Träningsresa med TaudienTraining

Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos

Följ med TaudienTraining till Porto Myrina - powered by Playitas på Limnos, Grekland för en härlig träningsresa! En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem!


Om resan

Vår träningsresa till Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning. Vid sidan av vårt breda schema med över tio olika klasser per dag kan du ge dig ut på ett SUP äventyr, cykla i de vackra omgivningarna eller ta en lektion i paddel. Här kommer du med andra ord kunna träna i härlig miljö, trivas, må allmänt gott och njuta av närhet till vacker natur som hav tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Vi erbjuder även gemensamma promenader och andra aktiviteter.

Vi sätter högt värde vid ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Maxantalet på resan är 60 personer och våra instruktörer finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. På kvällarna möts vi upp i baren och middagarna intas tillsammans. Det går med andra ord utmärkt att åka själv på en träningsresa då du aldrig är ensam när du inte vill.


Program & passbeskrivningar

Vi erbjuder över 60 träningspass per vecka och fyller schemat med allt ifrån yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops och roliga överraskningar för att skicka med dig ännu mer kunskap, inspiration och glädje hem.

Schema sep 2024 Passbeskrivningar sep 2024

Programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


Vem kan delta?

En träningsresa med oss passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort antal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form - allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.


Se vad tidigare deltagare tyckt om resan

 

Porto Myrina - powered by Playitas, Maj 2022:

Att det var en sådan gemenskap. Hotellet var ännu finare i verkligheten än på fotona. Underbara instruktörer som verkligen var måna om oss. Det var också personalen på hotellet.
- Annika Affenita

Instruktörerna, hotellets läge med fantastisk utsikt och alla härliga deltagare.
- Charlotte

Träningspass utomhus. Härligt gäng. Sol och värme.
- Terese Eklöv

Otroligt vackert och lugnt ställe med fantastiska vyer. Gemenskapen och glädjen att få träna hela dagarna.
- Camilla Karlsson

Nivån på träningen och det väldigt öppna och tillåtande klimatet hos tränarna. Jag kände aldrig nån press, bara pepp. Frivilligheten i deltagandet på aktiviteter kom inte med någon dold förväntan som gav dåligt samvete. Hotellet var perfekt. Läget perfekt. Tillgång till trevlig strand och enorm pool. Nästan inga barn. Flexibilitet hus hotellet med att erbjuda en kvarts tidigare tillgång till frukosten för oss som envisades med yoga kl 07.00. Helt perfekt.
- Hanna Kalm

Bra koncept (träning, hotell, mat, miljö) och många trevliga deltagare
- Karin Nordebo Näslund

Förrutom att få åka med en underbar kompis så är det ju såklart att träffa nya människor och komma hem med helt ny energi
- Christel Jörlöv

Alla härliga instruktörer som gav allt, alla tre. Att få träna ute med havsutsikt var superfint!
- Lotta Erdtman

Allt! Träningen, instruktörerna och alla deltagare som är hur mysiga som helst. Aktiviteterna utanför träningspassen var bra. Bra hotell med trevlig personal och bra mat. Tycker det var trevligt att vi hade en egen liten del där vi från TaudienTraining satt tillsammans och åt middagen på kvällarna. Hotellet låg bra med gångavstånd ner till byn.


Utflykter

 

Vandring där vi besöker Myrinas mysiga gränder och tar oss även upp till det närbelägna fortet där vi njuter av utsikten. En skön stund tillsammans där vi får se lite mer av området utanför hotellet.

Cykling, på eftermiddagarna ger vi oss ut på en gemensam cykeltur där vi får se lite mer av de fantastiska omgivningarna på den grekiska landsbygden.

Vinprovning där vi lär oss mer om de grekiska vinerna när vi en av eftermiddagarna besöker en lokal vingård. Vi får veta historien kring vingården, hur det går till att framställa vinerna och givetvis provsmaka de ädla dropparna. Ett uppskattat inslag som komplement till träningen. Vinprovningen finns att köpa som tillval.

Du kan även ta del av Apollos utflyktsutbud

Pris från 15 498:-

Datum:
15-22 sep 2024, 15 498:-

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn

Det här ingår:

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget 
  • Bagage + handbagage 
  • Transfer tur & retur
  • Boende i delat dubbelrum på Porto Myrina - powered by playitas 
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 4000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Boka september 2024
Sista dag för bokning 1 september 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om Taudien Training


TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en träningsresa med en bredd av träning och någonting som passar alla, vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat. En träningsresa är mycket mer än bara träning! Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din träningsresa!


Vi följer med september 2024


 

ANNELIE MODÉE

Annelie är en fd elitfotbollspelare som har svårt att lägga skorna på hyllan trots vissa ålderskrämpor. Kärleken till träning, hälsa och välmående fick Annelie att för 8 år sen sadla om och börja jobba som gruppträningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare på olika gymkedjor i Stockholm. Där hittade hon även kärleken till crossfit. Annelie har även lett klasser  utomlands som sportinstruktör för Apollo Sport under två säsonger. Hennes främsta kort är att hålla crossfitinspirerade pass, boxning, core, bootcamp, cirkel, tabata, funktionell träning, hiit, löpning och vattengympa. Syftet med hennes pass är att få deltagarna att utmana sig själva och ge det där lilla extra men även att känna glädje, lekfullhet och förståelse för hur fantastisk våran kropp är. Numera jobbar Annelie för en statlig myndighet men ser alltid fram emot att byta blåstället mot instruktörsoutfiten när tillfällen ges.

EVELINA EKLUND

Evelina började som instruktör som 16-åring och har sedan dess varit aktiv inom de flesta koncept i gruppträningsvärlden. Hon har under många år jobbat som utbildare och koreograf inom gruppträning och röstats fram som topp 4 i Sverige i kategorin ”Årets gruppträningsinstruktör” på Guldhjärtat-galan. Idag jobbar hon heltid som gruppträningskoordinator på Nordic Wellness, kombinerat med det hon älskar mest – att instruera. Pedagogisk, närvarande och energiknippe är de ord som deltagarna beskriver henne med, och för Evelina är det viktigt att leverera från hjärtat. ”Jag vill sprida träningsglädje och få folk att känna sig trygga och omhändertagna på mina pass. Älskar jag det jag gör, kommer det vara lättare att sprida budskapet”.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas