Träningsresa med ToppTräningsresor

Playitas Resort, Fuerteventura

Playitas Resort på Fuerteventura är en av våra populäraste destinationer – och i november är vi tillbaka på Sveriges olympiska kommittés officiella träningsanläggning med träning i toppklass!


Om resan

Här får du under en vecka chansen att känna dig som en stjärna tillsammans med våra instruktörerer, du kan till exempel fysträna med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson. Dansproffset Freddie Nyholm och grymma Let’ Dance-dansaren Maria Bild får dig att svänga i härliga danspass, men utmanar dig också i både Body Combat, Balance, Bootcamp, Pilates, Core och Freepower.

Pamela Andersson följer med och ger oss sin inspirerande föreläsning, och om du vill prova andra sporter finns det både nybyggda padel- och tennisbanor och beachvolleyboll som du kan testa. Här finns också Mimma Eriksson som kommer hjälpa till med både cykling och powerwalk. Så förbered dig på en maxad vecka med allt frän landsvägscykling, core och HIT till  härliga powerwalks i bergen!

Det här är en träningsresa med extra allt på en av Europas absolut finaste och största träningsanläggningar, och det finns något för alla. Både de som vill komma igång, eller testa sina gränser. Och du får förstås inte missa att återhämta dig vid någon av de fina poolerna eller bara strosa runt på det enorma området eller kanske gå till någon av de närliggande byarna. Här finns också en golfbana, och har du inga egna klubbar med dig finns det att hyra.


Program

Program presenteras här inom kort. 

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. 
Alla kan vara med på resan, vi anpassar grupperna så att alla för en vecka kan få upplevelser som ger minnen för livet!

 

Pris från 15 998 :- 

Datum: 4-11 november 2024

Hotell: Playitas Resort 

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Del i dubbelrum/enrumslägenhet på Playitas 
  • Halvpension (frukost och middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas resenärer
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

​​* Enkelrumstillägg från 3500:- per vecka 

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA

Sista dag för bokning 21 oktober 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Vi följer med på träningsresan till Fuerteventura:


 

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Freddie Nyholm

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Mimmi Eriksson

Mimma Eriksson är gammal handbollsspelare från Hudiksvall som sadlade om till cyklist. Hon har cyklat Ride of Hope flera gånger för att samla in pengar till Barncancerfonden, bland annat Umeå-Stockholm (110 mil) och Lund-Stockholm (120 mil). På våra resor är hon med som cykelinstruktör och hjälper också till med powerwalken.

Maria Bild

Maria Bild känns igen från populära Let's Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort