Playitas Resort på Fuerteventura är en av våra populäraste destinationer – och i november är vi tillbaka på Sveriges olympiska kommittés officiella träningsanläggning med träning i toppklass!


Om resan

Här får du under en vecka chansen att känna dig som en stjärna tillsammans med våra instruktörer som själva har både OS- och VM-guld i bagaget. Du kan till exempel fysträna med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson, lära dig crawla med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage eller cykla landsväg med världsrekordhållaren över Europa, Tony Duberg.

Grymma Madelinn Fernandez kommer att drilla dig i både boxning och thaiboxning, men även köra några crossfit- och kettlebellpass. Dessutom får du testa hip-hop-yoga!
Dansproffset Freddie Nyholm får dig att svänga i härliga danspass, men utmanar dig också i både Body Combat, Balance och Bootcamp och underbara Lena Järpsten kommer att bjuda dig på både yoga, Bollywood-dans men även pilates.

Pamela Andersson följer med och ger oss sin inspirerande föreläsning, och om du vill prova andra sporter finns det både nybyggda padel- och tennisbanor och beachvolleyboll som du kan testa. Här finns också Mimma Eriksson som kommer hjälpa till med både cykling och powerwalk. Så förbered dig på en maxad vecka med allt frän landsvägscykling, core och HIT till  härliga powerwalks i bergen!

Det här är en träningsresa med extra allt på en av Europas absolut finaste och största träningsanläggningar, och det finns något för alla. Både de som vill komma igång, eller testa sina gränser. Och du får förstås inte missa att återhämta dig vid någon av de fina poolerna eller bara strosa runt på det enorma området eller kanske gå till någon av de närliggande byarna. Här finns också en golfbana, och har du inga egna klubbar med dig finns det att hyra.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. 
Alla kan vara med på resan, vi anpassar grupperna så att alla för en vecka kan få upplevelser som ger minnen för livet!


Träningsprogram

Program presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

Pris från 14 998 kr

Datum: 3-10 november 2023 

Hotell: Playitas Resort 

Avreseorter: Köpenhamn & Stockholm

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl skatter, avgifter och 1 incheckat bagage
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum 
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer

​​* Enkelrumstillägg från 2500:- per vecka 

Bra att veta om Apollos gruppresor

Resan är fullbokad! 

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Vi följer med på träningsresan till Fuerteventura:


 

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Mimmi Eriksson

Mimma Eriksson är gammal handbollsspelare från Hudiksvall som sadlade om till cyklist. Hon har cyklat Ride of Hope flera gånger för att samla in pengar till Barncancerfonden, bland annat Umeå-Stockholm (110 mil) och Lund-Stockholm (120 mil). På våra resor är hon med som cykelinstruktör och hjälper också till med powerwalken.

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kickboxning, thaiboxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Tony Duberg

Tony Duberg är den cyklande läkaren som har världsrekordet på cykel över Europa tillsammans med Christer Skog och Måns Möller. Han är också en duktig skidåkare och skidcoach och var bland annat med på flera av sträckorna under Christers och Måns världsrekord på Vasalopp under 2021. Sedan några år tillbaka är han också utbildad yogalärare inom Hatha Yoga. Tony är läkare inom allmänmedicin och utbildad inom idrottsmedicin. Han var under flera år en av tidningen ToppHälsas experter och svarade på frågor som rör sjukdomar, skador och idrottshälsa. Tony är också en gudabenådad sångare och spelar både piano och gitarr.

Lena Järpsten

Lena Järpsten har över 20-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort