Träningsresa med Magasinet I FORM

Pilot Beach, Kreta

IFORMS succéresa är tillbaka! Häng med på magasinet IFORMs populära träningsresa till vackra Kreta. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det femstjärniga hotellet Pilot Beach i Georgiopolis på Kreta.


Om veckan

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, yoga, vandring i Imbros Ravinen (observera att denna vandring måste förbokas!) och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Du kan också se fram emot maten. Kretensarnas version av medelhavskost lär vara världens sundaste kök. Och det är precis lika läckert som det är nyttigt, med massor av grönsaker, olivolja, fisk och skaldjur. En hel del av grönsakerna du kan plocka i bufféerna odlas på hotellet, och man producerar även sin egen olivolja. 

Fyra kvällar håller instruktörerna föredrag och ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.


Program

Program presenteras inom kort.


Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.


Vandra genom Imborsravinen

Följ med på en 8 kilometer lång vandring genom den vackra Imbrosravinen, som efter storasystern Samaria är Kretas mest populära ravin. Under andra världskriget användes ravinen som evakueringsrutt för de tusentals britter som var på väg till Egypten.

 

Vandringen går bland annat genom Imbrosravinens smalaste del som är mindre än två meter, och med väggar som reser sig uppemot 300 meter. Väl framme i byn Komitades är det dags för en busstur till Frangokastello som är ett venezetiskt fort som ligger ovanför en vacker strand.

Det är en heldagsvandring och vandrarvänliga skor krävs under utflykten.
Utflykten bokas i samband med bokning av resan, pris 600 sek. 

Pris från 16 498:-

Datum: 20-27 april 2024

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn 

Hotell: Pilot Beach 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår i priset:

  • Flyg tur & retur med incheckat bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget (standardmåltid)
  • Boende i delat dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program.

*Enkelrumstillägg 4200:-

Bokningen är stängd!

Se våra andra träningsresor här!

Mejl: [email protected]


Magasinet IFORM


IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag. Läs mer om resan här.


Med på resan/om ledarna


 

Inger Eik Ravndal

Inger är 41 år och utbildad personlig tränare. Hon är Soma Move- och kettlebellinstruktör, och älskar HIIT och intensiva intervaller. Till vardags arbetar hon som PT i Stavanger, Norge, och för den nya, interaktiva (virtuella) träningsstudion Naardic. Hon har massor av energi och hjälper dig att ge det lilla extra på bootcamp-passen på stranden och håller roliga styrketräningspass med fokus på rumpa, lår och coremuskulatur.
Instagram: @ingereikravndal_pt

Siri

Siri älskar träning med massor av energi och musik. Därför undervisar hon i alltifrån step till pump och HIIT. Siri har varit en del av IFORMS träningsresor i fem år, så vi vet att hon garanterar stora leenden och glad stämning när du deltar på hennes pass. Siri vill ge alla en härlig upplevelse, oavsett ålder, form och träningsvana.

Irene Brøndum

Irene har jobbat på I FORM i drygt tio år, och hennes uppdrag är att hjälpa dig att få ditt livs träningsresa. Utöver att vara redaktionschef är hon klinisk dietist och vet allt om mat, så du kan ställa alla dina frågor om kost till henne. Irene älskar också att röra på sig, så du träffar henne säkerligen på träningspassen, och du kan se fram emot hennes föreläsning om att gå från soffpotatis till joggande grönsaksälskare. 

 

Susanne Lidang - träningsresans yogainstruktör

Susanne undervisar i Hatha yoga och är författare till två framgångsrika böcker om just yoga. På våra träningsresor startar hon dagen med att guida dig genom morgonyogan medan solen går upp över himlen. Susanne har också workshops under veckan där du får möjlighet att gå in på djupet i rygg, nacke och axlar. Susannes yoga pass är för alla oavsett nivå, och hon skickar alltid hem sina elever med bra verktyg för att kunna förstätta med yogan hemma. 

Martin Kreutzer - tränings- och näringsexpert

Martin har varit tränare på över tio träningsresor- och helger, och när han inte medverkar i IFORM håller han föredrag och undervisar. Martin har skrivit den populära boken "Antiinflammatorisk kost” och är en av Europas ledande experter inom området och har genom åren hjälpt tusentals människor med just kost och träning. Träning på stranden och i havet, promenader och roliga tävlingar som till exempel intervallstafetter, är några av de saker som Martin kommer att hålla i under träningsresan, utöver sin populära föreläsning såklart.

Janette Blomgren

Med 28 års erfarenhet av gruppträning och ett brinnande intresse för att motivera, pusha och se till att du har kul var energiknippet från Norrland ett självklart val som instruktör för denna resa!

För Janette Blomgren så har idrott och hälsa har alltid varit en självklarhet. Styrketräning, kostrådgivning, skadelära, CrossFit, funktionell träning, rörlighet samt olympiska lyft är delar av hennes vardag och målet är att utveckla teknik och kunskap hos sina deltagare.

Efter 20 år som flygvärdinna så bestämde hon sig för att satsa helhjärtat på träning, hälsa och balans! En kombination av hennes bakgrund från gruppträningen och erfarenheter från alla resor hon gjort gör att hon blir din trygghet på resan.


Om hotellet

Pilot Beach

Lyxiga Pilot Beach är en härlig semesteroas med fler pooler precis vid stranden på västra Kreta. Solstolar, parasoller och pool-/strandhanddukar erbjuds utan kostnad. För den aktiva finns gratis gym, tennis, basketplan och minifotboll. Det finns även uthyrning av mountainbikes. Söker du avkoppling kan du unna dig ett besök vid hotellets stora spa