Kundomdömen om Proteas Blu Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 147 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Frukost, service o bemötande
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Servicen!
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Väldigt fint hotell bra service trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Miljön. Familjärt. verkligt bra service. Omhändertagna.
-
Hade varit bra med en vattenkokare i Bungaloven.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-07


10 av 10

+
Närheten till havet, härliga hängande "sängar" vid stranden, god frukost med mycket gott att välja på, fint inredda rum med sköna sängar, härlig hotellmiljö utomhus med all grönska och alla blommor, gillar utbudet av restauranger på hotellet, trevlig och hjälpsam personal. Kändes väldigt lyxigt.
-
Kommer inte på något. Mina förväntningar överträffades.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


9 av 10

+
Lugnet och lyxkänslan
-
Vi hade önskat att det serverades en eller några enklare rätter i strandbaren. Pommes eller clubsandwich-nivå hade räckt. Möjlighet at inte behöva beställa trerättersmeny i panoramarestaurangen hade vi uppskattat. Portionerna var enorma och vi så ingen som kunde äta upp.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Enormt serviceminded personal
-
Allt var superbra. Verkligen småsaker men shampo/ balsam på rummet hade kunnat vara bättre kvalite.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
Rent o fint Mycket bra frukost Nära till stranden Bra service Härlig utsikt
-
Finns inget att klaga på alls

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

753 omdömen
Utmärkt
 
500
Väldigt bra
 
186
Bra
 
53
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2023-09-16

av G L Solna, Sverige

Boka inte UTAN halvpension eller hyrbil !

Detta hotell funkar bara om du har halvpension och/eller hyrbil. Det är inte lämpligt att promenera till Pythagorio, men det går att göra i dagsljus. Det finns buss men vad vi förstod går sista bussen vardagar från stan till hotellet redan 15.15. Om man söker på taxi på internet får man upp hyfsade taxameterpriser men i verkligheten har ALLA taxiföretag på hela ön bildat kartell och tar orimligt högt fast pris för alla resor, kontant och utan kvitton ! Och om man bokade som vi tyvärr gjorde utan halvpension blir det dyra dagar i solen. Hotellet har 24h innan middag man måste boka, det gör det väldigt trist på semestern att du måste bestämma dig ett helt dygn innan. Och ALLA restauranger som de skryter med är ju inte så många i verkligheten; Panorama som ingår i halvpension är öppen alla dagar, Theory endast 3 dagar, samma för Oyster, och på onsdagar är ingen à la carte alls tillgänglig. Poolbaren ska ha öppet till 19 enligt det dokument du får, och det står inte ett dugg om att du måste beställa innan 18, så man blir konstant blåst på allt. Mellan 18-20 kan du inte äta alls på detta hotell. Personalen i receptionen förstår inte alls att man tycker att deras begränsningar för att äta på hotellet blir ett problem. De har verkligen svårt att förstå. Vi anlände pga försenat flyg efter 21, och fick ingen info om att vi redan då måste boka för middag nästa dag. Och när vi nästa dag stod vid restaurangen nekade de oss att äta där. Trots att det var uppenbart att vi inte fått reda på deras regelverk om 24h innan. Vi har bott på väldigt många hotell i världen och aldrig någonsin blivit nekade att få köpa middag. Trots att vi tog upp det om och om igen fick vi inget gehör. Deras lyhördhet är obefintlig. Vi skulle enligt receptionen förstå att det är självklar för dem att man måste boka 24h innan. Vi hade även en vattenläcka från ledlampan i badrumstaket, samt vi upptäckte att man kunde öppna vår dörr genom att trycka lätt ovanför handtaget. Istället för att ge gästerna varsin poolhandduk måste man ha med sitt plastkort och byta in det mot en handduk. Tyvärr redan dag 2, så är handdukarna SLUT, och de ber oss komma tillbaka om en timme. Varför hämtar man inte handdukar från hotellet istället? Detta hände en gång till och då tilldelades vi tunna filtar som inte alls gick att torka sig på. Så det finns en del som drar ned betyget. Frukosten var mycket bra men det finns inga förklarande skyltar om vad ex. varmrätterna är. Är det kött, fisk eller vego? Juicen i den undangömda juicebaren med irriterande luckor är vatten med smakämnen, helt onödigt att dricka. Råsaftscentrifugen med frukt från uteköket är mycket god men du får vänta då endast ett glas kan göras åt gången. Men för oss som skulle bo på ett lyxhotell i 14 dagar och välja mellan två à la carte-restauranger varje dag, samt en poolbar, blev det bara en tråkig semester. Vi fick hyra en bil för att kunna få några njutbara dagar långt ifrån detta hotell. Vi förstår att det fungerar utmärkt om man som jag skrev i början har halvpension/hyrbil, men utan det så är det en mardröm.

