Träningsresa med ToppTräningsresor

Vidamar, Madeira

I vinter åker ToppTräningsresor på sin första resa till grönskande Madeira. Vi har valt högklassiga och lyxiga hotellet Vidamar Resorts Madeira som bas för en härlig vandrings- och träningsresa.


Om resan

Madeiras sagolika landskap lämnar ingen oberörd och kan liknas vid en flytande trädgård ute i Atlanten. På ön finns världens största urskog som också blivit utsett till ett världsarv och vi kommer att vandra på leder som tar hos genom djupa dalar, lummig skog, öde hedar och fruktplantage.

Under veckan kommer vi att göra två heldagsvandringar med guide från området. Vi kommer vandra genom grönskande paradis och uppleva fantastiska vattenfall. På en av vandringarna kommer vi att ta oss igenom Madeiras stolta världsarv; den största överlevande laurisilvaskogen. Dessutom kommer vi att göra några kortare vandringarna med utgångspunkt från hotellet. Vi kommer vandra lederna Rabacal som är 11 kilometer lång, och Queimadas/Santana som är 13 km lång. Läs mera om våra heldagsvandringar här.

Men det blir förstås inte bara vandringar. Vi vill också njuta det fantastiska hotellet och träna med havet framför oss. Du kommer att kunna dansa med Freddie Nyholm som också kommer att köra aerobics, balance och Body Combat. Yogalärare Annika Kvist finns på plats för att köra mjuk yoga morgon och kväll för att mjuka upp dina trötta muskler, dessutom bjuder hon på pass i både core och mobilty. Pamela Andersson ansvarar för resan på resan och kommer att bjuda på sin berörande föreläsning en av kvällarna.

Det kommer förstås att finns tid för återhämtning mellan vandringarna och passen så att du verkligen kan njuta i solstolen eller i de oerhört vackra infinitypooler med en fantastiskt havsutsikt. Förmodligen kommer du också att vilja testa den exklusiva spaanläggningen.

Du väljer! Följ med i februari – vi garanterar dig en magisk resa!


Veckans program 

Programet för veckan kommer att presenteras här inom kort.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


 

Pris från 15 998:-
(17 998:- från Köpenhamn)

Datum:

4-11 feb 2024, Stockholm
5-12 feb 2024, Köpenhamn

Hotell: Vidamar Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:         

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Vidamar Resort
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med ToppTräningsresor
  • 2 heldagsvandringar med lokalguide
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 4500:-

Begränsat antal platser!

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

 

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han är oerhört mångsidig och håller pass i både dans, Boot camp, Body Combat och Balance bland mycket annat. Freddie håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör och hon ansvarar för ToppTräningsresors (fd ToppHälsas) resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Annika Kvist är affärsutvecklare, hälsoinspiratör, yogainstruktör och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och och mer lugna yinyogapass för att skapa lugn och tillit till dig själv. Alla kan självklart vara med då vi anpassar klasserna efter gruppen.


Om hotellet

VIDAMAR Resorts Madeira

VIDAMAR Resorts Madeira är ett högklassigt hotell med perfekt läge och mängder av sportaktiviteter. Kombinera levadavandringar och roliga gruppträningspass med avkoppling i solstolen eller på den exklusiva spaanläggningen. Från infinitypoolerna liksom från hela hotellområdet kan du njuta av en fantastisk havsutsikt.

Läs mer om VIDAMAR Resorts Madeira