Padelresa med Swedish Padel Camp

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada Egypten

Upplev en padelresa utöver det vanliga i exklusivt samarbete med Swedish Padel Camp, där vi tar dig med till träningsparadiset Aqua Vista - powered by Playitas i Hurghada. Njut av en vecka fylld med intensivt och coachat padelspel, där varje dag är en möjlighet att förbättra din teknik och utvecklande matchspel.


Om resan

Våra padelresor med Swedish Padel Camp är minnesvärda utvecklande resor, med fokuse på att ta ditt padelspel till nya höjder. Vi omges av en fantastisk miljö där teknik och matchspel blir en naturlig del av din utveckling. Vårt resmål garanterar håller hög kvalitet på padelbanor, boende, mat, återhämtning, gym och annan aktivitet. Utöver de fyra timmarna coachad träning per dag finns det gott om utrymme för dig att njuta av andra aktiviteter på Aqua Vistas ordinarie sportprogram (om du vill och orkar).

Vår passion är att skapa en inkluderande och välkomnande atmosfär. Vi strävar efter perfektion i varje detalj för att säkerställa att du får en oförglömlig upplevelse med oss. Bortom padelspelet erbjuder resan soliga dagar, avkopplande stunder och en nära närhet till stranden. Ett uppfriskande dopp i Röda havet och after workout blir självklara höjdpunkter efter några intensiva timmar på padelbanan.

För oss handlar denna resa inte bara om att spela padel – det handlar om att skapa minnen och upplevelser som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner över bergen. Välkommen till en vecka där padelspel och njutning går hand i hand, och där varje ögonblick är en möjlighet till personlig utveckling och gemenskap.


Veckans program 

Program nov 2024 Program jan 2025

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Resan passar från aktiv nybörjare (Matchi-skalan, en stabil 3 och uppåt!) till en bra motionär och tävlingsspelare. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam.

Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.

Pris från 15 998:-

Datum:
29 nov - 6 dec 2024
31 jan - 7 feb 2025

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur 
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Del i dubbelrum på Aqua Vista - powered by Playitas 
  • All inklusive 
  • Ledarledd träning enligt program. 4 timmar padel/dag.

Enkelrumstillägg: 4500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka november 2024
Sista dag för bokning 15 november 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Boka januari 2025
Sista dag för bokning 17 januari 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Begränsat antal platser, max 28 deltagare per vecka. 

Kontakta oss: [email protected]

https://www.swedishpadelcamp.se/


Instruktörer på resan

Swedish Padel Camp drivs av Petra och Håkan , med bas i Varberg.  
Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor. 

Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas