Träningsvecka

Mirah Damkjear

Välkommen till en träningsvecka fylld med glädje, gemenskap och solsken! Du kan förvänta dig en mix av funktionell träning, traditionell styrketräning samt konditionsträning. Gästinstruktören Mirah utlovar välgenomtänkta träningspass med fokus på bl.a ökad kroppskontroll, smidighet, uthållighet & styrka.


Klassbeskrivningar

WOD - Workout Of the Day - Ett typiskt upplägg i crossfit där surprisemomentet att ej veta vad som komma skall är halva grejen. Det du kan förvänta dig dock är ett pas med en mix av styrka, flås & ibland inslag av en del smidighet.

Uthållighet - För dig som gillar att få upp pulsen och jobba med enkla övningar. Mindre tekniska övningar, fler repetitioner & hög intensitet under hela klassen.

HIIT - står för "högintensiv intervallträning" och sker i högt tempo i korta intervaller, där du får möjlighet att pressa dig maximalt.

Core & abs - för dig som vill stärka din core – dvs dina djupa magmuskler, höft- & ryggmuskler. En stark core bidrar till bättre hållning.

Överkropp - fokus på att stärka överkroppen, främst från midjan och uppåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på överkroppen.

Underkropp - fokusera på att stärka underkroppen, främst från midjan och nedåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på underkroppen.

Booty - Fokus på att träna ben- & sätesmusklerna samt att utföra övningarna tekniskt korrekt, där sätesmusklerna aktiveras så mycket som möjligt. Träningsformen består främst av ett styrkepass med medel till hög belastning.

Konditionsträning - träningen består främst av kroppsviktsövningar. Du kommer garanterat att få upp pulsen ordentligt under detta pass.

Kettlebell - Helkroppsträning för dig som älskar att träna med kettlebells eller vill förbättra din teknik med kettlebells. 

Rörlighet - för dig som vill bli mer flexibel och förbättra din rörlighet i annan träning. Det är fokus på stretching, balans, andning och att öka din kroppsmedvetenhet.

Meditation - Meditation handlar om att låta sinnet lugna ner sig. Meditation har en avstressande effekt och lugnar nervsystemet. Det är fokus på att vara i nuet och fokusera på andningen.

Stretch & Relax - Inspirerad av Yoga och Mindfulness, där du fokuserar på att sträcka ut de stora muskelgrupperna, samtidigt som du fokuserar på andningen och därigenom upplever ett inre lugn.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Du som gillar att träna ihop med andra, utforska nya platser, gillar sol, värme & att träffa nya människor - häng på!

Åldersgräns 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka in din resa till hotellet som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: Alla pass med gästinstruktören ingår när du bokar en resa till hotellet under aktuell vecka.

Datum & hotell:  

1-8 nov 2023, Aqua Vista - powered by Playitas​​​​​​

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Mirah Damkjær
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Frågor? Mejla oss!


Om instruktören


 

Mirah Damkjær

Mirah Damkjær är 26 år gammal. "Jag är en entusiastisk äventyrslysten kvinna som brinner för att förmedla och inspirera andra att leva en hälsosam livsstil, vilket innebär: mentalt välbefinnande, träning och sund inställning till mat. Jag har de senaste 7 åren arbetat inom fitnessbranschen som biträdande chef, instruktör och personlig tränare. Jag är egenföretagare och har publicerat 3 e-böcker och delar inspiration online. Här har jag en större röst för att kunna kommunicera till fler människor och skapa en social sammanhållning både fysiskt och online. Detta sker bland annat genom att jag har genomfört och medverkat i större event i samarbete med Hummel Training, Arca, Barebells och Nocco."

Följ Mirah på instagram: @mirahdamkjaer


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas