Apollo Sports SOLO

Playitas Resort, Fuerteventura

Res själv, men inte ensam. Apollo Sports SOLO är konceptet för oss som vill resa iväg själva, men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av att resa i grupp. Vill du samla nya minnen, erfarenheter och bekantskaper, tillhöra en gemenskap och åka på utflykter?
Tycker du om träning, god mat och vackra omgivningar? Då är Apollo Sports SOLO som skräddarsytt för dig!


Om resan

Vi åker till sportparadiset Playitas Resort på Fuertventura. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling, alla träningsfaciliteter ligger inom gångavstånd och under dagarna finns det mängder av härliga klasser att välja mellan. Du som är med på SOLO-resorna har utöver gruppens egna pass, även tillgång till alla hotellets träningsklasser.

Med Apollo Sports SOLO har det aldrig varit enklare att resa iväg på egen hand. Här får du tryggheten av att resa i grupp, med erfarna moodmanagers och instruktörer som ser till att du är i trygga händer från första stund, medan du har pirret av att resa iväg på egen hand. Vi tar oss ut på picknick i solnedgången, lyssnar på inspirerande föreläsningar, svettas i WOD boxen och umgås med cavamingel och andra festliga aktiviteter. Allt i gott sällskap av nya bekantskaper!  Här deltar du precis så mycket eller lite som du själv vill.


Veckans program

Det finns inget fast program för våra SOLO-veckor, alla veckor ser olika ut och vi anpassar oss och justerar programmet efter respektive hotell. Under SOLO-resorna vill vi erbjuda möjligheten att testa på så mycket olika träningspass som möjligt, samt möjligheten att följa med på utflykter för att utforska varje destination.

SOLO är resan för dig som vill utforska, testa nytt och inspireras i en trygg gemenskap.


Vem kan delta?

Alla kan delta! På Apollo Sports SOLO samlas alla oavsett ålder, kön och träningsvana. Våra instruktörer anpassar träningen så att alla kan vara med, och här tillåts ingen att hamna efter på utflykterna. Har du någonsin funderat på att resa själv, men att steget varit lite för stort? Då är detta resan för dig, det är klart du ska med!

Pris från: 14 998:-

Datum: 10-17 sept 2024

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i enkelrum på Playitas Resort
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

BOKA

Bra att veta om Apollos gruppresor.
Begränsat antal platser.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Lena Larje är hälsocoach, licencierad kostrådgivare och licencierad gruppträningsinstruktör inom många olika träningsformer. Just nu leder hon spinning och sitt eget boxningskoncept Women´s Boxing i Örebro där hon bor. Sen 12 år tillbaka driver Lena sitt eget företag TRÄNING 40+  där hon vill inspirera till ett aktivt liv med en bra balans mellan träning, vila, god mat och allt annat som hör livet till för att må bra. 

Lena är en driven och utåtriktad person och en mycket erfaren och uppskattad instruktör som brinner för hälsa och träning och att coacha och inspirera andra.
Hon jobbar också som Kommunikationsansvarig för Svenska Triathlonförbundet. Under veckan kommer Lena att bjuda på en härlig blandning av olika pass att prova på. Allt ifrån fitnessdans och gympa till spinning och boxning. Grunden är alltid rörelseglädje och att alla ska kunna delta på passen som går att både förenkla och göra mer utmanande.

 


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort