Yoga, Pilates and Strength Week

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg är en erfaren yogainstruktör och styrketränare från Norge. Om du inte har tränat yoga tidigare är den här veckan en utmärkt möjlighet att utforska yoga på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom kommer det att finnas olika styrkepass där du får upp pulsen och känner hur musklerna arbetar. 


Klassbeskrivningar

Vinyasa yoga är en session där vi jobbar med olika flöden med fokus på andning i kombination med rörelse. Vi arbetar med solhälsning, balans och styrka, samt höftöppnare och avslappning.

Yin yoga är en lugn klass med fokus på andning och närvaro. Vi håller varje övning i 3-6 minuter. Under lektionen förklarar Louise fördelarna med övningarna och vilka chakran de påverkar. Fokus på höfter, rygg och axlar.

Power pilates är en energisk och rolig pilatesklass med övningar för rygg, säte/lår och mage.

Pilates Hiit är en timme där vi utför kända pilatesövningar i 45 sekunder och har 15 sekunders paus, 10 övningar och 4 block.

Power är uthållig styrketräning för hela kroppen. Övningar som knäböj, marklyft, bänkpress, utfall, triceps, axelpress osv. Vi arbetar med alla stora muskelgrupper i kroppen totalt cirka 700 repetitioner.

BOX är en boxningstimme med grundslagen, direkt, hake och uppercut. Vi tränar också sparkövningar som runda sparkar. Här jobbar vi med olika typer av pulshöjande intervaller.

Crosstraining här kör vi varannan styrke- och konditionsövning med 9 stationer och 4 rundor, 45 sekunder och 15 sekunders paus.

ABS vi arbetar med vår core i 10 olika övningar. Vi arbetar i 40 sekunder och har 20 sekunders paus, 2 övningar per block och totalt 5 block.

Info om veckan

All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka. 

Datum & hotell: 

1-8 sep 2024 Levante –  powered by Playitas, Rhodos.

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Alla pass med gästinstruktören
  • Aktiviteter enligt hotellet ordinarie program
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante – powered by Playitas  

Kontakta oss: [email protected]


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.  


Vem kan delta?

Alla kan delta i klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Om instruktören


 

Louise Maabjerg

Louise Maabjerg

Louise har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 2016 och har flera certifieringar inom uthållig styrketräning, HIIT och yoga. Hon är en energisk, positiv och motiverande instruktör och har fasta pass på SATS Kalbakken i Oslo vid sidan av heltidsjobbet. Hon älskar att motivera, träna, inspirera och bidra till förbättrad folkhälsa och har en genuin tro på att träning ger människor ett bättre liv, både mentalt och fysiskt. Hon tror starkt på teamwork, delande av erfarenheter, energi och motivation. Genom att träna tillsammans i grupp är det lättare och större sannolikhet att man upprätthåller sitt träningsåtagande. Hon har en vision om att när vi arbetar tillsammans med goda värderingar, tydliga mål och en plan som vi följer, finns det inga begränsningar för vilka resultat vi kan uppnå tillsammans


Hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas