Dubbelrum

Dubbelrum vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kylskåp och tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med privat pool

Dubbelrum med privat pool är vackert inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kylskåp och tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och utsikt mot pool och hav. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med privat pool, halvpension

Dubbelrum med privat pool är vackert inredda i ljus och modern design. Halvpension ingår. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kylskåp och tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och utsikt mot pool och hav. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum på övre våningarna, halvpension

Dubbelrum på de övre våningarna är vackert inredda i ljus och modern design. Halvpension ingår. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kylskåp och tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum med privat pool

Tillgänglighetsanpassat dubbelrum inredda i ljus och modern design. Sovkomforten är hög med sköna sängar och linne från CocoMat. Alla rum är utrustade med kylskåp och tv med satellitkanaler. Högtalare finns att låna i receptionen mot en deposit. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-2 personer.