Yogavecka med Gabriela Hansen

Det unika med yoga är att vi kombinerar både fysisk aktivitet och vila, vilket många har för lite av i dagens samhälle och vardag. I yoga ingår dessutom uppmärksamhetsträning för ökad koncentration och andningsövningar som ökar lungkapaciteten och har en lugnande effekt på kropp och själ.

Gabriela Hansen är en trygg och motiverad yogainstruktör som brinner för yoga. Hon anpassar sina timmar så att alla känner behärskning. Du ska därför vara välkommen, oavsett bakgrund och om du har provat yoga tidigare.


Klassbeskrivningar

Soft vinyasa: är en yoga som passar alla och du behöver inga förkunskaper. Vi fokuserar på närvaro, andning och jobbar med rörelser som töjer, stärker och ökar rörligheten. Intensiteten är låg/medium.

Soft mindful yoga: är en yoga som passar alla. Vi fokuserar på närvaro, andning och avslappning. Vi gör rörelser för att mjuka upp kroppen efter dagens aktiviteter och med en kort meditation och koncentrationsövning. Låg intensitet.

Ashtang yoga: är dynamisk yoga, där du gör poserna i en viss ordning och där vi fokuserar på att röra oss i takt med andningen. Övningarna ger styrka, smidighet och balans. Välj mellan nybörjare och avancerad.

Ashtanga yoga beginner: Lämplig för dig utan förkunskaper om yoga. (60-75 minuter). Vi går bland annat igenom andningstekniker, utforskar olika svårighetsgrader i solhälsningen, så att alla har ett passande alternativ. Vi gör även en del stående, sittande och liggande övningar. Intensiteten är medelhög.

Ashtanga advanced: passar dig med erfarenhet av Ashtangayoga eller annan dynamisk yoga som Jivamukti, Vinyasa, Poweryoga. Det finns variationer efter lärarpositioner från första och andra serierna. Olika alternativ ges för de avancerade positionerna och yogan anpassas efter gruppen. Intensitetsnivån är medel/hög.

Vinyasaflow: är en lekfull, dynamisk yoga där vi fokuserar på att röra oss i takt med andningen och med övningar som ger styrka, rörlighet och balans. Detta är klassen för dig som vill ha en energisk start på dagen. Måttlig intensitetsnivå.

Styrkeyoga: är ett vinyasa flow där vi har extra fokus på övningar som ger styrka. Detta är klassen för dig som vill ha yoga kombinerat med styrketräning. Intensiteten är medium/hög.

Alla klasser avslutas med en avslappningsövning

För att se mer av Gabrielas yoga se veldedighetyoga.com, eller följ Gabriela på instagram: veldedighetyoga.


Om programmet

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

Träning med våra gästinstruktörer är gratis för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan. Boka resan som vanligt till det aktuella hotellet den aktuella veckan. Använd den blå bokningslänken på denna sida. Ingen anmälan krävs för att delta i utbildningen.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du väljer att resa själv kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekanta och likasinnade att umgås med. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer nivån själv. Från 15 år.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum och hotell:

Avreseflygplats: Köpenhamn, Stockholm, Göteborg

Detta är inkluderat:

  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass
  • Yogaklasser med Gabriella

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören och hotellen

 

Gabriela Hansen

Gabriela Hansen

Gabriela är sjuksköterska och har mer än 25 års erfarenhet inom hälsosektorn och är även certifierad massör. Hon började med yoga för 15 år sedan och det blev snabbt en viktig del av hennes liv. Det ger henne en starkare, mer flexibel kropp, bättre balans, bättre sömn, tacksamhet och inre frid. Hon ville dela yogans underbara verktyg med andra, så hon tog sin första yogalärarutbildning och började undervisa för 10 år sedan. Hon är auktoriserad av Manju Pattabhi Jois att undervisa i den första och andra serien av Ashtanga yoga.

Hennes bakgrund som sjuksköterska gör att hon har stort fokus på att anpassa yogaställningarna till den kropp man har. Hon ger ofta olika alternativ av positioner så att alla kan välja det alternativ som passar dem bäst. Med hjälp av kunskap, omsorg och lek ska hon skapa en miljö där deltagarna känner sig trygga, avslappnade och finner glädje i yogan.

Läs mer om Gabrielas yoga här: https://veldedighetyoga.com/

Följ Gabriela på instagram här: https://www.instagram.com/veldedighetyoga/


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas