Gentlemen's Coach - En resa för personlig utveckling

Frigör din potential med yoga, meditation, tankesätt och tacksamhet. Följ med Gentlemen's Coach till Fuerteventura och Playitas Resort, där denna resa inom personlig utveckling är skapad och sammansatt för att utforska och utveckla sinnet, kroppen och själen.


Om veckan

Det här är resan för dig som vill få verktyg och tekniker för att förändra tankemönster och skapa en positiv inre dialog, lära dig hantera stress, öka sinnesfrid och skapa en balanserad livsstil. För dig som vill utforska och integrera tacksamhetens kraft i din vardag för ökat välbefinnande, och skapa en stark grund för självutveckling och personlig tillväxt. Vi hoppas att du vill upptäcka och förstärka din inre motivation och drivkraft för att nå dina mål, och erbjuder stöd och inspiration från en erfaren instruktör och en grupp likasinnade deltagare. 


Vem kan delta?

Inga förkunskaper inom varken yoga, meditation eller tacksamhetsträning krävs.
Denna klass är öppen för alla nivåer och inga förkunskaper krävs. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren yogi, alla är välkomna att delta och njuta av den försiktiga och närande yogapraktiken. Kom precis som du är, alla är varmt välkomna. 


Klassbeskrivning Gentle Yoga

Vår Gentle Yoga är en lugn och mjuk yogaklass som är perfekt för alla som vill ha en mild och balanserad yogapraktik. I denna klass kommer vi att fokusera på att skapa en lugn och harmonisk atmosfär där du kan koppla av, fördjupa din andning och stilla ditt sinne. Vi kommer att utföra mjuka och skonsamma yogapositioner (asanas) som är anpassade efter individuella behov och förmågor. Varje rörelse kommer att utföras med medveten närvaro och betoning på att lyssna till kroppens signaler och respektera dess gränser. Detta är en klass där du kan utforska och upptäcka din egen kropp och rörelse med omsorg och vänlighet. Genom att använda andningstekniker (pranayama) kommer vi att fokusera på att fördjupa andningen och skapa en känsla av inre ro och avslappning. Vi kommer också att inkludera element av meditation och mindfulness för att hjälpa dig att koppla av på en djupare nivå och släppa på spänningar och stress. 


Veckans program

Här nedan kan du ta del av ett preliminärt program för veckan.
Fullständigt program skickas ut till alla deltagare 14 dagar före avresa. 

Program

 

Info om veckan:

Pris: från 13 998:- 

Datum: 8-15 januari 2024 

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn, Göteborg 

Hotell: Playitas Resort 

Det här ingår:  

  • Flyg tur/retur inkl bagage  

  • Transfer 

  • Mat på flyget  

  • Del i dubbelrum    

  • Halvpension 

  • Ledarledd träning enligt program   

* Enkelrumstillägg 2500:- 

Boka

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

John Andreas

John Andreas, Gentlemen's Coach, är coachen och föreläsaren i livets syfte som blev känd för allmänheten (Sverige) när hans energiska motivationsvideor plötsligt blev virala. John Andreas har gått igenom många svåra prövningar i livet och använder lektionerna för att hjälpa andra komma närmare sig själva, han använder också en speciell metod som har funnits runt om i världen i 30 år bara för att få fram hans livssyfte. 

John Andreas driver även Live Your Dream-podden tillsammans med Erik Olsson, där de pratar om stora livsfrågor, optimal hälsa och rörelseglädje.
Läs mer om Gentlemen's Coach här!


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort