Triathlonvecka med Aktivitus

Playitas Resort, Fuerteventura

En riktigt bra triathlonvecka på Playitas! Kan det vara något? Coachad simning med individuell återkoppling på simteknik. Bra med tid på cykeln där vi med en bra gruppindelning och ledning låter samtliga få träning på sin nivå. Varierad löpning med bland annat två löpteknikpass. Givetvis trevliga middagar och tid för återhämtning!


Om resan 

I början av mars kör vi triathlonvecka på vädersäkra Fuerteventura. Veckan ligger tidsmässigt bra till för att genomföra mycket träningstid inför säsongens tävlingar. Detta är veckan för dig som vill få bra träning med tydlig träningsstyrning där alla får ut bra träning på sin nivå. Vi utlovar bra ledda pass med mycket inslag av teknikutveckling och individuell återkoppling. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen.

En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte storslagna vyer, upplevelser, bra middagar och gemenskap!


Veckans program 

Program presenteras här inom kort 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Vi har tre uttalade målgrupper som vi kommer att tillgodose under veckan.

Ny på triathlon – Du har börjat och tränat på en del. Kanske provat på din första tävling men känner att du har mycket att komma in i och utveckla. Du siktar på fler tävlingar och har påbörjat din resa.

Rutinerad – Du har kört ett antal tävlingar och/eller tränat på några år, men vill bli bättre och ta nästa steg.

Race – Du tävlar och jagar bättre tider och placeringar i din AG. Du gör jobbet, tiden och kval till Hawaii är målet. Proffsklass nästa?  

 • Alla deltagare på resan kan genomföra ett Avancerat tröskeltest till 50% hos Aktivitus innan avresa. Det är inget måste genomföra tester hos Aktivitus, men fälttester och träningsstyrning under veckan kommer att ge dig mer.
 • Är du Membershipkund hos Aktivitus har du tester inom ramen för ditt träningsupplägg. Som Membershipkund har du rabatt på resan.
 • Tränare och coacher från Aktivitus ser till att du får en träningsvecka i toppklass.

Cykel – Tag med egen eller hyra?

Under denna cykelvecka är det tempo- eller landsvägscykel som gäller. På våra resor brukar majoriteten av deltagarna ta med sin egen cykel. Det går att hyra på plats, men utbudet kan vara begränsat. Boka i förväg och var ute i god tid. Hyr cykel i förväg här.

Att ta med cykel

Vill du ta med dig din egen cykel på resan (mot extra kostnad) så måste du boka in den på flyget samt lägga på transfer på destinationen och det gör du i två steg.

Notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garantera platstillgång på flygen!

Steg 1: När du bokar din resa via bokningsformuläret så behöver du kryssa i rutan under ”tillval” som säger att du vill ha cykeltransfer på destinationen, mot en kostnad på ca 350-400 sek beroende på destination.

Steg 2: När du har bokat din resa och mottagit din bokningsbekräftelse så behöver du logga in på din bokning via ”Min resa” på Apollo.se. Du loggar in med ditt bokningsnummer och efternamn, klickar dig vidare till fliken ”tillval” och sedan scrollar du längst ner på den sidan.

Tryck på rutan ”Förboka sittplats och specialbagage” så länkas du vidare till aktuellt flygbolag där du enkelt kan boka på och betala för cykeln genom att klicka på fliken ”extra bagage”.

Cykeln ska packas på lämpligt sätt för att undvika skador på övrigt bagage. Styret ska vridas ett kvarts varv, pedaler bortmonteras och luften tömmas ur slangen. Bästa sättet att transportera din cykel är att packa denna i en cykelresväska.

Pris från 16 298: -

Datum: 24-31 mars 2025

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn

Detta ingår:

 • Flyg tur & retur 
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage 
 • Tranfser tur & retur (eventuell cykeltransfer tillkommer) 
 • Boende i delat dubbelrum på Playitas Resort      
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Träning enligt program, fälttester med laktatmätning (frivilligt)
 • Teknikclinics med individuell återkoppling
 • Tester hos Aktivitus till 50% innan avresa. (Aktivitus Membership genomför tester inom ramen för sitt träningsupplägg. Som Membershipkund har du rabatt på denna resa.)

*Enkelrumstillägg 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 10 mars 2025, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Om Aktivitus

Aktivitus är Sveriges ledande företag för konditionstester och coaching och har i 12 års tid effektiviserat sina kunders konditionsträning. Aktivitus arbetar med fysiologiska tester, träningsprogram, teknikanalyser, individuell PT samt träning i grupp och vänder sig till elitmotionärer, motionärer, idrottsklubbar och företag. Genom årens lopp har Aktivitus genomfört mer än 12 000 fysiologiska tester och skrivit över 5 000 individuellt anpassade träningsprogram för nybörjare till elit. Aktivitus har många år erfarenhet av att arrangera träningsresor och sätter stor vikt vid att alla deltagare ska få bra träning utifrån sin egen nivå. Träningsresor i världsklass. 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort