Yoga Week

Isabelle Moberg

Under veckan erbjuder vi extra mycket yoga tillsammans med yogainstruktören Isabelle Moberg. Under veckan erbjuds det yoga i olika former och nivåer samtidigt som du kan ta del av hotellets träningsfaciliteter


Om träningen/yogan

Pranayama är andningsträning inom yoga och syftar till att reglera kroppens flöden av prana - livsenergi.

Hatha yoga är en mjukare form av yoga med mål att hitta en balans mellan fysisk och psykisk hälsa.

Vinyasa yoga är en dynamisk form av yoga där positionerna övergår genom ett flöde, det bidrar till ökad blodcirkulation, flexibilitet och kroppskontroll.

Sunrise Yoga där vi välkomnar solen och den nya dagen med solhälsningar.

Morning Yoga där vi börjar dagen med att aktivera kroppen i ett härligt flow.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 


Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & hotell: 

8-15 sept 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår: 

  • All träning under veckan med gästinstruktör Isabelle Moberg
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Om Isabelle Moberg

Isabelle Moberg har jobbat som instruktör sedan 2008 och har flera olika yogautbildningar från bland annat San Francisco, Bali och Stockholm (RYT 500+). Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla. Isabelle har hållit i många yogaresor runt om i världen, hon delar med sig av både en stark och utmanande yoga samtidigt som hon erbjuder en mer djup och avkopplande form som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till ökad livsglädje.

“Det fina med yoga är att jag kan påverka individer på djupet. Det går alltid att anpassa och utveckla yogan, vilket innebär att alla som kan andas kan yoga. Det finns inga krav eller måsten och går att utföras på alla nivåer och är så individuell vilket gör att den kan påverka på riktigt”


Om hotellen


 

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas