Functional Fitness

Ronny Christensen

Utmana dig själv och följ med Ronny på en vecka fylld med funktionell träning! Under denna vecka utmanas du med skivstänger, hantlar och kettlebells och fokuset under veckan är på teknik, styrka och hög puls!

Här blir det inte en enda tråkig stund! Det blir en svettig vecka med ny inspiration, massor av endorfiner och träningsglädje att ta med dig hem!


Passbeskrivningar

WOD står för "Workout of the Day" och innehåller blandade styrke-, konditions och ibland gymnastiska övningar. En WOD kan variera från dag till dag, vilket ger en stor variation i träningen.

Kettlebell i denna klass utmanar vi uthållighet, styrka, balans och smidighet med kroppen och kettlebells som utrustning/motstånd.

Olympic lifting är klassen där vi jobbar på teknik i dem olympiska lyften; clean och jerk och snatches.

Endurance Här jobbar vi med hjärtat för att förbättra kondition och uthållighet.

Strength Class är klassen för dig som vill stark, i denna klass jobbar vi med styrkeövningar som squats, deadlifts och bänkpress.

EMOM (Every Minute On the Minute) detta är ett vanligt upplägg inom crossfit, här jobbar vi med en förutbestämd övning varje minut, ju snabbare du genomför övningen ju mer vila får du tills nästa minuyt och övning startar.

Foamrolling Främjar bättre blodcirkulation genom massage, ökar rörligheten, minskar ömhet och bidrar till att öka återhämtningen mellan träningspass.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta?

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett  tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan.

Datum & Hotell:

20-27 dec 2024, Aqua Vista – powered by Playitas

27 dec 2024 - 3 jan 2025, Aqua Vista – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören Ronny
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören & hotellet


 

Ronny Christensen

Jag har undervisat i nästan 20 år inom kampsport och fitness, och jag älskar verkligen att hjälpa människor att bli den bästa versionen av sig själva. Det ger mig stor glädje när träningen inte bara är effektiv, utan också rolig. Tidigare har jag arbetat för Playitas både i Grekland och Fuerteventura.

Vardagligen jonglerar jag mellan min roll som utvecklare och min passion för daglig träning, där jag är aktiv inom CrossFit-tävlingar. Det är en härlig balans som håller mig energifylld och engagerad. Jag ser fram emot att dela mer träningsglädje med er!

 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas