Padel Camp med Swedish Padel Camp

Monte Feliz, Gran Canaria

Upplev en padelresa utöver det vanliga i exklusivt samarbete med Swedish Padel Camp, där vi tar dig med till Apollo Sports nyöppnade träningshotell Monte Feliz på Gran Canaria. Njut av en vecka fylld med intensivt och coachat padelspel, där varje dag är en möjlighet att förbättra din teknik och utvecklande matchspel.


Om resan

Våra padelresor med Swedish Padel Camp är minnesvärda utvecklande resor, med fokus på att ta ditt padelspel till nya höjder. Vi omges av en fantastisk miljö där teknik och matchspel blir en naturlig del av din utveckling. Vårt resmål garanterar håller hög kvalitet på padelbanor, boende, mat, återhämtning, gym och annan aktivitet. Utöver de fyra timmarna coachad träning per dag finns det gott om utrymme för dig att njuta av andra aktiviteter på Monte Feliz ordinarie sportprogram (om du vill och orkar).

Vår passion är att skapa en inkluderande och välkomnande atmosfär. Vi strävar efter perfektion i varje detalj för att säkerställa att du får en oförglömlig upplevelse med oss. Bortom padelspelet erbjuder resan soliga dagar, avkopplande stunder och en nära närhet till hav och strand. Ett uppfriskande dopp i Atlanten och after workout blir självklara höjdpunkter efter några intensiva timmar på padelbanan.

 

För oss handlar denna resa inte bara om att spela padel – det handlar om att skapa minnen och upplevelser som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner över Gran Canaria. Välkommen till en vecka där padelspel och njutning går hand i hand, och där varje ögonblick är en möjlighet till personlig utveckling och gemenskap.


Program

Program för veckorna presenteras här inom kort.  

*Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Vem kan delta?

  • Resan i februari riktar sig mot mer avancerade spelare. Detta innebär Matchi skala från 5 och uppåt.
  • Resan i april riktar sig från aktiva nybörjare och uppåt. Detta innebär Matchi skalan från en stabil 3 och uppåt till en bra motionär och tävlingsspelare.

Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.


Om Swedish Padel Camp

Swedish Padel Camp ingår och är en del  av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Padel Camp har många års erfarenhet av att arrangera padelresor (över 100 resor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.

Pris från 17 998:-

Datum:
15-22 februari 2025, mer avancerad
5-12 april 2025

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat lägenhet på Monte Feliz
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Swedish Padel Camp, 4 timmar padel per dag.
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka feb 2025

Sista dag för bokning 1 feb 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka apr 2025

Sista dag för bokning 22 mars 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna 


 

Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Ytterligare ledare kommer att delta under veckorna 


Om hotellet

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz