Apollo Sports SOLO

Aqua Vista – powered by Playitas, Hurghada

NYHET! Följ med Apollo Sports SOLO till solsäkra Hurghada och Apollos sporthotell
Aqua Vista – powered by Playitas. Här skapar vi möjligheter till att träffa nya vänner, samtidigt som vi utforskar paradisöar, kör fyrhjuling i öknen och svalkar oss i kristallklart vatten mellan träningspassen.


Om resan

Res själv, men inte ensam. Apollo Sports SOLO är konceptet för oss som vill resa iväg själva, men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av att resa i grupp. Vill du samla nya minnen, erfarenheter och bekantskaper, tillhöra en gemenskap och åka på utflykter?
Tycker du om träning, god mat och vackra omgivningar? Då är Apollo Sports SOLO som skräddarsytt för dig! Under denna vecka ger vi oss bland annat ut på en stadsvandring i Hurghada, promenerar genom frukt och grönsaksmarknader, besöker en moské och fortsätter vidare ner till den nya eleganta marinan och shoppinggatorna Sheraton Street & Sherry Street.

Vi upptäcker livet i öknen och gasar ut över sanddynerna på fyrhjuling, besöker beduinerna och blir bjudna på en härlig buffé i solnedgången. När mörkret faller på lyser den klara stjärnhimlen upp ökenlandskapet som ett imponerande avslut på dagen. Givetvis ger vi oss även ut på det kristallklara, turkosa havet och styr mot paradisön Mahmya. Här lägger vi oss tillrätta i solsängarna, beställer in goda drinkar från baren eller följer med på en snorklingsutflykt för att utforska det sceneri av fiskar och korallrev i alla regnbågens färger som ett av världens bästa snorklingsvatten har att erbjuda.

Under veckan tränar vi såklart också en hel del, både på hotellets egna klasser med Apollo Sports kunniga instruktörer, samt tillsammans med resans moodmanager och erfarna gruppträningsinstruktör Nette.
Här kan du förbereda dig för att svettas i WOD boxen, svalka dig med vattengympa till härlig musik, utmana kroppen på en cykeltur tillsammans med erfarna cykelcoacher, eller sträcka ut dig på yogamattan och blicka upp mot palmerna efter ett avslappnande yogapass.
Resans schema kommer vara en gott och blandat påse av roliga aktiviteter, och du väljer precis hur mycket eller lite du vill delta. 


Veckans program

Det finns inget fast program för våra SOLO-veckor, alla veckor ser olika ut och vi anpassar oss och justerar programmet efter respektive hotell.
Under SOLO-resorna vill vi erbjuda möjligheten att testa på så mycket olika träningspass som möjligt, samt möjligheten att följa med på utflykter för att utforska varje destination.

SOLO är resan för dig som vill utforska, testa nytt och inspireras i en trygg gemenskap.
Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program skickas ut 14 dagar före avresa.


Vem kan delta?

Alla kan delta! På Apollo Sports SOLO samlas alla oavsett ålder, kön och träningsvana. Våra instruktörer anpassar träningen så att alla kan vara med, och här tillåts ingen att hamna efter på utflykterna. Har du någonsin funderat på att resa själv, men att steget varit lite för stort? Då är detta resan för dig. Det är klart du ska följa med!

Pris från: 13 998:-
 

Datum: 
26 jan - 2 feb 2024

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Göteborg

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i enkelrum på Aqua Vista – powered by Playitas
  • All inclusive
  • Ledarledd träning enligt program
  • Utflykter
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

BOKA

Sista anmälningsdag 7 dec 2023

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören:


 

Resans Moodmanager & Instruktör - Janette Blomgren

Med 28 års erfarenhet av gruppträning och ett brinnande intresse för att motivera, pusha och se till att du har kul var energiknippet från Norrland ett självklart val som instruktör för denna resa!

För Janette Blomgren så har idrott och hälsa har alltid varit en självklarhet. Styrketräning, kostrådgivning, skadelära, CrossFit, funktionell träning, rörlighet samt olympiska lyft är delar av hennes vardag och målet är att utveckla teknik och kunskap hos sina deltagare.

Säker träning och anpassning mot individen är hennes expertis och hon strävar alltid för att du ska nå dina mål och få resultat.

Efter 20 år som flygvärdinna så bestämde hon sig för att satsa helhjärtat på träning, hälsa och balans! En kombination av hennes bakgrund från gruppträningen och erfarenheter från alla resor hon gjort gör att hon blir din trygghet på resan.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas