Deluxerum

Deluxerum med markterrass och havsutsikt. Sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Deluxerum i etage

Deluxerum i etage. Ett av deluxerummen har en fransk balkong/ inbyggd balkong, övriga har balkong med havsutsikt. En trappa upp till ett sovloft där sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Antal personer: 2-3 personer.

Deluxerum med jacuzzi

Deluxerum med privat jacuzzi på markterrassen. Jacuzzin är inte uppvärmd. Sovkomforten är något extra med sköna sängar och linne av hög kvalitet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 32-35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller markterrass, vissa balkonger med havsutsikt. Sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum i etage

Dubbelrum i etage med markterrass, några med begränsad havsutsikt. Sovloft där sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Badrum dusch och wc. Städning varannan dag.

Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med markterrass. Sovkomforten är något extra med en skön enkelsäng och linne av hög kvalitet. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsvit

Juniorsvit med markterrass, vissa med havsutsikt. Sovkomforten är något alldeles extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Skön sittgrupp finns både inne i rummet och på uteplatsen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 39-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med balkong eller markterrass, vissa med begränsad havsutsikt eller med havsutsikt. Sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 25-26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller markterrass. Vissa av balkongerna har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Alla markterrasser har havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Sovkomforten är något extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum med privat jacuzzi

Superiorrum med markterrass och direkt utgång till privat jacuzzi eller stor balkong/terrass med privat jacuzzi. Jacuzzin är inte uppvärmd. Sovkomforten är något alldeles extra med en skön dubbelsäng och linne av hög kvalitet. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar/kylskåp. Nespresso kaffemaskin, fyra kaffekapslar ingår, önskas fler finns det att köpa via receptionen. Bluetooth-högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Badrockar. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning varannan dag.

Rumsstorlek: ca 27-31 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.