Yoga

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug är en erfaren och skicklig yogainstruktör som ser alla deltagare och anpassar nivån där det behövs. Hennes klasser är inkluderande och lägger stor vikt vid att ge verktyg som kan hjälpa dig i ditt egna yogautövande.


Klassbeskrivningar

Vinyasa Flow/Slow Vinyasa Flow är en flytande och dynamisk yogaform, där positioner knyts ihop till en holistisk klass tillsammans med andningen. Vinyasa betyder "att koppla andetag med rörelse" eller "att placera i en viss ordning". Vinyasa Flow är en mer aktiv form av yoga. Element du alltid hittar i en Vinyasa-klass är balans, andning, styrka, flexibilitet, kontroll, lugn och avslappning. Astrid ställer upp efter nivån på de som dyker upp och då kan det vara så att hon drar ner tempot lite så att alla kan följa med. Då blir klassen mer Slow Vinyasa Flow.

Yin Yoga är en lugnande yoga. Här lugnar vi oss helt och gör bara sittande och liggande ställningar, gärna med kuddar och klossar för att göra ställningarna bekvämare att hålla i längre åt gången. Varje position hålls i 3-5 minuter så att kroppen och huvudet hinner lossna och släppa spänningarna. Vi jobbar mycket med att öppna upp området kring höfter, rygg och axlar. Yin är perfekt för dig som har ett aktivt och hektiskt liv (yang energi). Balansera ut med Yin!

Yoga Nidra (yogisk sömn) är en guidad koncentrationsteknik/meditation där du slappnar av bra. Yoga Nidra utförs liggandes och allt du behöver göra är att lyssna. Genom att låta ditt medvetande följa olika visualiseringstekniker kommer du i kontakt med det undermedvetna och kan där skapa förändringar.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst- och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta på resan?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

 

Info om veckan

Pris: All yoga med gästinstruktör Astrid ingår. Boka bara din resa till hotellet under den aktuella veckan gästinstruktören besöker hotellet.

Datum & hotell:

2-9 sep, Sivota Retreat - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn

Detta är inkluderat:

  • All träning denna vecka med gästinstruktören Astrid Salthaug
  • Hotell och träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat – powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören & hotellet


 

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug

Astrid Salthaug från Norge är alltid välkomnande och möter dig där du befinner dig. Hon har erfarenhet från flera träningsresor, festivaler och utbildningar. Astrid hjälper dig att hitta det som känns bra i din kropp, så att du kan lugna ditt sinne och agera lite tydligare i ditt eget liv. Hon vill göra yogafilosofi tillgänglig för en modern yogi, och det finns alltid utrymme för att hitta barnets ställning eller lägga på för att avancera. Astrid har undervisat i yoga på heltid i många år, och är även utbildad PT och gruppträningsinstruktör. Idag undervisar hon bara i yoga och är general manager på Joy Yoga i Oslo.

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas