Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 411 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnt hotell
-
Dåligt bad i havet, och dåligt utbud av restauranger runt hotellet

Bekräftad gäst: 2024-06-16


8 av 10

+
Fint läge och design
-
Fler solstolar vid poolen

Bekräftad gäst: 2024-06-16


10 av 10

+
Läget. Vacker design.
-
Lite otäck väg att gå på till MiniMarkt och ner till Plomaris. De kunde göra vackra strandpromenader där man slapp trafiken. EU-bidrag.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


9 av 10

+
Det var lugnt och väldigt mysigt. Någorlunda lätt att få en solstol och bra gym och mat.
-
Detta hotell var verkligen toppen, men det som skulle kunna förbättras är följande: - hade varit bra med krokar i badrummet att hänga handdukarna på. Fanns bara en i duschen till badlakan. - saknade även krokar på väggen i rummet att hänga klädesplagg/väskor på - det var lite svårt att hitta till gymmet när man inte visste då det inte var skyltat gym utan bara wellness and spa. Provade att öppna vissa dörrar som bara ledde in i förråd mm innan man kom fram och såg en liten A4 där det stod gym på.

Bekräftad gäst: 2024-06-16


7 av 10

+
Städningen
-
Ovan personal Tog 1 timme att få ett glas vin Bokade markterass som ej var ens värd namnet Extremt litet borde klassas som ekonomiklass Bråk bland gäster om solstolar som bokades innan gryning En del gäster var tom rädda Har ingen lust att sätta larmet på semester kl 6 för att få en solsäng

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Fint o städat med bra utbud o vacker utsikt
-
Dels måste ni styra upp regelverket gällande paxning av solsängar Som det var och har varit jämt enligt omdömen så ska alla redan vid incheckningen få information om vad som gäller och att man även verkställer åtgärderna från första början så kommer alla att anpassa sig efter det. Sen kan vi tycka att restaurangen på sidan om hotellet är lite väl dyr då utbudet runt hotellet är dåligt Tror man får gästerna att äta på hotellet mer om priserna är ok Däremot så är maten bra

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Trevlig personal, fantastisk utsikt och perfekta badmöjligheter med både pool, liten strand och brygga/pir med stege.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Svårt att säga något specifikt, hela hotellet var fantastiskt, omgivningarna, lugnet, den stilrena lyxen, och framför allt personalen som var helt outstanding! God mat och dryck!
-
Gärna att det finns lite mer grekisk mat på menyn på i alla fall Litridi restaurangen.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


9 av 10

+
Maten, utsikten, rummet
-
Det eviga paxxandet utav alla solsängar.. Det behövs sättas in ett system där personalen tar pool handdukarna som legat mer än 15 minuter.. Annars lägger folk sina handdukar på en plats och sedan "äger" dom stolarna hela dagen.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


10 av 10

+
Fräscht och kändes lyxigt
-
Även om jag ger dem full pott poängmässigt, och jag vet inte om det är hotellet eller Apollo som behöver fundera på detta. Att uppmana till att cleara sin räkning för smidig utcheckning dagen innan men att inte kunna sätta upp lunchen sista dagen för att utcheckningen är preparerad ger en mindre trevlig upplevelse på ett 5 stjärnigt hotell. Istället för att kommunicera att "du kan inte sätta upp något på notan för du ska checka ut imorgon" så kan man bli uppmanad att cleara notan för tex ett visst klockslag. Upplevelsen av 5 (4,5 plus enligt Apollo) stjärnigt försvann helt och känslan av "nu ska vi få iväg denna busslast så effektivt för oss som möjligt" blev total. Jag har gett denna feedback till hotellet för de gjorde verkligen allt för att vi skulle trivas, fräscht hotell, fin anläggning, trevlig personal osv. Sen missade vi hela dramat med norska pensionärer som ockuperade solstolar från arla morgonstund.

Bekräftad gäst: 2024-06-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

53 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
14
Bra
 
4
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-06-04

av Jocke H

paradiset

Fantastiskt hotel som var byggt 2021 men en fantastiks utsikt o jättebra frukost o jättebra service , men det var lite dyrt att handla på hotellområdet som dom hade nog tjänat på att sänka priserna så fler handlat Rummen var jättefina o vi trivdes där jättemycket

 
2023-11-01

av victoria g Stockholm, Sverige

Fantastiskt designhotell

Upplev en värld av ren avkoppling och lyx på ett exklusivt vuxenhotell. Här väntar en oas av lugn och elegans där du kan koppla av i en vacker miljö skapad speciellt för vuxna. Rummet är fantastiskt och servicen grymt bra. En fristad från vardagens stress, med moderna bekvämligheter och en romantisk atmosfär. Oavsett om du är ute efter en romantisk semester eller bara vill njuta av lugnet bortom barnens lek, så kommer du älska det här stället. Poolen är varm så man slipper frysa utan kan flyta hela dagarna till lounge musik. Kommer tillbaka 😀

 
2023-07-06

av Johanna Ö

Otroligt vackert hotell

Verkligen ett så fint, trevligt & lungt hotell. Väldigt rent, fräscht och utmärkt service. Vi hade halvpension, men nästa gång åker vi utan detta tillval, då maten var okej, men inte mycket mer. Maten på den andra restaurangen "Litridi" (ingick inte i hel/halvpension) var en matupplevelse utöver det vanliga. Suupergood mat! 👌🏼 Upplevde sängarna och kuddarna som väldigt hårda. Vill absolut återvända hit igen!

 
2023-05-28

av Filippa B Stockholm, Sverige

Bra hotell för par och familjer med äldre barn

Fint fräsch hotell med lugn atmosfär. Rummen städades varje dag. Poolhanddukar fanns på rummen och de fick man nya varje dag. Fick man inte plats runt poolen kan vi rekommendera att ligga på soldäcket nere mot havet. Frukosten var fräsch och lagomt utbud, färskpressad juice, frukt, äggröra och bacon mm. Trevlig personal. Drinkarna var inte de bästa då de använde essense till tex Mojito och Caphrinia även till Cuba Libre. Lunch menyn var riktigt bra, middagen som ingick i halvpensionen var lite tråkig. Har man bara valt frukost så kan man gå in till Plomara ca 1,5km från hotellet. Där kan vi rekommendera att hitta en restaurang i gränderna istället för i hamnen. Går man åt ca 800m åt andra hållet hittar ni en trevlig Restaurang som heter Sunset, eller lunchrestaurangen Christiana. Överlag är vi mycket nöjda med vår vistelse på Porto Plomari och kan tänka oss att åka tillbaka.

 
2022-09-27

av Margareta D Stockholm, Sverige

Vackert och fräscht hotell och inte fem stjärnigt

Vackert boutiqueHotel direkt vi havet med infinitypool. Fräscht hotell dock känns Spa lite oorganiserat. Maten en trea på grund av att man tycker att ett 5 stjärnigt hotell borde kunna bättre! Trevlig personal som gör sitt bästa men oftast har de inte direkta svar utan måste fråga vidare! Kanske berodde allt detta på att det var slutet på säsongen.