Träningsresa 60+ med Swedish Training Camp

Porto Myrina – powered by Playitas, Limnos

Välkommen till den perfekta träningsresan för aktiva 50-talister under ledning av Swedish Training Camp på grekiska ön Limnos. Gillar du träning, häng i gäng, träffa nya bekantskaper, äta och dricka gott? Då skall du hänga med till oss till grekiska ön Limnos och hotell Porto Myrina – powered by Playitas och njuta av härliga träningspass, föreläsningar, sol, bad och umgänge med träningsglada deltagare.


Om resan 

Vi har satt ihop ett komplett veckoprogram som passar alla och du väljer själv hur mycket du vill delta i. Ingen kommer pressa dig men tillsammans kommer vi peppa varandra under ledning av professionella tränare och ledare.

Vi fyller dagarna med träning, glädje, sol, bad och härlig gemenskap. Förutom träning förhöjer vi er upplevelse med roliga aktiviteter som bl.a. vandring, möjlighet att testa nytt som kajak, SUP eller cykling. Lyssna till intressanta givande föreläsningar, njut av vinprovning lokala viner, musik-quiz och fantastiska solnedgångar. Denna vecka ska ni bara inte missa!
Vi börjar ofta dagen med en morgon promenad eller en morgonstretch innan frukost. Dagarna fyller vi sedan med träningspass som cirkelträning, kondition, funktionell träning, core, styrketräning i grupp, rörlighet och avslappning, vattengympa, danspass m.m.

Att få alla att känna sig välkomna och inkluderade är viktigt och vi är noga med detaljerna så att ni ska få en underbar upplevelse tillsammans med oss.


Veckans program 

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.


Vem kan delta?

50-talist - javisst! Men också för dig som är född tidigare eller senare. Vi är ett gäng mogna människor som kommer träna, yoga, stretcha, stuffa, diskutera och bara leva!
Resan passar för alla, oavsett om du är i starten av din träning eller har tränat länge. Vi sätter stor vikt vid personlig kommunikation och att få alla att trivas.


 

Pris från: 15 498:-

Datum: 19-26 maj 2024

Hotell: Porto Myrina – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn  

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:   

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina - powered by Playitas
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program med Swedish Training Camp
  • Goodiebag 
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 5 maj 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om Swedish Training Camp

Swedish Training Camp ingår och är en del av bolaget Golden Wellness AB som ägs och drivs av Petra och Håkan. Både Petra och Håkan arbetar med event och träningsföretaget Golden Wellness på heltid. Swedish Training Camp har visionen, ”Att få så många människor som möjligt i rörelse och få dem att förstå de positiva effekterna av det”. Det skall vara kul, enkelt och svettigt och inspirerar till glädje i träning och livet, att tänka enkelt och inte komplicera saker och ting, samt att våga gå utanför boxen, göra en high five och utmana dig själv! Swedish Training Camp har många års erfarenhet av att arrangera träningsresor (över 50 träningsresor i bagaget) och som inhyrda instruktörer för andra träningsföretag.


 

Om ledarna

Petra Alm-Johansson - Licensierad Personlig tränare & kostrådgivare. Över 25 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör. Föreläsare, hälsoinspiratör samt fystränare åt diverse elitlag i Sverige. Arbetar med event & träningsföretaget Golden Wellness på heltid.

Håkan Johansson - Certifierad Tenniscoach, padelcoach och fystränare med 30 års erfarenhet på heltid. Certifierad mental coach. Uppdrag som coach samt tränare & fystränare inom olika sporter på elitnivå under många år. 

Beroende på antal resenärer har vi fler grymma instruktörer med oss på resan. De har många års erfarenhet av träning & träningsresor. Dessa presenteras i programmet senast 2 månader innan avresan.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas