Black Friday

Black Friday erbjudanden på Apollo


Vi ses på Black Friday den 25 november 2021!

Missade du förra årets Black Friday? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här nedan så du får tillgång till många andra fina erbjudanden under året. På så vis kommer du också först till Black Friday 2021 hos oss på Apollo! 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev.

Hantering av personuppgifter

När du väljer att prenumerera på Apollos nyhetsbrev samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail du väljer att läsa, vad du klickar på samt vilka erbjudanden du är intresserad av. 

Apollo strävar alltid efter att erbjuda den perfekta resan för just dig. Uppgifter om din resehistorik, dina preferenser samt hur du använder nyhetsbrevet används därför för att anpassa innehållet i utskicken till dig. I det här arbetet tar vi hjälp av vår partner Fresh Relevance. På så vis kan Apollo ge dig relevant information och erbjudanden som passar just dina intressen.

Vi använder också uppgifterna vi samlar in för att analysera, utveckla och förbättra vår kommunikation och våra produkter och tjänster. 

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Apollo sparar bara dina kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev till dig så länge som du själv vill.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?  Läs vår fullständiga personuppgiftspolicy här

Varför heter det Black Friday?
Black Friday är en shoppingdag med sina rötter från USA som under de senaste åren växt sig allt större i Sverige. Den tidigaste uppkomsten av Black Friday tros ha varit i Philadelphia, där namnet beskrev de stora störningar i trafiken som skulle uppstå dagen efter Thanksgiving, på grund av den stora volymen av shoppingsugna amerikaner. På 1950-talet började folk sjukskriva sig dagen efter Thanksgiving för att ge sig själv en långweekend och kunna shoppa julklappar. Idag är Black Friday en känd shoppingdag över hela världen.

Fynda en resa på Black Friday på apollo.se
Vi på Apollo har under de senaste åren också valt att komma med riktigt bra erbjudanden och deals under just Black Friday. Våra Black Friday-erbjudanden brukar innehålla resor till många av våra mest omtyckta resmål, så som Grekland, Kroatien, Albanien och Spanien med avresor under olika perioder på året till väldigt förmånliga priser. 
 


Fler erbjudanden & tips

Ta del av våra erbjudanden, se alla nyheter eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Aktuella erbjudanden

Här hittar du alla våra billiga resor, bästa erbjudanden och aktuella kampanjer just nu.

Se alla våra erbjudanden

Nyheter för 2021

Här har vi samlat härliga resmål, hotell, restyper och sportresor som är nya för 2021. Boka idag och börja längta!

Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här