Seniorresa med Apollo Sports

Cavo Spada Deluxe & Spa, Kreta

NYHET! Följ med Apollo Sports Senior till natursköna, historiska Kreta för en vecka fylld med gemenskap, vandringar, utflykter och träning i fantastiska omgivningar.


Om resan

Förläng sommaren och njut av den grekiska sensommarvärmen i genuina Kolymbari på Kretas västkust. Här finner du vårt omtyckta Apollo Sports hotell Cavo Spada Deluxe & Spa, ett välskött femstjärnigt hotell med perfekt läge precis intill den långa klapperstensstranden som sträcker sig mellan byarna Kolymbari och Maleme.

Här kommer vi ha möjlighet till att starta dagen med en lugn promenad i omgivningarna, eller väcka kroppen genom yoga med utsikt över det Egeiska havet. Vi ägnar dagarna åt träning med erfarna och kunniga instruktörer, vandrar i otroliga miljöer och ges möjlighet att åka med på utflykter och ta del av de historiska kulturarv som Kreta stoltserar med.

På Cavo Spada finner du förutom service i världsklass även en padelbana och två tennisbanor, ett härligt poolområde med tillhörande poolbar ute på piren, ett gym med tillhörande spinningsal och såklart ett spa med ett brett utbud av faciliteter och behandlingar.

Vi kommer under veckan att träna varierat, arrangera gemensamma tennisspel och padelturneringar, lyssna till inspirerande föreläsningar av våra gruppledare Eva och Nette, delta i härliga musik quiz, bjuda upp till dans och ha möjlighet att delta i såväl matlagningskurser som olivoljeprovningar.

Vi har all inclusive på hotellet, och i restaurangen tar kärleken till den grekiska och kretensiska matkulturen stor plats. Buffétbordet fylls med nybakat bröd, goda olivoljor, lokala ostar och traditionella grekiska rätter i modern tappning. Köket bygger framförallt på lokala råvaror, i största mån ekologiska och närproducerade, och inte sällan finns alldeles nuslungad honung på frukostbordet. Ljuvligt att ringla över en skål med grekisk yoghurt medan morgonsolen värmer.


Program

Program

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.

Möjlighet till att boka in sig på utflykter tillsammans med Eva och Nette kommer att erbjudas till deltagarna närmare inpå avresa.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som vill ha en aktiv semester med möjlighet att göra annat än att bara ligga och slappa i solstolen och som vill komma hem ifrån semestern lite starkare, lite gladare och lite mer inspirerad! Oavsett om du tränat länge eller är ny till träning så finns här något för dig, instruktörerna som hänger med är proffsiga och hjälper dig att anpassa passen efter din nivå.

Pris från 14 998:-

Datum: 12-19 okt 2024

Hotell: Cavo Spada Deluxe & Spa

Avresa från: Stockholm , Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:                            

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

Enkelrumstillägg tillkommer om 4000:-

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

 


Om instruktören


Eva Niklasson

Eva har arbetat i träningsbranschen i 35 år, instruerar gruppträning och styrketräning samt arbetar som personlig tränare. Eva brinner för att lära ut träning och se den glädje som sprids när effekten av fysisk aktivitet uppnås. Eva tror att alla kan delta i någon typ av träning bara man hittar sin egen nivå och vågar vara modig. Tillsammans blir vi starka!  

Janette Blomgren

Nette har 29 års erfarenhet av gruppträning och ett brinnande intresse för att motivera och att hitta glädje i olika rörelser. Energiknippet från Norrland  lämnade jobbet som flygvärdinna för att helhjärtat satsa på träning och hälsa. Hon har många resor bakom sig och kommer finnas där som en trygghet. Hemma jobbar hon som hälso / motivationscoach och personlig tränare för bland annat seniorer. Hon brinner för rörlighet, mindfullness men även för dans och funktionell träning och är säger inte nej till nya utmaningar


Om hotellet


 

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels