Energy & Fitness Week

Trude Kuijt

Följ med på en träningsvecka full av energi, tillsammans med holländska Trude! Här får du chans att utmana dig själv och se till att fylla dina dagar med energi genom hennes mångsidiga träning. Dessa klasser kommer med svettgaranti!


Klassbeskrivningar

Bootcamp passar bra för alla som på ett lekfullt sätt vill jobba mot mer muskelstyrka och bättre kondition. Alla övningar kan anpassas och utföras på många olika nivåer, vilket gör att alla kan vara med!

Boxing fit är en kombination av cirkelträning och kickboxning. Superkul att träna hand-öga koordination, bli piggare och snabbare. I denna träning ingår också att bli mer medveten om din kropp. Boxningserfarenhet är absolut inte nödvändigt, vi börjar från början!

Kettlebells kan variera och utmana dig i oändlighet under ett träningspass! Kul att kombinera med konditionsträning för att utmana din uthållighet. Alla är välkomna och alla övningar kan anpassas.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Datum & hotell: 

20 - 27 okt 2024, Levante - powered by Playitas

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktören Trude
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass 

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

Trude Kuijt är född och uppuxen i Katwijk på den västra kusten av Nederländerna, där havet och stranden alltid haft en stor betydelse i hennes liv. Efter att ha arbetat som kriminalvårdare i 16 år ville hon känna mer frihet i naturen, och startade därför sitt utomhussportsföretag, där honn gör bootcamps, boxning och vintersim i sina klasser. Dessutom är hon kostrådgivare och arbetar med livsstilscoachning. Utöver detta kör hon även crossfit och yoga för att utmana sin egen kropp och för att hålla balans i kropp och själ.
 


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas