Nylen & Hector Training Camp 2.0

SUCCÉRESAN ÄR TILLBAKA!
Missa inte uppföljaren till förra årets succéresa. Med kändisarnas favorittränare, 
tv-profilen Mårten Nylen och Yogans egen superstjärna Johanna Hector åker vi denna gång till otroliga Cavo Spada på Kreta.
Vi kommer att träna smart, uppleva Global yogans spännande värld, inspireras av föreläsningar och workshops och njuta av allt det fantastiska som Kreta och hotell Cavo Spada har att erbjuda.


Om resan

En magisk träningsresa full av energi, motivation och rörelseglädje! Se till att boka din plats nu då det finns begränsat antal platser på denna resa, och förra årets resa fullbokades snabbt.

Det kommer bli en härlig blandning av pass att delta i på denna resa och alla kan delta på dessa oavsett nivå och träningsvana. Dessutom kommer det hållas lärorika föreläsningar och workshops som ger dig massor av smarta verktyg och råd som du kan ta med dig hem för att skapa hälsa och förbättra vanor och livsstil.

Se nedan vad denna resa innehåller:

 • Yoga med Johanna
 • Smart träning Med Mårten
 • Vattenträning
 • Spännande föreläsningar och workshops med Johanna och Mårten
 • Sol och bad
 • Skönt häng med gruppen, perfekt att lära känna nya vänner!

Det kan inte bli så mycket bättre!


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya härliga vänner och fyll på med välbehövlig inspiration.
Det går självklart jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program

Kommer inom kort

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.

Pris: 14 998:- FULLBOKAD

Datum: 7 - 14 oktober 2023 

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

I priset ingår:

 • Flyg tur/retur inkl. bagage
 • Mat ombord på flyget och transfer
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • All träning och föreläsningar enligt program.

​​​​​​*Enkelrumstillägg 2800: - per vecka

Resan är fullbokad.

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
 


Om ledarna


 

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert i Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. 

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Läs mer om Mårten här eller följ honom på instagram här @martennylen

Johanna Hector är en pionjär och konceptutvecklare inom den globala wellness- och utbildningsindustrin.

Johanna Hector är livsnjutare, trebarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar, låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. Mycket tack vare yogan som är den praktik hon ständigt kommer hem till. Hon har jobbat heltid som yogalärare, konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001

Johanna är grundare av Global Yoga, Mojo Yoga, Hot Mojo samt Soul Work Club och en av våra absolut främsta yogaexperter 


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels