En resa för personlig utveckling

Gentlemen's Coach

Frigör din potential med yoga, meditation, tankesätt och tacksamhet. Följ med Gentlemen's Coach till våra Apollo Sports-hotell, där denna resa inom personlig utveckling är skapad och sammansatt för att utforska och utveckla sinnet, kroppen och själen.


Om veckan

Det här är veckan för dig som vill få verktyg och tekniker för att förändra tankemönster och skapa en positiv inre dialog, lära dig hantera stress, öka sinnesfrid, skapa en balanserad livsstil. För dig som vill utforska och integrera mer självkärlek i din vardag för ökat välbefinnande, och skapa en stark grund för självutveckling och personlig tillväxt. Vi hoppas att du vill upptäcka och förstärka din inre motivation och drivkraft för att nå dina mål, och erbjuder stöd och inspiration från en erfaren instruktör och en grupp likasinnade deltagare. 


Klassbeskrivning Gentle Yoga

Vår Gentle Yoga är en lugn och mjuk yogaklass som är perfekt för alla som vill ha en mild och balanserad yogapraktik. I denna klass kommer vi att fokusera på att skapa en lugn och harmonisk atmosfär där du kan koppla av, fördjupa din andning och stilla ditt sinne. Vi kommer att utföra mjuka och skonsamma yogapositioner (asanas) som är anpassade efter individuella behov och förmågor. Varje rörelse kommer att utföras med medveten närvaro och betoning på att lyssna till kroppens signaler och respektera dess gränser. Detta är en klass där du kan utforska och upptäcka din egen kropp och rörelse med omsorg och vänlighet. Genom att använda andningstekniker (pranayama) kommer vi att fokusera på att fördjupa andningen och skapa en känsla av inre ro och avslappning. Vi kommer också att inkludera element av meditation och mindfulness för att hjälpa dig att koppla av på en djupare nivå och släppa på spänningar och stress. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Inga förkunskaper inom varken yoga, meditation eller tacksamhetsträning krävs.
Dessa klasser är öppna för alla nivåer. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller erfaren yogi, alla är välkomna att delta och njuta av den försiktiga och närande yogapraktiken. Kom precis som du är.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All* träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 
 

Info om veckan:

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 

2-9 nov 2024, Monte Feliz

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn, Göteborg 

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass.

Boka Monte Feliz

Kontakta oss: [email protected] 


Om instruktören


 

John Andreas

John Andreas, Gentlemen's Coach, är coachen och föreläsaren i livets syfte som blev känd för allmänheten (Sverige) när hans energiska motivationsvideor plötsligt blev virala. John Andreas har gått igenom många svåra prövningar i livet och använder lektionerna för att hjälpa andra komma närmare sig själva, han använder också en speciell metod som har funnits runt om i världen i 30 år bara för att få fram hans livssyfte. 

John Andreas driver även Live Your Dream-podden tillsammans med Erik Olsson, där de pratar om stora livsfrågor, optimal hälsa och rörelseglädje.
Läs mer om Gentlemen's Coach här!


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz