Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 247 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Otroligt fint. Poolen, rummen, byggnaderna är fantastiska
-
Restaurangen. Personalen var snurriga och inte allt samspelta. Fick ofta in maten innan drickan osv. Hade vart mysigt att dimma lamporna på kvällen när man skulle äta så man sluppit sitta i strålkastarljuset.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Helheten, lyxig känsla.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Väldigt välstädat och fina rum. Städpersonalen 10p. Frukosten 10p. Äggklockan 10p. Högsta betyg på gymmet! Snyggt och lyxigt! Fin pool och location va 10p.
-
Tillräckligt många solbäddar mot hur många gäster som bor på hotellet hade varit bra. Förbud mot att låta gästerna paxa solbäddar med sina handdukar tidigt på morgonen. Solsängarna stod tomma halva dagarna pga det. Otroligt dåligt. Kvällsmaten va riktigt dålig. Poolmaten helt ok.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Läget. Utseendet (fantastiskt fint renoverat/byggt). Frukosten, fantastiskt god och bra.
-
Badmöjlighet i havet i direkt anslutning till hotellet (plocka bort lite stenar på något ställe så att man kan gå i enklare). Matserveringen på kvällen/middagen (halvpension), det tog lite lång tid ibland.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Frukosten och morgon yogan samt lugnet som låg som en mjuk filt över hela hotellet.
-
Resturangens á la Carte. Det gick endast att beställa á la carte på morgonen. Ville man äta middag spontant på hotellet gick inte det. Önskvärt med lite lounge musik i bakgrunden vid poolbaren.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Läget vid havet, deluxerum mot havet, lugnet. Vackert och harmoniskt, tyst på hotellet. Bra gym. Trevlig bemötande från personalens sida.
-
- Att få hjälp med resväskor på nedförsbacke vid ankomst. Svårt med tunga väskor, onda knän och brant backe. - Lås på allmänna toaletter behöver finnas. - Att de från hotellets sida informerar att sista dagens middag blir tidigarelagd (vid sen avgång) eller att Apollo informerar. - Att hotellet följer upp "rökförbjud" och att det röks enbart på tillåtna platser.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Ett vackert hotell.
-
Jättetrist mat och mycket långsam och orutinerad servering. Alla är dock trevliga. Ingen dusch vid polen och kall pool. Inget vatten köpa receptionen!!!

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Läcker design, service minded personal, vackert läge, bra faciliteter och utrustning.
-
Lås bör sättas dit på toalett och duschar i allmänna utrymmen. Se till att dörrlåset till ingången vid padelbanan fungerar med gästernas nyckelkort. Skulle vara bra med förstoringsspegel (sminkspegel) i bardummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Something went wrong when loading reviews.