Padelresa med Swedish Padel Camp

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada Egypten

Välkommen till en padelresa i samarbete med Swedish Padel Camp. Vi åker till Aqua Vista - powered by Playitas i Egypten, ett sporthotell med fokus på en aktiv motionär. Vill du träna mer än fyra timmar padel om dagen så finns en mängd andra aktiviteter.


Om veckans innehåll

Under en hel vecka kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger mycket fokus på teknik och matchspel, allt i en underbar miljö. Vi väljer resmål med hög kvalité på padelbanor, boende, mat och avkoppling. Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt för oss. Vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss. Förutom en massa padelspel finns det utrymme för sol, bad, relax och gott häng. Det är nära till stranden, så ett dopp i det turkosa havet och en after training är ett måste efter några svettiga padeltimmar. 
 


Vem kan följa med?

Resan passar från aktiv nybörjare (Match i skalan, en stabil 3 och uppåt!) till en bra motionär och tävlingsspelare.  Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas. Det gör att ingen behöver känna sig ensam. Detta är även en resa där du enkelt kan resa ensam. Du träffar många nya vänner som du kommer ha fantastiskt kul med och skapa minnen för livet med.


Program

Program dec 2023 Program feb 2024

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att justeras.

Pris från 14 298:-

Datum:
1-8 dec 2023, Stockholm & Göteborg 
3-10 dec 2023, Köpenhamn
Bokningen är stängd!

9-16 feb 2024, Stockholm & Göteborg 
11-18 feb 2024, Köpenhamn 

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtider.

Detta ingår:

  • Flyg tur /retur inkl. bagage och mat ombord
  • Transfer
  • Del i dubbelrum
  • All inklusive 
  • Ledarledd träning enligt program. 4 timmar padel/dag.

Enkelrumstillägg: 4200:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka februari 2024

Begränsat antal platser, max 24 per vecka. 

Kontakta oss: [email protected]

https://www.swedishpadelcamp.se/


Instruktörer på resan

Swedish Padel Camp drivs av Petra och Håkan , med bas i Varberg.  
Swedish Padel Camp är en del av Golden Wellness AB som har många års erfarenheter att arrangera träningsresor. 

Håkan Johansson – Certifierad padel – och tenniscoach varav över 30 års erfarenhet som tenniscoach på heltid. Certifierad mental coach.Uppdrag som coach samt tränare och fystränare  inom olika sporter på elitnivå under många år. Arbetar med event- och träningsföretaget Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Licensierad Personlig tränare och kostrådgivare. Över 25 årserfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event- och träningsförtaget Golden Wellness AB på heltid.

Kalle Johansson – Certifierad padel -och tenniscoach. Elitspelare i tennis. Erfarenhet att instruera grupper i både Sverige och utomlands. Arbetar vid sidan om studierna och träning/tävling  på familjeföretaget Golden Wellness AB både som padeltränare, tennistränare och fystränare. 


Om hotellet

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas