation mest inriktad till Pensionärerna - Skrikande barn - Högljud i matsalen osv

Bekräftad gäst: 2023-03-25


10 av 10

+
Allt var bra! Ett toppenhotell, reser gärna dit igen.
-

Bekräftad gäst: 2023-03-19


8 av 10

+
Läget - och rummen
-
Bättre skillnad mellan lunch och middag. Personalen ska vara noga med att uppmana gäster att inte bära shorts o d på middagen.

Bekräftad gäst: 2023-03-11


8 av 10

+
Maten!
-
Det känns inte som en privat zon på balkongen, man hör allt vad gränsen säger. Dessutom röker grannar på balkongen och deras rök hamnar i rummet.

Bekräftad gäst: 2023-03-04


10 av 10

+
Fantastisk service, framför allt personalen som var i receptionen som hjälpte oss på ett föredömligt sätt.
-

Bekräftad gäst: 2023-02-19


8 av 10

+
Bra rum och badrum
-

Bekräftad gäst: 2023-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

7787 omdömen
Utmärkt
 
4978
Väldigt bra
 
1687
Bra
 
704
Mindre bra
 
243
Underkänt
 
175

5 senaste omdömen

2023-04-02

av stumpen2013

Kanon!

Skulle åka hem men flyget var inställt, hamnade här 1 natt! Fick ett fantastiskt mottagande i min stress att komma hem! En kvinna i baren utanför receptionen namn Debora Viera var helt fantastiskt och ödmjukt omhändertagande! Nu blev man lugn och får fortsätta njuta trots mer frågetecken innan man kommer hem! Stort tack!

 
2023-02-15

av tommyfbg Amadores, Spanien

Allt du kan önska.

Ett väldigt fint hotell med bra läge och fin havsutsikt. Här finns allt du kan önska. Bra uppvärmda pooler. Bra restaurang. Här finns också fitness och spa. Precis utanför hotellet finns tennis och padelbanor i bra skick. Åker gärna hit igen.

 
2023-02-12

av Sofi L Kållered, Sverige

Bo inte här!

Ett stort hotell som för länge sen passerat bäst före datum. Vi börjar med de få positiva saker som finns att nämna. -De har renoverat rummen under pandemin och det har blivit superbra. Smakfulla med en fin balkong. -De flesta i personalen var trevliga. Så nu tar vi det som inte fungerade. -Eventuellt fungerade alla 3 hissar oftast inte. Det var långa väntetider vid 3 hissar så när det bara var 2 så var det lätt frustrerande. -Frukostbuffén var ett totalt inferno. Matsalen var just en matsal i dess sämsta betydelse. Ljudnivån för hög, för många bord på för liten plats och rörigt. Trasiga juicemaskiner och kaffemaskiner som vid påtalande inte gjordes något åt. När man påtalade det igen skylldes det på receptionen?! -När man beställde en drink i baren så fick man MYCKET alkohol och lite tonic/juice/läsk. De hade ingen aning om hur man blandade de enklaste drinkar. De kunde även vara rätt otrevliga. -Om du beställer mousserande vin så får du deras ’egna’ med hela 5% alkohol, självklart utan att de nämner det. -Vid deras obligatoriska jul & nyårs buffér så var ’restaurangen’ totalt överbelamrad med för mycket bord. Bufféerna i total kaos. Hade du sista sittningen började de plocka bort innan du hade hunnit äta klart. Beställning/påfyllning av drycker var näst intill obefintlig. -Städet han inte riktigt med ett fullbelagt hotell. -Maten vid poolbaren på takterrassen var det extremt låg kvalitet på. Speciellt med tanke på priset. -På deras gourmet resturang fanns ingen sommelier eller någon med vinkunnande, så mat och vin parningen blev sisådär. Prisbilden indikerade annat. Jag kan inte rekommendera någon att bo här.

 
2022-12-28

av 345rogerl Eksharad, Sverige

Ett toppenhotell!

Fina rum. Rent och fint. Nya vattenflaskor varje dag och vattenkokare så man själv kunde fixa kaffe eller te. Handdukar fick man nya varje dag om man ville.. Bodde på våning 6 med en otrolig utsikt ut mot havet! Bra frukost med väldigt mycket att välja på! Det enda som jag saknade var parasoller vid solsängarna. Det fanns några men man var tvungen att be att få fler. Tycker att det vore en självklarhet att det fanns vid de flesta sängar!

 
2022-12-21

av Inger H

Det mesta bra, sänk ljudnivån, mycket god service

Vi har bott 8-9 gånger och trivs mycket bra. Servicen är bra. I restauranten behöver det fyllas på lite snabbare (frukt, gurka t ex) speciellt när många äter samtidigt. Ljudnivån är jobbig i mitten och mot fönsterpartierna i matsalen ( bättre utefter väggarna) Rummen mycket fina och tysta. Bekvämt med gratisbussarna till Playa Ingles och Maspalomas. Balkongen är mycket fin. Svårt att läsa och förstå skyltarna vid respektive maträtt. Brödet felplacerat på frukosten - skapar kö och trängsel med omelettkön. Mycket trevlig matsalspersonal. Alldeles för hög ljudnivå vid underhållningen på kvällarna vilket gör att det är svårt att närvara. Önskar få tillgång till poolen tidigt på morgonen för motionssimning innan alla barn är på plats. Vi trivs och önskar att få komma tillbaka igen.