 
2023-08-23

av Jonas A

Lugnt och skönt!

Vi var på Proteas i början av aug, bokat dubbelrum med balkong. Rummet var fräscht men lite slitet. Fantastisk utsikt. Trivdes bra under vår vecka, trevligt med presenter på rummet samt att vi varje dag fick tre vattenflaskor på 50 cl. Personalen var trevliga och hjälpsamma. Fin strand med olika typer av solstolar. Tyvärr kom det paxare i slutet av veckan. Finns ingen supermarket i närheten men en bensinstation på gångavstånd, som sålde div dryck, snacks och biltillbehör =) Stort utbud vid frukosten. Vi åt lunch på Simplicity poolside restaurang, god mat. Vi tog taxi ned till Pythagorian på kvällen, kostar 8 euro. Personalen i receptionen beställer taxi. Rekommenderar restaurangerna Esperides och Irodion, riktigt god mat samt stora portioner. De ligger ett stenkast från varandra. Undvik restaurang Kritamos/Genteki, en turistfälla. Ser myset och trevligt ut men inte värt ett besök. Lång väntan på maten som definitivt inte är värt väntan. Vi bokade bil via hotellet, betydligt billigare än att boka genom resebyrån.

 
2023-08-20

av 719anetter Kungälv, Sverige

Lyxig vistelse på hotell Proteas blu resort

Fantastiskt hotell med egen underbar strand bestående av stora och små stenar lite utanför Pythagorian. Stranden hade solsängar av olika slag och där tillbringade vi hela dagarna. Vi beställde dryck från Cavo pountes som serverades direkt till oss vid solsängarna. Lunchen på Simplicity poolside restaurang var otroligt god. Poolen var mycket fräsch och runtom var solsängar. Hotellet hade flera restauranger med olika menyer. Vi testade Fish&oyster restaurang, Grekiska restaurangen Theory och restaurang Panorama med olika menyer varje dag. Vi blev inte besvikna! Allt var sååå gott. Varje morgon serverades frukost med en fantastisk utsikt och tillmötesgående personal. På kvällarna fanns Cavo pountes beach club med olika event varje kväll. Hotellets personal var mycket hjälpsamma och trevliga och gjorde vår vistelse till något utöver det vanliga. Vi kommer definitivt tillbaka till denna pärla.

 
2023-06-21

av Mikael H

Perfekt - skönt avsides!

Vi bodde in en bungalow, rum 308 med resten av sällskapet i rum 307. Rummens möblering, garderober, sittplatser, lampor och gardiner bidrog till hemtrevnad - stilrent på det bästa sättet, ett skönt rum att semestra i. Bra luftkonditionering, skön balkong med fin utsikt över havet och naturen. Det enda minus, med just rum 308, var att anläggningen för luftkonditioneringen brummade utanför. Varje dag städades rummet, nya flaskor med dricksvatten ställdes fram, samma med glas och handdukar. Städningen av rum, tvättningen av lakan och handdukar var luktfri även för den mest känsliga. Servicen var vänlig och effektiv, personalen var alltid beredd att fixa och hjälpa till. Den privata stranden var väldigt skön och mysig, med olika typer av sitt/ligg platser. Till Pythagorio var det enkelt att åka med taxi, nåt som receptionen alltid snabbt kunde fixa. Taxisystemet är väletablerat med en fast avgift, i skrivandes stund 8 euro. Vi var väldigt nöjda med att hotellet låg lite avsides!

 
2021-09-11

av 95olleg Höllviken, Sverige

Kanonläge

Hotellet låg lite avsides men var fantastisk, poolen,stranden,personalen var högsta standard. Dock maten var inte på samma nivå. Överprisat särskilt bufferestaurangen. Åk hellre in till byn och vår rekommendation är Fork&knife.