Yogaresa med Karin Björkegren Jones & Linda Wikström

Levante – powered by Playitas, Rhodos

Välkommen till en härlig yogaresa med Karin Björkegren Jones & Linda Wikström som tillsammans har över 40 års erfarenhet av att undervisa yoga i olika former. De delar en gemensam grund att förmedla yogan på ett tillåtande & lättförståeligt sätt, fullt av kunskap och med massa glädje & humor.


Om resan

Under veckan kommer du få ta del av flera sköna yogaformer, andningsövningar & kunna fördjupa din kunskap genom olika workshops. Du behöver inga förkunskaper då alla pass är anpassningsbara. Oavsett om du är van yogautövare eller nybörjare kommer du kunna njuta av mysiga yogapass & lära dig massor om hur du på bästa sätt kan må bra inifrån och ut. 

Varje morgon börjar med yoga och eftermiddagar/kvällar har vi antingen yogapass, inspirerande workshops, mjuk guidad meditation eller balanserande andningsövningar.


Passbeskrivningar

Yoga flow till musik/Mindfully move vinyasa med Linda - mjuka sekvenser i skönt tempo där vi övar på att röra oss med medvetenhet från tåspets till fingertopp, i takt med andetaget och till musiken. Vi utforskar balans, styrka och rörlighet.

Mjuk Hathayoga med Linda - lugna rörelser för att väcka upp & sträcka ut. Vi går genom liggande, sittande och stående övningar för att sedan landa i sköna andningsövningar & avslappning.

Pilates/Garuda med Linda - mer muskulär yoga/funktionell träning med syfte att öka styrkan i kroppens olika delar i ett lugnt tempo. Kroppen blir skönt genomarbetad utan att skapa stress för våra inre system.

Andningsworkshop Medveten Andning med Linda -  lär dig mer om andningens fysiologi & tekniker att sänka stress, öka ditt fokus och återhämta i varje andningscykel.

Andningsövningar/pranayama med Linda - andningstekniker för att lugna nervsystemet & skapa djupare fokus.

Poolyoga med Linda - mjuka rörelser i vatten där vi använder vattnet som motstånd för inre kraft & närvaro. Vi lär oss några konstsims-skovlingar dvs sätt att hålla sig flytande med kroppskontroll & medvetenhet.

Medicinsk yoga som är riktad till ex lymfsystemet, sköldkörteln och/eller vila med Karin

Mjuk hathayoga inriktad på bäckenbotten, stress, lymfsystemet som avslutas med guidad meditation med Karin

Hathayoga inspirerat av ashtangayoga med Karin

Andningsövningar/pranayama med Karin

Workshops med tema lymfsystemet med Karin

Lymfabad i havet med Karin


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

Varje dag kommer innehålla 2-3 yogaklasser/workshops tillsammans med Karin och Linda. 
Utöver det har du tillgång till hela hotellets utbud av träningsklasser och faciliteter.


Vem kan delta?

Du kan åka själv, med en kompis, kollega eller partner. Oavsett om du reser själv eller med sällskap så kommer du träffa likasinnade att umgås & prata med när du vill ha gemenskap. Veckan ger också utrymme för paus, stunder där du kan dra dig tillbaka för att njuta av omgivningarna, sol, bad, god mat eller tystnad & stilla vila.

Pris från 15 498 :-

Datum: 20-27 okt 2024

Hotell: Levante – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm , Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

Karin Björkegren Jones har praktiserat yoga i 24 år och utbildat sig inom ashtangayogan, hathayoga, restorative, yinyoga, yoganidra, sacred dance, pranayama och medicinsk yoga bland annat. Karin drev i nio år yogastudion Yogavita i Båstad för att senare mer ägna sig åt workshops, yogaresor och föreläsningar om yoga, hälsa med inriktningar som hur man boostar sköldkörteln, lymfsystemet och hur man kopplar på bäckenbotten. Karin har skrivit 17 böcker om hälsa och yoga, gett ut 15 yogadvder och fyra onlineklasser på Ohlamoon. 
”För mig är yoga ett redskap som håller mig lugn, och var också ett fantastiskt verktyg när jag 2012 gick igenom cancerbehandlingar. Jag älskar att lära ut yoga och väcka lusten hos deltagare att fortsätta med yoga.”

Linda Wikström har drivit yogastudio sedan 2006 och har bakgrund som elitidrottare inom konstsim och ayurvedisk rådgivare. Den yogiska grunden kommer från över 20 år av praktiserande & utbildningar inom Hathayoga, Ashtangayogan, Garuda/Pilates och Mindfully Move/Vinyasa. Linda har under de senare åren även undervisat yoga på hälsodagar, konvent och träningsresor. ”För mig är yoga glädje, inre kraft och innerlighet! Jag önskar förmedla yoga ur samma källa som mina egna lärare det vill säga med humor, rörelse-nyfikenhet och kunskap”


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas