Årets starkaste start med Kristin Kaspersen & Mårten Nylen

Monte Feliz, Gran Canaria

Kickstarta 2025 med en oförglömlig träningsresa till soliga Gran Canaria!
Tillsammans med de folkkära träningsprofilerna Kristin Kaspersen och Mårten Nylén får du möjligheten att kombinera träning, hälsa och massor av inspiration ihop med sol och bad i en fantastisk gemenskap på en av Europas vackraste öar. Detta är en resa med livet i fokus, som passar alla oavsett ålder och träningsbakgrund.


Om resan

I januari, när vi har lika lång vinter bakom som framför oss, så lyfter flyget mot solen och Apollos nyöppnade hotell Monte Feliz på Gran Canaria. 
Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön breder hotellet ut sig med nybyggda sportfaciliteter i toppklass, och här ser vi fram emot att spendera en vecka fylld med morgonyoga och Soma Move med Kristin och smarta träningspass tillsammans med Mårten. 

Utöver detta kommer vi lyssna på inspirerande föreläsningar, ha möjlighet till energisprudlande vattenträning och givetvis gemensamma middagar med härligt umgänge. 
Våra ledord är glädje, gemenskap och träning, vilket genomsyrar hela resan.

Missa inte chansen att starta nya året med en säker energiboost på soliga Gran Canaria, där vi tillsammans skapar minnen och oförglömliga upplevelser. 


Klassbeskrivningar

Morgonyoga är ett snällt sätt att väcka kroppen på morgonen. Yogan är inspirerad av YinYoga och består av mjuka fina rörelser ihop med en lugn stretch. Övningarna går att anpassa efter person och detta blir en skön start på dagen.

Soma Move® är idealisk för alla som gillar en smidig och utmanande träning. Arbeta med din kropp som vikt och golvet som ditt redskap för att utföra starka rörelser i harmoni med din andning och musiken. 

Smart Träning är en supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.


Program

Programmet presenteras här inom kort, men kommer innehålla minst tre klasser om dagen tillsammans med Mårten, Kristin och gruppträningsinstruktörer från Retreafy.


Vem kan delta?

Denna träningsresa passar alla, oavsett nivå eller erfarenhet, instruktörerna kommer anpassa övningarna så att dem passar varje enskild deltagare under passen. 

Info om veckan:

Pris från 16 998:-till och med 30/6. Därefter ordinarie pris om 17 998:-

Datum: 18-25 jan 2025

Hotell: Monte Feliz

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:      

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelrumstillägg 4000:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Instruktörerna


 

Kristin Kaspersen är en av våra absolut mest folkkära tv-personligheter med en tung meritlista av jobb. Vi har sett henne som programledare i massvis av populära tv-produktioner som Lets Dance, Vardagspuls, Biggest Loser och Spårlöst, men även som programledare för massor av stora galor som Idrottsgalan, Cancergalan och Svenska Hjältargalan. Utöver den folkkära tv-profil som hon idag är så  är hon även författare till fem böcker inom hälsa, utbildad ledarskapscoach, utbildad yinyoga - och Soma Move instruktör samt har en populär podcast ”Kristin Kaspersen Nyfiken på”.

Mårten Nylén. Superinspiratören, känd från tv-programmet Biggest Loser Sverige, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert på Aftonbladet och i tv4. Han är även coachen och PTn som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista full av välkända namn. Will Smith, Red One, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några. Idag jobbar han med utveckling inom hälsa och föreläser världen över.


Om hotellet


 

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz