Rumstyper på Proteas Blu Resort

Bungalow Seafront

Bungalow seafront är precis som det låter, fina bungalower precis vid stranden och havet. Läget bjuder så klart på vidsträckt havsutsikt. I rummen finns en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar och en flaska vatten i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum i bungalow

Härliga deluxerum i bungalower men vacker havsutsikt. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar med en flaska vatten i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum med havsutsikt

De fina dubbelrummen är belägna i huvudbyggnaden och har en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar med en flaska vatten i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att person i extrabädd måste vara vuxen/över 16 år.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Svit med privat pool

De läckra sviterna lockar med en ca 14 kvadratmeter stor privat pool på markterrassen. De är modernt inredda och består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffa. En dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar och en flaska vatten i rummet vid ankomst. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch samt wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 70 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.