Dubbelrum

Dubbelrum med balkong som vetter mot havet. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kylskåp. Tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Frukostbuffé ingår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med privat pool och utsikt mot pool och hav. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kylskåp. Tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool Städning 7 ggr/vecka. Frukostbuffé ingår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum med privat pool, halvpension

Dubbelrum med privat pool och utsikt mot pool och hav. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kylskåp. Tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposition. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Halvpension ingår.

Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum på övre våningarna, halvpension

Dubbelrum på de övre våningarna med balkong som vetter mot havet. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kylskåp. Tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Halvpension ingår.

Antal personer: 1-2 personer.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med privat pool

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med uteplats med privat pool. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Alla rum är utrustade med kylskåp. Tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Frukostbuffé ingår.

Antal personer: 1-2 personer.