Yoga Week med Isabelle Moberg

Under några utvalda veckor erbjuder vi extra mycket yoga på några av våra sporthotell – allt tillsammans med yogainstruktören Isabelle Moberg. Under veckan erbjuds det yoga i olika former och nivåer samtidigt som du kan ta del av hotellets träningsfaciliteter. 


Om träningen/yogan

Vår mycket uppskattade yogainstruktör Isabelle Moberg håller i yogapassen under resan. Vi tränar Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Vinyasa yoga. Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Resterande tid utöver yogan är fritid och du gör vad du själv önskar.

Pranayama = Andningsträning.

Hatha yoga =  En mjukare form av yoga med mål att hitta en balans mellan fysisk och psykisk hälsa.

Vinyasa yoga = En dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.

Sunrise Yoga = Vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar.

Morning Yoga = Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.


Program

Program Porto Plomari Program Sivota Retreat Program La Pared

Observera att programmen är preliminära. 


Info om veckan

Pris: All träning ingår i resans pris.

Hotell och datum: 
Porto Plomari 29 aug-5 sept 2021
Sivota Retreat - powered by Playitas  27 sep- 4 okt 2021
La Pared - powered by Playitas 4-11 feb 2022

Det här ingår: 

  • All yoga är gratis
  • Boka bara flyg och boende
  • Professionella instruktörer
  • Hotell- och träningsanläggningar i toppklass
  • För alla nivåer - alla kan delta
  • Träning, sol och samvaro

 

Så här bokar du: 

För att delta i veckan bokar du resa med oss till något av hotellen nedan under den veckan Isabelle är där.
Anmälan sker på plats. Ordinarie program och verksamhet erbjuds alltid på våra hotell, oavsett gästspel.

Boka Porto Plomari, LesvosBoka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Isabelle Moberg

Om Isabelle Moberg

Isabelle Moberg har sin yogautbildning från San Francisco och har hållit i många yogaresor runt om i världen. Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla. Isabelle delar med sig av en stark och utmanande yoga som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till en bättre hälsa och ökad livsglädje.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”

Läs mer om Isabelle här.


Om hotellen

Porto Plomari

Porto Plomari

Porto Plomari är Apollos senaste tillskott i Apollo Mondo Boutique-familjen. Med respekt och kärlek till platsens historia har vi skapat ett unikt boutique hotell i industriell design med moderna inslag. Här samsas unik design med en autentisk och genuin känsla. Hotellet ligger precis vid Egeiska havet i utkanten av byn Plomari. I hotellets mitt ligger infinitypoolen med utsikt över havet. Stränder finns på båda sidor om hotellet, en stenstrand och en blandstrand. Hotellet har restaurang och en poolbar. 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas är ett fint hotell med bästa läget i byn Sivota på Greklands fastland. På sluttningen i det bergiga omgivningarna njuter du av en bedårande havsutsikt och du bor precis vid den populära stranden Bella Vraka med en mängd träningsmöjligheter, både på land och i havet.  Hotellet passar perfekt för dig som vill kombinera en avkopplande semester i ett rofyllt område med en aktiv semester i natursköna omgivningar. Den lilla hamnbyn Sivota passar både livsnjutare som vill uppleva mer än sol och bad och naturälskare som söker lugn och ro.

La Pared - powered by Playitas

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.