Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 615 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
Rummet (superior m jacuzzi), bad från bryggan, frukosten (grekisk youghurt med pinjenötter) samt solsängarna som var perfekta, massagen hos Maria i Spaet - är bara några exempel, allt är bäst 👍
-
Inget att klaga på men ett tips. Eftersom det helt saknas trottoarer kändes det osäkert att gå till byn i trafiken, ett tips är att hotellet erbjuder shuttleservice med några turer per dag/kväll

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
Allt var bra; frukost, gym, poolområde osv.
-
Väldigt dyrt i poolbaren och restaurangen i förhållande till restauranger och barer utanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
Det hele er rigtig godt.
-

Bekräftad gäst: 2023-06-04


10 av 10

+
Lyxigt och med trevlig och hjälpsam personal
-
Gärna ha cyklar till utlåning

Bekräftad gäst: 2023-06-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


9 av 10

+
Mycket trevlig personal, toppenfrukost
-
Att folk inte kunde låta bli att markera solstolar vid poolen. Ur miljösynpunkt behöver man inte byta handdukar så ofta, de man önskar bytas läggs på golvet. Se till att folk får reda på att man inte kastar papper i toaletten.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


10 av 10

+
Fint unde
-
Vi var de första resenärerna för säsongen så det kan ju påverka att personalen inte hunnit jobba in sig. De var väldigt trevliga och serviceminded, men ibland tog det lite tid. Sen förväntade man sig att på ett 4+ hotell så ska drinkarna göras från grunden och inte med essenser. Men i det stora hela är vi mycket nöjda.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


9 av 10

+
Lokalerna var fantastiskt fina.
-
AC gick inte att starta förrän efter halva vistelsen trots att vi sa till varje dag. Ingen återkoppling alls heller. Påfyllning/byte av handdukar, kaffekapslar etc skedde ej. Faciliteterna, butiker, restaurang, på hotellet var inte öppnade. Av info vi fick skulle dessa ha varit igång fr 21/5. Alla i personalen verkade väldigt nya och oerfarna men de flesta var trevliga.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


10 av 10

+
Att hela anläggningen var så fint och smakfullt inredd. Samt att det var rent och snyggt och poolområde var underbart. Gymmet var super, med nya maskiner i toppklass och bra ledda pass.
-
Kanske mer variation av lunchmenyn som man kunde äta i poolområdet. Hade varit kanon om man hade kunnat beställa deras underbara yoghurt och frukt som en lättare lunch. Kanske även lite buffe till middag så man kan plocka mer själv. Nu blir man låst till färdiga middagsmenyer. Man fick gå upp väldigt tidigt och boka solstol runt poolen men ibland räckte inte ens det då folk verkade boka innan de gick och la sig.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

36 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
10
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-05-28

av Filippa B Stockholm, Sverige

Bra hotell för par och familjer med äldre barn

Fint fräsch hotell med lugn atmosfär. Rummen städades varje dag. Poolhanddukar fanns på rummen och de fick man nya varje dag. Fick man inte plats runt poolen kan vi rekommendera att ligga på soldäcket nere mot havet. Frukosten var fräsch och lagomt utbud, färskpressad juice, frukt, äggröra och bacon mm. Trevlig personal. Drinkarna var inte de bästa då de använde essense till tex Mojito och Caphrinia även till Cuba Libre. Lunch menyn var riktigt bra, middagen som ingick i halvpensionen var lite tråkig. Har man bara valt frukost så kan man gå in till Plomara ca 1,5km från hotellet. Där kan vi rekommendera att hitta en restaurang i gränderna istället för i hamnen. Går man åt ca 800m åt andra hållet hittar ni en trevlig Restaurang som heter Sunset, eller lunchrestaurangen Christiana. Överlag är vi mycket nöjda med vår vistelse på Porto Plomari och kan tänka oss att åka tillbaka.

 
2022-09-27

av Margareta D Stockholm, Sverige

Vackert och fräscht hotell och inte fem stjärnigt

Vackert boutiqueHotel direkt vi havet med infinitypool. Fräscht hotell dock känns Spa lite oorganiserat. Maten en trea på grund av att man tycker att ett 5 stjärnigt hotell borde kunna bättre! Trevlig personal som gör sitt bästa men oftast har de inte direkta svar utan måste fråga vidare! Kanske berodde allt detta på att det var slutet på säsongen.

 
2022-09-17

av TomasG1081 Örnsköldsvik, Sverige

Lyxigt hotel

Lyxigt hotel Trevlig personal Bra städning, nya rena handdukar varje dag det ingår också duschcreme/ schampo/ balsam på rummet. Det som man kan anmärka på är kriget om solstolarna på morgonen och att det inte finns riktigt några regler och att det är för få solstolar runt polen. Dyr mat på restaurangen men god, tar man sig istället in till plomari som är ca 1,5 km promenad så är det halva priset på mat och dryck. Bra frukost med mycket att välja på, dock samma hela veckan ingen variation.

 
2022-08-09

av W7795OEhannas

Supernöjda!

Vi är väldigt nöjda med Porto Plomari. Otroligt fint poolområde, fräscht och trevligt rum, god mat och bra service! Vi hade höga förväntningar innan men det visade sig vara bättre än vi trott. Vill gärna komma tillbaka!

 
2022-07-02

av 500gunilla_

Aeolia Spa Massage

Jag har fårt massage av Antonis två gånger den här veckan. Antonis är mycket skicklig och ger en proffessionell massage. Efteråt upplevde jag mig avslappnad och mjuk i muskler och kropp. Spa-avdelningen är väldigt vackert inredd med alla bekvämligheter man behöver.