Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med magasinet iFORM

iFORMS succéresa är tillbaka! Häng med på magasinet iFORMs populära träningsresa till vackra Kreta. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det femstjärniga hotellet Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, yoga, vandring i Imbros-ravinen (observera att denna vandring måste förbokas!) och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av Medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja. 

Fyra kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare iFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Se veckans schema

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.​

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Pris från: 12 998:- 

Datum & avreseorter
25 april - 2 maj 2020 Stängd
Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Billund, Helsingfors eller Oslo
Hotellskatt tillkommer i Grekland

Det här ingår

  • Flyg tur och retur till Kreta - res från Stockholm, Göteborg, Olso, Köpenhamn, Billund, Trondheim, Ålesund, Bodö, Stavanger, Tromsö eller Kristiansand
  • Boende (del i dubbelrum) på Pilot Beach
  • Transfer tyr & retur
    Måltid ombord på planet
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Ledarledd träning enligt program
  • Föreläsning och andra aktiviteter enligt program

Magasinet iFORM

iFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I iFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.

Med på resan/om ledarna

 

Gruppträningsinstruktör: Siri älskar all slags träning där energin och musiken är på max. Därför undervisar hon i allt från dans och step till body pump och HIIT. Siri har varit en del av I FORMs träningsresor i tre år så vi vet att hennes pass garanterat leder till stora leenden och god stämning. Alla får helt enkelt en härlig upplevelse – oavsett ålder, form och hur rörlig man är.  

Instagram: @sirigold

Susanne Lidang

Yogainstruktör och författare: Susanne undervisar i hatha yoga och är författare till två framgångsrika yogaböcker. På vår träningsresa börjar hon varje dag med att guida dig igenom morgonyoga medan solen går upp över havet, samtidigt som du får möjlighet att gå på djupet med t ex rygg, nacke och axlar i hennes särskilda workshops. Susanne är noga med att det hon gör passar alla oavsett nivå, och hon skickar med sina elever redskap som de kan använda hemma när de gör yoga.

Instagram: @susannelidang

Martin Kreutzer

Tränings- och näringsexpert: Träning på stranden och i havet, häftiga turer på mountainbike och roliga tävlingar med t ex stafett i intervallöpning. Det är några av de saker som Martin kommer att undervisa i på träningsresan, och dessutom håller han ett inspirerande föredrag om antiinflammatorisk kost, där han är en av Europas ledande experter. Martin har varit I FORMs fasta tränings- och näringsexpert under en lång rad år, och han har både koll på teori och hur detta kan användas rent praktiskt.

Instagram: @martin_kreutzer

Sara Christensen

Som chefredaktör på I FORM har Sara fingret i luften när det gäller alla de hälsoämnen som kan intressera I FORMs läsare. Vill du gärna veta mer om själva magasinet och det vi skriver om, är hon rätt person att prata med. Dessutom älskar Sara i princip all slags motion och hon sprider skön energi på många av de pass som du kan delta i på träningsresan. Missa inte heller hennes föredrag om träningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Michaela Sperring

Michaela arbetar som hälsokonsult och är certifierad kost- och träningskonsult med inriktning på träning, kost och mental hälsa. Hon har arbetat som sportkoordinator på flera av Apollos destinationer – däribland den populära träningsanläggningen Playitas. Redan som 4-åring började fotbollskarriären, något som en korsbandsskada satte stopp för som 17-åring. Sedan 2011 driver ag träningsyrket och driver hon sitt egna företag inom friskvård.