Proteas Blu Resort

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Proteas Blu Resort i utkanten av Pythagorion på Samos vänder sig till vuxna över 16 år. Den vackra havsutsikten från alla rum och läget precis vid stranden gör detta hotell till alla solbadares dröm.


Rumstyper

Dubbelrum, havsutsikt för 1-3 personer. Deluxerum i bungalow för 2 personer. Bungalow, seafront för 2 personer. Svit med privat pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 696 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Den lugna atmosfären på hotell Proteas Blu Resort gör att du direkt känner dig välkommen. Här tar personalen hand om dig och ser till att din semester blir så bra som möjligt.

Härligt poolområde med utsikt mot havet, pool och jacuzzi, gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Poolbar. På den intilliggande stranden finns solstolar och parasoller att låna. Och vill du inte lämna solstolen kan du enkelt beställa en kaffe eller något kallt att dricka och det serveras till dig.

Flera restauranger och barer på hotellet. Panorama är hotellets bufférestaurang och på II2 Theory, Simplicity och ThalaSEA serveras delikata rätter från en à la carte-meny. Observera att alla restauranger inte är öppna dagligen. Esperor, Lush och Cavo Pountes är hotellets tre barer.

Gratis gym, tennis och inomhuspool. Spa med gratis jacuzzi och bastu samt möjlighet till olika behandlingar och massage mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Gratis parkering. Hotellet består av flera längre byggnader. Lokal trafik.

Ca 2.5 kilometer till Pythagorion som finns upptagen på Unescos världsarvslista. Där kan du strosa runt och njuta av skönheten och charmen, eller bara slå dig ner på ett café och titta på folklivet.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension kan köpas mot tillägg.

Bra att veta

  • Hiss finns endast i huvudbyggnaden.
  • Hotellet är byggt i flera nivåer och består av flera byggnader. Nivåskillnad och avstånd mellan byggnaderna förekommer.

Säsongsinformation

På grund av rådande omständigheter håller restaurang II2 Theory och ThalaSEA stängt under sommaren 2021.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen