HYROX Pre Season Camp

Playitas Resort, Fuerteventura

Innan tävlingssäsongen sätter igång för fullt laddar vi upp med ett riktigt svettigt träningscamp på ett av Europas största sporthotell. 
Den tvåfaldiga Europamästaren och nyblivna världsmästaren i HYROX, Alexander Roncevic, kommer tillsammans med träningsprofilen och personliga tränaren Anna Dahlbom och CrossFit Games atleten Antonia Kottulinsky, att leda vårt Pre Season Camp i slutet av augusti.


Om veckan

Innan tävlingssäsongen sätter igång för fullt laddar vi upp med ett riktigt svettigt träningscamp på ett av Europas största sporthotell, Playitas Resort. 
Under denna vecka går vi igenom hur du kan lägga upp din träning inför ett race, finslipar tekniken i tävlingsmomenten, springer, lyfter, ror och svettas - under ledning av erfarna tränare och HYROX profiler. 

Träningen kommer innehålla alltifrån styrketräning, högintensiv träning och löpning till HYROX-inspirerade träningspass och teknikgenomgångar. 
Oavsett om du tävlat i HYROX tidigare eller är på väg mot ditt första race, så kan du känna dig trygg med att alla träningspass kommer kunna anpassas på individnivå.


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa riktar sig till dig som satsar på att genomföra ett HYROX race under kommande säsong. 
Oavsett om du tävlat tidigare, eller siktar mot ditt första race, så kommer våra erfarna coacher att hitta en nivå som passar just dig. 


 

Information om veckan

Pris från: 14 998:-

Datum: 20-27 aug 2024

Hotell: Playitas Resort, Fuertventura

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:                                              

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg om 3500:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Antonia Fält-Kottulinsky är en flerfaldig CrossFit Games atlet och goda kunskaper inom alla gymnastiska element som ingår i funktionell fitness. Hon har tränat funktionell fitness sedan 2015 och har fina meriter från internationella tävlingar, senast vann hon Elfit egypt i Egypten i November 2022 med tufft motstånd. Hon älskar att coacha och har gjort det sedan 2017 bland annat på CrossFit Nordic i Stockholm men håller också i workshops runt om i Sverige. Hon är certifierad CrossFit level 1 coach

Anna Dahlbom jobbar som hälsocoach och brinner för att se människors utveckling och resultat. Som coach är hon mål- och resultatinriktad och har en förmåga att se personens individuella behov och anpassar träningen efter individens förutsättningar. Hennes filosofi är att man alltid kan mer än vad man tror och det är precis den känslan hon vill få fram- att vi ska våga gå utanför vår comfort zone!

Alexander Roncevic är regerande, tvåfaldig Europamästare och nybliven världsmästare i HYROX och har tagit sporten med storm från första stund när han började 2018.
Hans metodiska, lugna sätt att coacha och undervisa speglas på banan där han strategiskt och metodiskt tar sig igenom varje moment - men resultaten talar också för sig både när det kommer till styrka och snabbhet. 
Sedan han började tävla har han genomfört mer än 25 race och stått på podiumet efter nästintill varenda ett. 
Är det någon som vet hur man lägger upp sin träning och förbereder sig inför ett race så är det Alex, och senaste året har han blivit flitigt bokad för att hålla workshops för att dela med sig av sin kunskap inom sporten och hjälpa fler att nå sina mål.

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort