Inner peace

Cecilie Eggen

Skulle du kunna tänka dig en lite annorlunda start på julen i år? Skippa julstöket och följ med på en avslappnande yogaresa tillsammans med Cecilie Eggen istället! Under denna vecka får du testa olika typer av yogaformer under ledning av den duktiga yogainstruktören Cecilie.

Cecilie Eggens motto och mantra som hon vill förmedla under veckan är "yoga är för alla"!


Klassbeskrivningar

Morgon flow är en mjuk och dynamisk klass där vi väcker kroppen med ett yogaflow i lugnt tempo. En skön start på dagen. Denna klass passar alla.

Yang & Yin Med både yang-yoga, den dynamiska, värmande yogan och den lugna, mjuka, svalkande yin-yogan i en och samma klass, här får du det bästa av båda världarna. 

Vinyasa Flow Vinyasa flow kännetecknas av att vi rör oss i samråd med andningen, och på så sätt skapar ett dynamiskt flyt. Klassen byggs runt ett tema och vi gradvis värmer upp kroppen, styrker och sträcker ut muskler, bindväv och leder. Detta är oftast en lite mer lekfull klass som bygger styrka, balans, ger smidighet och mentalt fokus. Vi avslutar med en skön avslappning i Savasana.

Yin Heaven Om yang är solen, är yin månen - Yin är skönt efter en dag fylld av aktiviteter, men också som start på dagen när du vill vakna till på ett lugn och skönt sätt. Här spenderar vi tid i de olika positionerna. Yin yoga har en avstressande effekt, mjukar upp och är dessutom väldigt bra för bindväven.

Terapeutisk yoga Denna yogaklass är mild, mjuk och stressreducerande, och passar för alla kroppar - speciellt för dem som har lite känningar här och där. Här ger vi lite extra omsorg åt rygg, nacke och skuldror.


Program 

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. 


Vem kan delta? 

Alla kan delta i de olika klasserna, oavsett tidigare nivå. Alla klasser hålls på engelska. Utöver gästinstruktörens pass kan du även delta i hotellets ordinarie utbud av sport och aktiviteter.​


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Information om veckan

Pris: All träning med gästinstruktören under veckan är kostnadsfri när du bokar en resa till hotellet under den aktuella veckan. 

Datum & hotell: 

15 - 22 dec 2023, La Pared – powered by Playitas, Fuerteventura

Avresa från: Stockholm

Detta ingår:           

  • Alla pass med gästinstruktören  
  • Aktiviteter enligt hotellets ordinarie program  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared – powered by Playitas

Kontakt: [email protected]


Om instruktören


 

Cecilie Eggen

Cecilie Eggen

Cecilie började yoga i början av 2000-talet och blev förälskad i träningsformen från dag ett! Nu är hon 500 timmars certifierad YogaWorks vinyasa yogalärare, yin yogalärare och har lärarutbildning i myofascial release från Yoga Medicine. Hon erbjuder yogaklasser i flera genrer. Specialiteterna är vinyasa yoga, yin yoga, yin & yang och terapeutisk yoga.

– Jag älskar lugnet och styrkan som yogan ger, det andningsrummet och den ofta välbehövliga egenomsorg som vi inte alltid lyckas skapa tid och utrymme för i vår vardag. Jag tycker också att yoga är världens bästa "självutvecklingsverktyg"! Klasserna på mattan ger en möjlighet att fullt ut fokusera på närvaro, och att vara i "nuet". Yoga ger flöde och balans i kropp och själ, och det är en gåva att kunna föra det vidare till andra.

På Instagram: @cecilieeggen

 


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas