Energy boost med Ida

En träningsvecka fylld med olika typer av träningsformer där du utmanar både din kropp rent fysiskt men också din taktkänsla. Veckan passar dig som älskar träning i alla dess former men som gillar att ha roligt under tiden. Fokus ligger inte på att prestera utan på dig själv och ditt välmående.


Härlig energi, svett, träningsvärk och skratt utlovas.

Veckan passar alla - nybörjare och även dig som tränar regelbundet.


Klassbeskrivning

Jump N Sweat
Ett träningspass för både hjärtat och själen. I takt till musiken bygger vi ihop olika koreografier till olika låtar med en trampolin som hjälpmedel. Du kan förvänta dig ett högintensivt konditionspass samtidigt som du har roligt och gör olika typer av steg och kombinationer på din egna trampolin. Här arbetar du för det mesta med hjärtat, benen och din bålstabilitet. Det finns enligt mig ingen annan träningsform som är så svettig och så rolig på samma gång. 

Jump N Sweat HIIT
En högintensiv klass där du tränar igenom hela kroppen med hjälp av en trampolin och din egen kroppsvikt. Ett intervall pass där du varvar olika övningar som utmanar din styrka, balans och din kondition. 

Dance Fusion
Ett pass som känns som en enda stor fest där största fokus ligger på att ha roligt och njuta av musiken och den fina miljön. Olika stegkombinationer för varje låt som tar oss igenom musik från olika delar av världen. Ett träningspass där vi inte behöver tänka så mycket utan låter musikens rytm ta över och styra över vår kropp och våra höfter. Ren och kär träningsglädje. 

Step HEAT
Ett pass där vi bygger en lättare koreografi på en step-bräda där vi låter musiken styra takt och tempo. Vi varvar koreografi med styrkeövningar för hela kroppen. 

TRX
Ett pass där du utmanar allt från rörlighet, bålstabilitet, balans och även styrka. Vi använder oss av TRX-band genom hela passet. 

Aerial yoga
Ett lugnare pass där du enbart fokuserar på dig själv och dina egna behov. Alla har sin egna hängmatta och vi utövar yoga ovanför marken. Klassen innehåller både rörlighet, bålstabilitet och avslappning. Vi fokuserar på andning, att våga släppa kontrollen och litar till fullo på tyget- vår hängmatta. Tyget tillåter oss att sjunka djupare in i varje stretch och utmanar oss själva i olika positioner - både stående, sittande och omvända positioner. 


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.


Vem kan delta?

Våra träningshotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckad semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag. 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en resa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:
20-27 aug 2023, Levante - powered by Playitas 

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Ida Björklund
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Ida Björklund

Om Ida Björklund

Ida Björklund, är certifierad Massageteraput och studerar till personlig tränare, kostrådgivare och hälsovägledare. Har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 2018 och har tidigare arbetat som sportinstruktör för Apollo både på Rhodos och även på Playitas Resort. Ida är en energifylld, positiv person som älskar att inspirera och motivera sina deltagare under träningspassen. Hennes klasser är lekfulla, tuffa och utmanande både för kroppen men också för hjärnan då hon brinner lite extra för klasser där musiken styr kroppen. Ida tycker att det är viktigt med en varierad träning för att man ska kunna leva livet till fullo men det är också viktigt att ha roligt på vägen. Ida är noga med att övningar utförs korrekt rent tekniskt och kan på ett bra och pedagogiskt sätt leda en grupp till att nå sina mål och ambitioner. 


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas