Porto Plomari

apollo mondo boutique

Välkommen till Porto Plomari – vårt senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Här är hotellet din destination.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer. Större dubbelrum för 2 personer. Deluxerum för 2 personer/2-3 personer. Superiorrum för 2 personer/2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. På platsen där hotellet ligger idag fanns det under århundraden anrik produktion av tvål och olivolja. Resterna av de gamla fabriksbyggnaderna finns kvar och bidrar till en särskild atmosfär i det kulturskyddade området.

I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand.

I restaurangen tar kärleken till den grekiska matkulturen stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade. Vinkällaren erbjuder såväl lokala som internationella viner, allt omsorgsfullt utvalt för att passa menyn.

Mat med lokala smaker
Hotellet har restaurang och en poolbar. På frukostbuffén samsas ett klassiskt frukostutbud med grekiska inslag som lokala ostar, grekisk yoghurt och oliver.

Mondo Meze, våra grekiska smårätter, typiska för det grekiska köket, serveras till både lunch och middag. I restaurangen erbjuds en à la carte-meny på kvällen och en gastronomisk trerättersmeny.

Hälsa och välmående
På hotellets träningsplattform, med utsikt över havet, kan du starta morgonen med yoga. Du kan också träna tillsammans med våra Apollo instruktörer eller på egen hand i det nybyggda och välutrustade gymmet, med panoramafönster ut mot havet. Ibland hålls även gästspel på hotellet, träningspass med till exempel yoga- eller pilatesinstruktörer. Läs mer om dessa pass i Porto Plomaris träningskalender. På hotellområdet finns även en bana för padeltennis. I omgivningarna finns rekommenderade löprundor och fina vandringsleder finns tillgängliga uppe i bergen. Läs mer om vandring på Lesvos här.

Plomari centrum
Hotellet ligger på gångavstånd ca 1 kilometer öster om Plomaris hamnby. Vid torget finns charmiga ouzerier, caféer och tavernor med varm grekisk atmosfär. Att Plomari är ouzons huvudstad syns främst på de fem destillerierna i byn. Granne med Porto Plomari ligger ett av dessa tillsammans med ett ouzo-museum, väl värt ett besök.

Ingår i Apollo Mondo Boutique

 • Morgonyoga 5 dagar i veckan
 • Träningspass med välutbildade instruktörer 5 dagar i veckan
 • Träningspass med gästspelande instruktörer, se träningskalender
 • Entré till gym
 • Tillgång till solstolar och parasoller vid pool
 • Wifi på hela hotellet
 • Luftkonditionering

Mot avgift

 • Padeltennis
 • Fotbollsplan

Läs mer om våra Apollo Mondo Boutique-hotell.

Måltider

Frukostbuffé är inkluderat i priset för dubbelrummen, de större dubbelrummen, enkelrummen och juniorsviterna. Halvpension kan köpas mot tillägg.

Deluxerummen, superiorrummen och vissa större dubbelrum har halvpension inkluderat i priset.

Bra att veta

 • Hotellet eftersträvar en lugn atmosfär och vänder sig till en vuxen publik och gäster över 14 år. Det finns inte några faciliteter eller aktiviteter som riktar sig specifikt till barn. Ska ni resa med barn rekommenderar vi något av våra Apollo Mondo Family- ellerApollo Mondo Selected-hotell.
 • Hotellet är helt rökfritt.
Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur och gastronomi
 • Design och estetik
 • Kvalité och bekvämlighet
 • Träning och välmående