Rumstyper på Proteas Blu Resort

Bungalow Seafront

Bungalow Seafront är precis som det låter, fina bungalower precis vid stranden och havet. Balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten står på rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum i bungalow

Deluxerum i bungalow med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten står i rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med havsutsikt

Dubbelrum med balkong eller terrass och havsutsikt. Rummen ligger i hotellets huvudbyggnad. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i enkelksäng. Wifi, luftkonditionering och deponering. Minibar. En flaska finns på rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Svit med privat pool

Svit med markterrass med en ca 14 kvadratmeter stor privat pool. Sovrum och vardagsrum med soffa. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. En flaska vatten står på rummet vid ankomst. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.