Energy Boost

Ida Björklund

En träningsvecka fylld med olika typer av träningsformer där du utmanar både din kropp rent fysiskt men också din taktkänsla. Veckan passar dig som älskar träning i alla dess former men som gillar att ha roligt under tiden. Fokus ligger inte på att prestera utan på dig själv och ditt välmående. Härlig energi, svett, träningsvärk och skratt utlovas. Veckan passar alla - nybörjare och även dig som tränar regelbundet.


Klassbeskrivning

Dance Fusion känns som en enda stor fest där största fokus ligger på att ha roligt och njuta av musiken och den fina miljön. Olika stegkombinationer för varje låt som tar oss igenom musik från olika delar av världen. Ett träningspass där vi inte behöver tänka så mycket utan låter musikens rytm ta över och styra över vår kropp och våra höfter. Ren och skär träningsglädje. 

Step N Sweat där vi bygger ihop en koreografi på en step-bräda där vi låter musiken styra takt och tempo. Börjar simpelt för att sedan utveckla stegen. Alla kan vara med, nybörjare som rutinerade-steppare. 

Tabata är en högintensiv klass där vi går igenom hela kroppen. Vi använder lättare redskap såsom en stepbräda, hantlar, viktplatta och dig själv såklart.  Ett intervallpass där du varvar olika övningar som utmanar din styrka, balans och din kondition. 

Mobility utgör rörlighetsträning där vi fokuserar främst på våra olika leder i kroppen såsom axelled, höftled, knäled och fotled för att öka rörligheten i dessa områden. Även musklerna kommer att få sig en omgång. Utövar du den här träningsformen regelbundet kan värk försvinna samt att du blir mindre begränsad i din egen kropp. En otrolig start på dagen- men också en fantastisk avslutning.  

Team Work är ett roligt högintensivt träningspass där vi kommer att jobba mycket 2 & 2. Både styrka för hela kroppen men också fartfyllda övningar där vi jobbar lite mer med pulsen och explosiviteten. Går lika bra att komma ensam som tillsammans med någon! 

Core Work är ett träningspass med något lägre intensitet där vår bålstabilitet står i fokus. Kunna aktivera de inre magmusklerna och att hitta kopplingen med vår sätesmuskulatur. Vi jobbar med alla muskler kring våra höfter bland annar mage, säte och ländrygg.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​
 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:
20-27 aug 2023, Levante - powered by Playitas

5-12 jan 2024, Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ida Björklund
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida Björklund, lic. Personlig tränare, Cert. Massageterapeut, hälsovägledare och gruppträningsinstruktör. Har arbetat som instruktör sedan 2018 och har tidigare varit sportinstruktör för Apollo både på Rhodos och även på Playitas Resort. Ida är en energifylld, positiv person som älskar att inspirera och motivera sina deltagare under träningspassen. Hennes klasser är lekfulla, tuffa och utmanande både för kroppen men också för hjärnan då hon brinner lite extra för klasser där musiken styr kroppen. Ida tycker att det är viktigt med en varierad träning för att man ska kunna leva livet till fullo men det är också viktigt att ha roligt på vägen. Ida är noga med att övningar utförs korrekt rent tekniskt och kan på ett bra och pedagogiskt sätt leda en grupp till att nå sina mål och ambitioner. 


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas