Isola Verde

apollo mondo boutique

 • Upplevelser för alla sinnen
 • Genuin och avslappnad miljö
 • Äkta och enkelt
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

I hjärtat av det orörda Epirusområdet med sin dramatiska kustremsa, kristallklara badvatten, bergsbyar och lång historia, i byn Sivota, har vi skapat vårt första Mondo Boutique-hotell. Isola Verde är ett hotell med hög komfort, design och upplevelser för alla sinnen. Naturen är storslagen, bergig med stora vyer, inbäddade i grönska. Sivotas alla vikar brukar stoltsera med att ha något av Greklands bästa badvatten.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 1-3 personer. Dubbelrum på övre våningarna för 1-2 personer. Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med privat pool för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Det var fräscht och mysigt.
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Isola Verde är miljön genuin och avslappnad. Hotellets design och inredning bygger på naturliga materialval – vackra träslag, marmor och vitrappad kalksten som kryddas med grekiska dofter och detaljer. Här är det enkelt och äkta.

Isola Verdes restaurang är hotellets hjärta. Här får kärleken till den grekiska matkulturen ta stor plats och menyn är fylld av traditionella rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, ofta ekologiska och närproducerade.

Hotellet vetter mot havet och stranden ligger bara en kort promenad bort, med något av Greklands bästa badvatten. Naturen är storslagen, bergig med stora vyer, inbäddade i grönska. Vackra olivlundar finns överallt.

Hotellet eftersträvar en lugn atmosfär och vänder sig främst till en vuxen publik och gäster över 14 år.

Mat med lokala smaker
Hotellet har restaurang och poolbar. På frukostbuffén samsas klassiskt frukostutbud med grekiska inslag, lokala ostar, grekisk yoghurt och oliver.

Under dagen erbjuds enklare lunchrätter och snacks i bar och restaurang. Mondo Meze, våra grekiska smårätter, typiskt för det grekiska köket serveras till både lunch och middag. I restaurangen erbjuds en à la carte-meny på kvällen och en trerättersmeny från det traditionella grekiska köket, med en modern twist, för er som har halvpension. I vinkällaren finns lokala och internationella viner av hög kvalitet, omsorgsfullt utvalda som smakkombination till restaurangens menyval.

Hälsa och välmående
Börja morgonen med yoga på hotellets träningsplattform, med utsikt över hav och berg. Träna tillsammans, eller på egen hand, kan du göra i det nybyggda och välutrustade gymmet. På hotellet finns också en liten salong för pedikyr, manikyr, massage och andra sköna behandlingar.

Ingår i Apollo Mondo Boutique

 • Morgonyoga 5 dagar i veckan
 • Träningspass med välutbildade instruktörer 5 dagar i veckan
 • Entré till gym
 • Tillgång till solsängar och parasoller vid pool
 • Wifi på hela hotellet
 • Luftkonditionering

Mot avgift

 • Skönhetsbehandlingar

Besök mysiga Parga
Passa på att besöka populära och pittoreska Parga under semestern på Isola Verde. De knappa tre milen mellan hotellet och Parga tar bara ca 30 minuter med taxi.

Läs mer om våra Apollo Mondo Boutique-hotell.

Måltider

Frukostbuffé är inkluderat i priset, med möjlighet att köpa till halvpension.
Vissa rumstyper har halvpension inkluderat i priset.

Halvpension består av frukostbuffé och en trerättersmeny från det traditionella grekiska köket, med en modern twist, på kvällen.

Under dagtid går det att köpa lättare luncher och Mondo Meze.

Bra att veta

 • Hotellområdet ligger på en sluttning med både nivåskillnader och flera trappor.
 • Hotellet eftersträvar en lugn atmosfär och vänder sig främst till en vuxen publik och gäster över 14 år. Det finns inte några faciliteter eller aktiviteter som riktar sig specifikt till barn. Ska ni resa med barn rekommenderar vi något av våra Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hotell.
 • Hotellet är helt rökfritt, och det är endast tillåtet att röka utanför lobbyn/receptionen.
Apollo Mondo Boutique
 • Matkultur
 • Design och estetik
 • Kvalité och bekvämlighet
 • Träning och välmående

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Isola Verde kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Isola Verde och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Kartor för cykel- och löpträning

Vill du träna på Isola Verde kan du ladda ner cykel- och löpkartor här:

  Sivota 20 km

  Sivota 5,4 km

  Sivota 6,3 km

  Sivota 8,5 km