Yoga Week med Isabelle Moberg

Under några utvalda veckor erbjuder vi extra mycket yoga på några av våra sporthotell – allt tillsammans med yogainstruktören Isabelle Moberg. Under veckan erbjuds det yoga i olika former och nivåer samtidigt som du kan ta del av hotellets träningsfaciliteter. 


Om träningen/yogan

Vår mycket uppskattade yogainstruktör Isabelle Moberg håller i yogapassen under resan. Vi tränar Hatha Yoga, Ashtanga Yoga och Vinyasa yoga. Alla pass ingår och du deltar i de du vill. Resterande tid utöver yogan är fritid och du gör vad du själv önskar.

Pranayama: Andningsträning.

Hatha yoga: En mjukare form av yoga med mål att hitta en balans mellan fysisk och psykisk hälsa.

Vinyasa yoga: En dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.

Sunrise Yoga: Vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar.

Morning Yoga: Vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum: 24 sep - 1 okt 2023

Hotell: Levante - powered by Playitas 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Isabelle Moberg
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Om Isabelle Moberg

Isabelle Moberg har sin yogautbildning från San Francisco och har hållit i många yogaresor runt om i världen. Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla. Isabelle delar med sig av en stark och utmanande yoga som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till en bättre hälsa och ökad livsglädje.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”


Om hotellen


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas