Träningsresa med ToppTräningsresor

Vidamar, Madeira

I vinter åker ToppTräningsresor på sin andra resa till grönskande Madeira. Vi har valt högklassiga och lyxiga hotellet Vidamar Resorts Madeira som bas för en härlig vandrings- och träningsresa.


Om resan

Madeiras sagolika landskap lämnar ingen oberörd och kan liknas vid en flytande trädgård ute i Atlanten. På ön finns världens största urskog som också blivit utsett till ett världsarv och vi kommer att vandra på leder som tar hos genom djupa dalar, lummig skog, öde hedar och fruktplantage.

Under veckan kommer vi att göra två heldagsvandringar med guide från området. Vi kommer vandra genom grönskande paradis och uppleva fantastiska vattenfall. På en av vandringarna kommer vi att ta oss igenom Madeiras stolta världsarv; den största överlevande laurisilvaskogen. Dessutom kommer vi att göra några kortare vandringarna med utgångspunkt från hotellet. Vi kommer vandra lederna Rabacal som är 11 kilometer lång, och Queimadas/Santana som är 13 km lång. Läs mera om våra heldagsvandringar här.

Men det blir förstås inte bara vandringar. Vi vill också njuta av det fantastiska hotellet och att träna med havet framför oss. Det kommer förstås att finns tid för återhämtning mellan vandringarna och passen så att du verkligen kan njuta i solstolen eller i de oerhört vackra infinitypooler med en fantastiskt havsutsikt. Förmodligen kommer du också att vilja testa den exklusiva spaanläggningen.

Du väljer! Följ med i februari – vi garanterar dig en magisk resa!


Veckans program 

Programet för veckan kommer att presenteras här inom kort.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


 

Pris från:

17 998:- (från Stockholm & Göteborg)
18 498:- (från Köpenhamn)

Datum:
9-16 feb 2025, Stockholm & Göteborg
10-17 feb 2025, Köpenhamn

Hotell: Vidamar Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:         

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Vidamar Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • 2 heldagsvandringar med lokalguide
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 4800:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 27 januari 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

Ledarna presenteras här inom kort 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör och hon ansvarar för ToppTräningsresors (fd ToppHälsas) resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!


Om hotellet

VIDAMAR Resorts Madeira

VIDAMAR Resorts Madeira är ett högklassigt hotell med perfekt läge och mängder av sportaktiviteter. Kombinera levadavandringar och roliga gruppträningspass med avkoppling i solstolen eller på den exklusiva spaanläggningen. Från infinitypoolerna liksom från hela hotellområdet kan du njuta av en fantastisk havsutsikt.

Läs mer om VIDAMAR Resorts Madeira