Tränings- och dansresa extra allt!

Häng med Neta på en resa för både kropp & själ!

Nu kan vi erbjuda populära Kom i form-resor tillsammans med Netaresor (fd M-magasinresor) till Porto Myrina - powered by Playitas. Träna, dansa, yoga, träffa nya vänner, shoppa, sola, bada och ha kul! Vi åker med samma härliga kvinnogäng, och du kommer hem med en känsla av nystart. Så, häng med!

Träning, dans, sol och skratt

Vi lovar en vecka med mycket dans och träning (så mycket du själv vill) många skratt, inspirerande möten, god mat och dryck, shopping, mysiga Tavernabesök och förstås - sol och bad i Medelhavet. Programmet är fullspäckat med massor av rolig träning, börja yoga, dansa med Dermot Clemenger och Jonna Lindström och såklart- det omtalade discot extra allt! Både du som är nybörjare och du som är mer van att träna kan vara med, det finns något för alla. Och det går jättebra att resa ensam – du blir snabbt en del av vårt glada träningsgäng.

Tillsammans med våra profiler får du din bästa må bra-vecka någonsin. Dessutom kryddar vi extra med träningspass av Apollo Sports träningsinstruktörer. 


Vem kan delta?

Våra träningsresor passar alla oavsett vilken nivå man ligger på Perfekt resa för dig som vill åka ensam, här har du chansen att träffa massor av nya likasinnade vänner.
Följ med på en resa att minnas, ladda batterier, kom igång med träningen eller bara njut av sol, bad, god mat och nya vänner! 


Träningsprogram

Program presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


I priset ingår:

 • Flyg tur/retur inkl. bagage
 • Mat ombord på flyget och transfer
 • Boende med helpension (frukost, lunch och middag)
 • Helpension (frukost, lunch & middag) inkl. 1/2 flaska vin till middagen
 • Vin till alla middagar
 • Apérol-mingel varje kväll - många skratt och ”Neta i hatten”
 • Många danspass med Dermot Clemenger + ytterligare dansprofil (tba)
 • Varierat träningsprogram där du bl a kan välja WOD-box, Spinning, Core, cross training och mycket mer. Allt ingår!
 • Yoga & stretch med vidunderlig utsikt
 • Vattengympa, med ny instruktör
 • Inspirerande föreläsningar
 • Disco extra allt!

    …och såklart - massor av nya vänner!

Pris: 15 498 kr 
*De 50 första som anmäler sig till någon av netaresors träningsresor (maj & sept) får ett lyxigt kit från Clarins & Eucerin värt 850kr

Datum:
14-21 maj 2023

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas (Grekland)

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: se flygtider här.

​​​​​​* Enkelrumstillägg 3500:-/vecka. Begränsat antal. 

Bokningen är stängd!

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Vi som peppar dig på resan!

Ytterligare träningsprofiler presenteras här inom kort. 

Dermot Clemenger

Jurymedlem i Let’s Dance, dansproffs som bl a varit med i den berömda föreställningen Burn the Floor. Nu aktuell i ”The island Sverige” på Kanal5/Discovery+. Han driver två egna dansstudios: Nerikes Dansinstitut i och Dansstudion Hallsberg och han har släppt singeln Dance with me. Dermot håller danspass på både Porto Myrina och båda veckorna i Sivota.

Agneta Neta Ljungman

Mångårig profil på M-resorna och ansvarig för Netaresor. Tillsammans med många härliga kvinnor har Neta rest över hela världen. Och i över 10 år har hon varit med och lett de populära tränings- och dansresorna. Tillsammans med Dermot håller hon i den roliga discokvällen där veckans dansträning kommer till användning. Neta är resans arrangör, toastmaster och ciceron.

Jonna Lindström

Danslärare, fd elitdansare i latinamerikansk dans som har varit med i Let´s Dance produktionen. Hon leder dansklasser med stor danskompetens och massor av god energi. Alla kan vara med och dansa med Jonna! Dans och mode har alltid varit hennes arena och hon har bl a drivit klädbutik i 18 år. Hon inspirerar kvinnor via sitt Instagramkonto Jonna Style and Life, där hon förmedlar hållbart mode för mogna kvinnor.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas