Träningsresa med TaudienTraining

Napa Mermaid, Cypern

Följ med på en fartfylld Träningsresa tillsammans med TaudienTraining och Apollo sports till vackra Cypern, precis vid havet och i utkanten av Ayia Napa!


Om resan

På omtyckta Napa Mermaid bor vi bra med en avslappnad atmosfär, ett poolområde med läcker utsikt över havet och med en kort promenad från en av Cyperns finaste sandstränder. Här har vi även närheten in till Ayia Napa för dem som vill njuta av mer än bara träning med närhet till shopping, caféer och uteliv. En av dagarna packar vi ryggsäckarna och tar oss på en långpromenad till Cape Greco national forrest park med vacker natur, stränder och grottor.

Hotellet erbjuder även spa med inomhuspool, jacuzzi och bastu att nyttja utan kostnad och njuta lite extra i slutet av träningsdagen. För den som vill finns även möjlighet att boka in spabehandlingar mot avgift.

Vi erbjuder cirka 10 träningspass per dag och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem. Vi har en enorm bredd i schemat och erbjuder ca 30 olika koncept under veckan. Ta en titt under program för att se det späckade schemat full av valmöjligheter.

Här finns mycket att se och uppleva även utöver träningen. Utöver ett gediget träningsprogram erbjuds även möjlighet till paddel, vackra promenader och massor av aktiviteter i Ayia Napa. Hotellet har goda bussförbindelser för dem som vill se sig om på ön


Program & passbeskrivningar

Passbeskrivning Oktober 2024 Program Oktober 2024

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form, för att du ska hitta något som passar just dig! Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 50 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.

 

Pris från 15 998: -

Datum:
19-26 okt 2024, avresa från Stockholm
20-27 okt 2024, avresa från Köpenham & Göteborg

Hotell: Napa Mermaid Hotel & Suites

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn. 

Detta ingår:                                           

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Napa Mermaid
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Taudien Training

* Enkelrumstillägg: 3800:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka oktober
Sista dag för bokning 6 oktober 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om Taudien Training


TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar.


Vi följer med i oktober


 

LOUISE NILSSON

Louises träningsbakgrund består av konståkning och tävlingshopprep. När skridskorna lades på hyllan bytte hon ishallen mot gruppträningssalen. Louise älskar mångsidighet som gruppträning innebär men allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framför allt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Med en universitetsexamen inom Idrottsvetenskap och Sport Management i ryggen arbetar hon som Marknadkoordinator för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. Hon arbetar även med att utbilda och certifiera gruppträningsinstruktörer som Trainer för Les Mills Nordic, en av träningsbranschens största aktörer, och var en av 10 finalister i den prestigefulla branschtävlingen Les Mills SUPERSTAR 2021.

KARIN LINDGREN

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!


Om hotellet


 

Napa Mermaid Hotel & Suites

Välkommen till omtyckta Napa Mermaid Hotel & Suites! Här väntar en avslappnad atmosfär, modern inredning, poolområde med utsikt över havet och hög kundnöjdhet. Hotellet ligger dessutom bara en kort promenad från en av Cyperns finaste sandstränder.


Utflykter


 

Cape Greco National Park
På den sydöstra spetsen av Cypern breder nationalparken ut sig som vi utforskar en utav eftermiddagarna. Vi promenerar längs med havet och den dramatiska kusten förbi lovebridge, vackra stränder och imponerande klippformationer fram till Se cave och slutligen viewpoint, den högsta punkten av nationalparken där vi skådar utsikten. Vi promenerar i ena riktningen och tar sen lokalbussen tillbaka. Total sträcka ca 9 km. Den som vill kan avsluta promenaden vid sea cave efter ca 5 km och ta bussen hem därifrån. 

Nissi beach och nya marinan
En annan eftermiddag tar vi istället riktning västerut. Vi går förbi den gamla marinan och fortsätter längs med kusten bort till Cypern förmodligen mest berömda strand, Nissi beach. En vacker sandstrand med en lite ö som man kan vada ut till. För dem som vill stannar för vi för ett litet badstop här. Vi fortsätter sen promenaden förbi mysiga badvikar ort till den nya marinan. Här ligger den stora yatcherna och breder ut sig och hela området som bara ör några år gammalt utger en modern känsla. Här finns caféer och restauranger för den som vill. Härifrån ta vi sen lokalbussen eller taxi tillbaka till hotellet. För den som vill, så kan man ta bussen tillbaka redan från Nissi beach. Ca 8-10 km. 

Skulpturparken och yoga vid solnedgången
En kort promenad från hotellet ligger den otroliga skulpturparken som är ett utomhusmuseum. Här flanerar man och njuter av alla vackra hundratals skulpturer so breder ut si på höjden ovanför havet. Efter en promenad i parken samlas vi på utsiktsplattformen för ett avsluta kvällen med ett fantastiskt yogapass samtidigt som vi njuter av solnedgången. En kväll att minnas!