Nylén & Hector Training Camp

Cavo Spada, Kreta

Third time's a charm! Förläng sensommaren på härliga Kreta med en träningsresa full av energi, motivation och rörelseglädje! Med kändisarnas favorittränare, tv-profilen Mårten Nylen, och yogans egen superstjärna Johanna Hector åker vi tillbaka till vårt absoluta favorithotell, otroliga Cavo Spada på Kreta.

Vi kommer att träna smart, uppleva Global Yogans spännande värld, inspireras av föreläsningar och workshops och njuta av allt det fantastiska som Kreta och hotell Cavo Spada har att erbjuda.


Om resan

Det här är resan för dig som vill träna, yoga och inspireras. Hotellet är beläget intill den vidsträckta klapperstensstranden i mysiga Kolymbari, som andas lugn och ro på behörigt avstånd från pulsen och turistgatorna. Vårt femstjärniga Apollo Sports-hotell utmärker sig för sin fina service och familjära känsla, och här finns allt du kan behöva för en avkopplande semester. 

 

Ägna dagarna åt Smart Träning tillsammans med Mårten Nylén, öppna dörren in till yogans värld och låt Johanna Hector guida dig genom djupa, härliga yogaklasser med en jordnära, nyfiken och inbjudande värme. Vårt schema kommer vara en gott och blandat-påse med svettiga träningspass, sköna yogaklasser och energigivande vattengympa. Här plockas förstås också in en hel del föreläsningar och workshops, där vi lyssnar till våra tränares mångåriga erfarenhet och breda kunskaper.

Oavsett om du har lång erfarenhet av träning och yoga, precis har börjat träna eller vill komma igång med din träning, så kommer du trivas på denna resa. Alla kan delta på klasserna oavsett nivå och träningsvana. Övningar och positioner anpassas efter varje deltagare och du får både smarta verktyg och råd som du kan ta med dig hem för att skapa en bättre hälsa och livsstil.

Se nedan vad denna resa innehåller:

 • Yoga med Johanna
 • Smart träning med Mårten
 • Vattenträning med våra härliga koordinatorer och gruppträningsinstruktörer
 • Spännande föreläsningar och workshops med Johanna och Mårten
 • Sol och bad på en femstjärnig resort
 • Skönt häng med gruppen, perfekt för att lära känna nya vänner!

Det kan inte bli så mycket bättre!


Program

Kommer inom kort.

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.


Vem kan delta?

Oavsett om du är nybörjare eller aktiv så är detta en resa för dig! Kom som du är, här behövs inga förkunskaper varken inom träning eller yoga. Det är många som reser själva på våra resor, och hittar vänner för livet på plats!

Pris från 17 998:-

Datum: 19-26 okt 2024

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

I priset ingår:

 • Flyg tur & retur 
 • Mat ombord på flyget 
 • Transfer tur & retur
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • All träning och föreläsningar enligt program
 • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

​​​​​​*Enkelrumstillägg 4000:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om ledarna


 

Mårten Nylén är hälsoinspiratören, känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert i Aftonbladet och i TV4 nyhetsmorgon.

Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. 

Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends och Beat Diabetes.

Läs mer om Mårten här eller följ honom på instagram här @martennylen

Johanna Hector är en pionjär och konceptutvecklare inom den globala wellness- och utbildningsindustrin.

Johanna Hector är livsnjutare, trebarnsmamma och entreprenör inom träning, hälsa och livsstil. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar, låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. Mycket tack vare yogan som är den praktik hon ständigt kommer hem till. Hon har jobbat heltid som yogalärare, konceptutvecklare, lärare och tränare sedan 2001

Johanna är grundare av Global Yoga, Mojo Yoga, Hot Mojo samt Soul Work Club och en av våra absolut främsta yogaexperter 


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels