Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 504 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


8 av 10

+
rummen, och miljön på hotellet.
-
Då vi kom till hotellet redan vid lunchtid så borde man få hämta ut badhanddukar för att ta sig ett bad eftersom incheckning var senare på dagen, men nej det gick inte. Saknade även skyltning om duschar, o wc då man badat i havet på hotellområdet. Saknade ett vinglas på rummet.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Hela miljön iallafall i oktober när det inte är fullbelagt
-
Tips: skaffa cyklar att hyra på hotellet - krångligt att ta det inifrån byn.

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Läget vid havet
-
Boklåda. Vinklingsbara parasoller. Gåvänligare brygga.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Lugnet, standarden, maten, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Maten ,Yogan, bra planerat pool och strandområde.
-
Önskvärt med fisk på middagen någon/några kvällar.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Poolen och rummet, närheten till havet, lugnet.
-
Lunchen och kvällsbuffén var lite väl dyra i relation till restaurangpriserna i Plomari, vi åt så gott som alla måltider ute i stan när vi insåg att samma kvalitet gick att få för kanske 60% av vad det kostade att äta på hotellet.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


10 av 10

+
Fantastiskt välskött hotell och dess omgivningar. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-08


9 av 10

+
Fint och fräscht, härligt poolområde. Vissa rum låg jättebra. Ok frukost. Bra restaurang vid stranden. Träningen med Freja var super!!
-
Dåliga öppettider på spat. Vissa rum låg dåligt till, borde vara billigare. Kunde funnits en snackmeny m tanke på träningen.

Bekräftad gäst: 2023-10-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

52 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
14
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-11-01

av victoria g Stockholm, Sverige

Fantastiskt designhotell

Upplev en värld av ren avkoppling och lyx på ett exklusivt vuxenhotell. Här väntar en oas av lugn och elegans där du kan koppla av i en vacker miljö skapad speciellt för vuxna. Rummet är fantastiskt och servicen grymt bra. En fristad från vardagens stress, med moderna bekvämligheter och en romantisk atmosfär. Oavsett om du är ute efter en romantisk semester eller bara vill njuta av lugnet bortom barnens lek, så kommer du älska det här stället. Poolen är varm så man slipper frysa utan kan flyta hela dagarna till lounge musik. Kommer tillbaka 😀

 
2023-07-06

av Johanna Ö

Otroligt vackert hotell

Verkligen ett så fint, trevligt & lungt hotell. Väldigt rent, fräscht och utmärkt service. Vi hade halvpension, men nästa gång åker vi utan detta tillval, då maten var okej, men inte mycket mer. Maten på den andra restaurangen "Litridi" (ingick inte i hel/halvpension) var en matupplevelse utöver det vanliga. Suupergood mat! 👌🏼 Upplevde sängarna och kuddarna som väldigt hårda. Vill absolut återvända hit igen!

 
2023-05-28

av Filippa B Stockholm, Sverige

Bra hotell för par och familjer med äldre barn

Fint fräsch hotell med lugn atmosfär. Rummen städades varje dag. Poolhanddukar fanns på rummen och de fick man nya varje dag. Fick man inte plats runt poolen kan vi rekommendera att ligga på soldäcket nere mot havet. Frukosten var fräsch och lagomt utbud, färskpressad juice, frukt, äggröra och bacon mm. Trevlig personal. Drinkarna var inte de bästa då de använde essense till tex Mojito och Caphrinia även till Cuba Libre. Lunch menyn var riktigt bra, middagen som ingick i halvpensionen var lite tråkig. Har man bara valt frukost så kan man gå in till Plomara ca 1,5km från hotellet. Där kan vi rekommendera att hitta en restaurang i gränderna istället för i hamnen. Går man åt ca 800m åt andra hållet hittar ni en trevlig Restaurang som heter Sunset, eller lunchrestaurangen Christiana. Överlag är vi mycket nöjda med vår vistelse på Porto Plomari och kan tänka oss att åka tillbaka.

 
2022-09-27

av Margareta D Stockholm, Sverige

Vackert och fräscht hotell och inte fem stjärnigt

Vackert boutiqueHotel direkt vi havet med infinitypool. Fräscht hotell dock känns Spa lite oorganiserat. Maten en trea på grund av att man tycker att ett 5 stjärnigt hotell borde kunna bättre! Trevlig personal som gör sitt bästa men oftast har de inte direkta svar utan måste fråga vidare! Kanske berodde allt detta på att det var slutet på säsongen.

 
2022-09-17

av TomasG1081 Örnsköldsvik, Sverige

Lyxigt hotel

Lyxigt hotel Trevlig personal Bra städning, nya rena handdukar varje dag det ingår också duschcreme/ schampo/ balsam på rummet. Det som man kan anmärka på är kriget om solstolarna på morgonen och att det inte finns riktigt några regler och att det är för få solstolar runt polen. Dyr mat på restaurangen men god, tar man sig istället in till plomari som är ca 1,5 km promenad så är det halva priset på mat och dryck. Bra frukost med mycket att välja på, dock samma hela veckan ingen variation.