Kundomdömen om Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 126 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Mer än nöjd. Mycket hög servicenivå och superduktig personal.
-
Som alltid i Spanien. Urkassa på engelska.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


5 av 10

+
Frukosten
-
Har varit på Hotellet som gäst 10ggr men tyvärr bara blivit sämre. Förmycket sorl i resturangen.

Bekräftad gäst: 2024-03-23


8 av 10

+
Trevlig personal. Bra rum. Sköna sängar.
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


10 av 10

+
Läget. Frukosten och städningen
-
Saknade ett bättre utbud av mat på kvällskvisten om man inte ville äta buffé

Bekräftad gäst: 2024-02-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-02-11


6 av 10

+
Trevlig personal i receptionen som talade engelska. Stora öppna ytor för umgänge. Underhållning/dans i baren. Mycket god/fräsch frukost och middagsbuffe.
-
Jag var på Gloria Palace dec 2021. Var mer nöjd då även om samme strame/arroganta hotelldirektör fanns då. Hotellet lever inte upp till sina 4 stjärnor idag. Många av personalen i restaursngen och alla i städet kan dålig eller ingen engelska. Flera I mitt sällskap hade det jobbigt med den branta backen upp till hotellet (men det rår inte hotellet för).

Bekräftad gäst: 2024-02-04


6 av 10

+
Fin utsikt, stora fina rum. Bra med gratisbussar som stannade utanför hotellet.
-
Många solstolar, poolen kunde varit lite större. Väldigt ful och anonym entré. Lång och backig väg till stranden

Bekräftad gäst: 2024-02-04


8 av 10

+
Resturangen högst upp, grymt trevlig och hjälpsam personal.
-
Det borde finnas strykjärn eller strykrum, det saknades.

Bekräftad gäst: 2024-01-07


4 av 10

+
Maten
-
Det var faktiskt jättedåligt att poolen på taket kostade pengar och hade åldersgräns 16 år. På bilden och i Apollos text är det takterrassen och den poolen som frontas. Även spaet. Mina barn fick aldrig del av det. Inte jag heller för att jag behöver bara med mina barn. Dessa bilder var anledningen till att jag valde hotellet. Åldersgränsen framgår inte tydligt i text någonstans förutom på plats. Jättedåligt!

Bekräftad gäst: 2024-01-07


9 av 10

+
Fina rum och fin utsikt
-
Allt utom problemet som vi påtalat med att vi fick fel rum först, kändes tyvärr som det var satt i system av hotellet. Vi har dessutom meddelat om detta till er och inte fått svar, när vi väl fick svar sa ni att ni inte kan se att vi meddelat er och när vi skickade in kvitto på det har ni inte svarat alls - därför kan jag inte rekommendera Apollo, om ni inte svarar nu förstås och ger oss någon vettig förklaring på varför ni inte svarat och hur ni tänker kompensera oss.

Bekräftad gäst: 2024-01-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

8275 omdömen
Utmärkt
 
5345
Väldigt bra
 
1758
Bra
 
735
Mindre bra
 
253
Underkänt
 
184

5 senaste omdömen

2024-05-03

av Anita L

Jag rekommenderar Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Trevlig och hjälpsam personal. Bra bemötande vid receptionen. Maten var vällagad och varierad. Det fanns något till alla på buffen. Egen buffe till barn. Trivsamma poolområden. Barnen hade sin egen pool. Lekrum och andra aktiviteter till barnen. Välstädat överallt. Hotellet arrangerar underhållning varje kväll på en scen. Nära till San Agustins köpcenter och stranden. Buss till Maspalomas går från hotellet.

 
2024-04-04

av innaT_13 Stockholm, Sverige

Kan rekommenderas

Fint hotell som ser monstruöst ut men inte alls känns så när man är på plats! Jättegod frukost och buffén var okej på kvällen - lite enahanda! Thalassodelen är en pärla som måste besökas! Vi är jättenöjda och haft superkul med sol, bad, träning, paddel och god mat

 
2024-03-31

av Staffan K

Vi återkommer. Det är ett eget ”fel”❤️

Allt var perfekt. Trevlig personal. Bra och informativ incheck. Bra service med dagligt färskt buteljerat vatten. Poolhandukar utan kostnad. Bra frukost. (Goda omeletter) middagsbufféer prisvärda och goda. Perfekt städning. Fint poolområde. Bra läge på hotellet. Nära till kommunikation och till strand.

 
2024-03-26

av Max S Chania, Grekland

Blandade intryck

Blandade intryck. Hotellet är ljust, rent och fräscht men också stort och bullrigt. Det bästa av allt är hotellets thalasso spa, en enorm anläggning med uppvärmda saltvattensbassänger. Enbart detta gör vistelsen någorlunda värd pengarna. Det kostar dock extra. Restaurang/bar på taket med egen pool är också trevligt men där kostar solbäddarna extra. Poolerna i övrigt är hyfsat varma och rena. Personalen är genomgående vänlig. Det största minuset är enligt min mening maten. En stor buffé erbjuds men ingen rätt når förväntad klass för ett fyrstjärnigt hotell. Mycket halvfabrikat och burkmat. Hur kan det vara möjligt att saknas lufttorkad skinka på en frukostbuffe i Spanien? Underhållningen var för det mesta tröttsam. Några artister var bra men de hade usel arbetsmiljö. Belysningen var riktad mot publiken och inte mot artisterna. Snälla, ge artisterna bättre förutsättningar. Mot slutet av vistelsen börjar man längta efter mindre och lugnare ställe.

 
2024-02-16

av 981oskarg Göteborg, Sverige

Fint men inte så bra

Hotellet ligger bra i stan, högt och fint med bra utsikt över Atlanten. Poolområdet är stort och luftigt - en härlig känsla. Servicen är mycket varierande. En del är trevliga och hjälpsamma, andra är det motsatta. Generellt rätt dålig service dock. Städningen av rummen är dålig. Det är inte rent direkt efter att städpersonalen har stängt dörren och gått. Sängarna är rätt mjuka och under lakanet ligger ett plastlakan, som antagligen ska skydda madrassen, men det känns som att ligga på akuten på ett sjukhus. Kuddarna är inte sköna. Maten är ok. Buffén är inte så varierad och tar det som är gott tar ofta slut. Trött personal.