Energy Boost

Ida Björklund

En träningsvecka fylld med olika typer av träningsformer där du utmanar både din kropp rent fysiskt men också din taktkänsla. Veckan passar dig som älskar träning i alla dess former men som gillar att ha roligt under tiden. Fokus ligger inte på att prestera utan på dig själv och ditt välmående. Härlig energi, svett, träningsvärk och skratt utlovas. Veckan passar alla - nybörjare och även dig som tränar regelbundet.


Klassbeskrivning

Dance Fusion känns som en enda stor fest där största fokus ligger på att ha roligt och njuta av musiken och den fina miljön. Olika stegkombinationer för varje låt som tar oss igenom musik från olika delar av världen. Ett träningspass där vi inte behöver tänka så mycket utan låter musikens rytm ta över och styra över vår kropp och våra höfter. Ren och skär träningsglädje. 

Step N Sweat där vi bygger ihop en koreografi på en step-bräda där vi låter musiken styra takt och tempo. Börjar simpelt för att sedan utveckla stegen. Alla kan vara med, nybörjare som rutinerade-steppare. 

Jumping Fitness är ett träningspass för både hjärtat och själen. I takt till musiken bygger vi ihop olika koreografier till olika låtar med en trampolin som hjälpmedel. Du kan förvänta dig ett högintensivt konditionspass samtidigt som du har roligt och gör olika typer av steg och kombinationer på din egna trampolin. Här arbetar du för det mesta med hjärtat, benen och din bålstabilitet. Det finns enligt mig ingen annan träningsform som är så svettig och så rolig på samma gång.

Mobility utgör rörlighetsträning där vi fokuserar främst på våra olika leder i kroppen såsom axelled, höftled, knäled och fotled för att öka rörligheten i dessa områden. Även musklerna kommer att få sig en omgång. Utövar du den här träningsformen regelbundet kan värk försvinna samt att du blir mindre begränsad i din egen kropp. En otrolig start på dagen- men också en fantastisk avslutning.  

TRX är ett pass där du utmanar allt från rörlighet, bålstabilitet, balans och även styrka. Vi använder oss av TRX-band genom hela passet.

Aerial yoga Ett lugnare pass där du enbart fokuserar på dig själv och dina egna behov. Alla har sin egen hängmatta och vi utövar yoga ovanför marken. Klassen innehåller både rörlighet, bålstabilitet och avslappning. Vi fokuserar på andning, att våga släppa kontrollen och litar till fullo på tyget- vår hängmatta. Tyget tillåter oss att sjunka djupare in i varje stretch och utmanar oss själva i olika positioner - både stående, sittande och omvända positioner.

Core Work är ett träningspass med något lägre intensitet där vår bålstabilitet står i fokus. Kunna aktivera de inre magmusklerna och att hitta kopplingen med vår sätesmuskulatur. Vi jobbar med alla muskler kring våra höfter bland annar mage, säte och ländrygg.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. 

* Vissa av passen på Playitas Resort kan vara mot en extra avgift. Detta gäller vissa av klasserna som är förlagda i WOD Boxen eller i Yoga Shalan.

Info om veckan

Pris: All träning* under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

21-28 maj 2024, Playitas Resort 

15-22 sept 2024, Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ida Björklund*
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Playitas Resort

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida Björklund, lic. Personlig tränare, Cert. Massageterapeut, hälsovägledare och gruppträningsinstruktör. Har arbetat som instruktör sedan 2018 och har tidigare varit sportinstruktör för Apollo både på Rhodos och även på Playitas Resort. Ida är en energifylld, positiv person som älskar att inspirera och motivera sina deltagare under träningspassen. Hennes klasser är lekfulla, tuffa och utmanande både för kroppen men också för hjärnan då hon brinner lite extra för klasser där musiken styr kroppen. Ida tycker att det är viktigt med en varierad träning för att man ska kunna leva livet till fullo men det är också viktigt att ha roligt på vägen. Ida är noga med att övningar utförs korrekt rent tekniskt och kan på ett bra och pedagogiskt sätt leda en grupp till att nå sina mål och ambitioner. 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas