Träningsvecka

Mirah Damkjear

Välkommen till en träningsvecka fylld med glädje, gemenskap och solsken! Du kan förvänta dig en mix av funktionell träning, traditionell styrketräning samt konditionsträning. Gästinstruktören Mirah utlovar välgenomtänkta träningspass med fokus på bl.a ökad kroppskontroll, smidighet, uthållighet & styrka.


Klassbeskrivningar

WOD - Workout Of the Day - Ett typiskt upplägg i crossfit där surprisemomentet att ej veta vad som komma skall är halva grejen. Det du kan förvänta dig dock är ett pas med en mix av styrka, flås & ibland inslag av en del smidighet.

Uthållighet - För dig som gillar att få upp pulsen och jobba med enkla övningar. Mindre tekniska övningar, fler repetitioner & hög intensitet under hela klassen.

HIIT - står för "högintensiv intervallträning" och sker i högt tempo i korta intervaller, där du får möjlighet att pressa dig maximalt.

Core & abs - för dig som vill stärka din core – dvs dina djupa magmuskler, höft- & ryggmuskler. En stark core bidrar till bättre hållning.

Överkropp - fokus på att stärka överkroppen, främst från midjan och uppåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på överkroppen.

Underkropp - fokusera på att stärka underkroppen, främst från midjan och nedåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på underkroppen.

Booty - Fokus på att träna ben- & sätesmusklerna samt att utföra övningarna tekniskt korrekt, där sätesmusklerna aktiveras så mycket som möjligt. Träningsformen består främst av ett styrkepass med medel till hög belastning.

Konditionsträning - träningen består främst av kroppsviktsövningar. Du kommer garanterat att få upp pulsen ordentligt under detta pass.

Kettlebell - Helkroppsträning för dig som älskar att träna med kettlebells eller vill förbättra din teknik med kettlebells. 

Rörlighet - för dig som vill bli mer flexibel och förbättra din rörlighet i annan träning. Det är fokus på stretching, balans, andning och att öka din kroppsmedvetenhet.

Meditation - Meditation handlar om att låta sinnet lugna ner sig. Meditation har en avstressande effekt och lugnar nervsystemet. Det är fokus på att vara i nuet och fokusera på andningen.

Stretch & Relax - Inspirerad av Yoga och Mindfulness, där du fokuserar på att sträcka ut de stora muskelgrupperna, samtidigt som du fokuserar på andningen och därigenom upplever ett inre lugn.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Vem kan delta?

Du som gillar att träna ihop med andra, utforska nya platser, gillar sol, värme & att träffa nya människor - häng på!

Åldersgräns 15 år.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka in din resa till hotellet som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: Alla pass med gästinstruktören ingår när du bokar en resa till hotellet under aktuell vecka.

Datum & hotell:  

10-17 jun 2024, Sivota retreat - powered by Playitas

4-11 jan 2025, Monte Feliz

​​​Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Mirah Damkjær
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota retreat - powered by Playitas

Boka Monte Feliz

Frågor? Mejla oss!


Om instruktören


 

Mirah Damkjær

”Jag är en entusiastisk och äventyrlig tjej som brinner för att motivera och inspirera andra till en hälsosam livsstil, vilket för mig innebär: mentalt välbefinnande, fysisk aktivitet, god sömn och näringsrik mat.  Jag har arbetat inom fitnessbranschen de senaste 12 åren och älskar att få dela med mig av min kunskap som instruktör och personlig tränare. På daglig basis är jag egenföretagare som skapar content till olika sociala kanaler. På Instagram, TikTok och i min podcast ”Expand Your Horizons” delar jag med mig av inspiration om hur vi kan få ut mer av livet och förbättra vår hälsa. Jag delar också med mig av min vardag och mitt liv på den idylliska landsbygden, där jag bor med min pojkvän och våra två kattungar."

Mirah har varit gästinstruktör för Apollo Sports samt anordnat egna träningsläger flera gånger. 

Följ Mirah på instagram: @mirahdamkjaer


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz