ALL INCLUSIVE Dans- & Träningsresa med Tony och Malin

Vi gör det igen!

Efter succéresan 2023 är det självklart att vi återvänder till Kresten Royal Euphoria Resort 2024! Dansa, träna, sola & bada på magiska Rhodos tillsammans med dansprofilerna Tony Irving & Malin Watson. Alla kan vara med, inga förkunskaper och ingen partner behövs – det är enkelt, roligt och svettigt!

Res med The Experience Society - Activate your Life for a Healthy & Happy Lifestyle!


Om veckans innehåll

Vi erbjuder ett schema fyllt med roliga, enkla dans- och träningspass, morgonpromenader, stretching och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill delta och i mitten av vistelsen ges en helt ledig dag - en vilodag. Vi startar resan med en välkomstträff och en gemensam middag och avslutar på precis samma sätt.


Vad gör vi?

Alla dans- och träningspass anpassas utefter din egen nivå.

Passen bedrivs både utomhus på förmiddagarna och inomhus på eftermiddagarna och är ca 45 minuter långa. Hotellet har en utmärkt danslokal med fina parkettgolv och utomhus tränar vi med en magisk utsikt över vattnet.


Vad man kan förvänta sig?

En resa full av glädje, energi och positivitet. Tony & Malin är resans värdar och tar hand om dig från ankomst till avresa. Du lär dig dansa samtidigt som du tränar styrka, kondition, spänst, koordination, rörlighet & balans. Övningarna och koreografierna är utformade med syftet att förstärka kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster.


Varför skall man åka med oss hit?

Denna resa är tillgänglig för alla vuxna och erbjuder både avkoppling och semester samt träning i ett och samma paket - där allt ingår.

Våra ledord är Activate your life – for a Healthy and Happy Lifestyle!


Vem kan delta?

Alla kan vara med, inga förkunskaper och ingen partner behövs – det är enkelt, roligt och svettigt!


Utrustning

Ha kläder du känner dig bekväm i, så att du kan röra dig fritt, exempelvis träningskläder och träningsskor.


Detta ingår:

Under två kvällar kan ni lyssna till inspirationsföreläsningar. Malin föreläser om Kraften i POSITIVITET! och Tony presenterar en helt ny föreläsning – Ett bättre jag – Konsten att må bra!

Vi bjuder också in till gemensamma middagar under veckans gång, där vi som grupp sitter exklusivt tillsammans och bara har trevligt.

Utöver våra aktiviteter ingår tillgång till hotellets Fitnesscenter & gym samt on ground yogaklasser. Alla som reser med oss får 20% rabatt på hotellets spa-behandlingar.


Veckans program

Fullständigt program erhålls ca 14 dagar innan avresa. 

Passbeskrivningar

Resan bjuder på 25 dans- & träningspass tillsammans med Tony & Malin.

Här presenteras ett urval:

Latin Fusion

Vi erbjuder olika danspass inspirerade av Samba, Salsa, Cha Cha och Tango.

Heta rytmer, rörelser och rutiner som är skapade för att höja pulsen och förmedla glädje och energi - samtidigt som du lära dig grunderna i dessa legendariska danser!

Disco Fever

En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form eller fortsätt dansa hela livet!

Broadway Fever

It’s Show time! Vi dansar en del av Broadways mest klassiska koreografier. Big, bold and beautiful! Vi kliver ur vår comfort zone och försöker hitta vår inre showman.

Afro Fusion
Ett rytmiskt och roligt danspass inspirerat av Afro Beats. Vii använder klassiska afrodansrörelser där fokus ligger på träna core, rumpa och ben samtidigt som vi lever oss in i denna underbara dansform.

Jumpin’ Jive

En studsande, härlig och glädjefylld dans med högt tempo som innehåller danssteg med höga knän, hopp och sparkar.

Floor Barre

Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna.

Dag för dag-schema är tillgängligt för inbokade deltagare innan avresa.

Info om veckan

Pris: Från 17 600 :-*

Datum och hotell:

1 september 2024, Kresten Royal Euphoria Resort

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:                      

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum                                    
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 5 300 :- 

Begränsat antal platser. Vi reserverar oss för slutförsäljning. 

Boka

Kontakta oss: grupp@apollo

I samarbete med

 


Om ledarna


 

Tony Irving

Tony Irving

Folkkära Tony, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i Let’s Dance.

Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under veckan håller Tony i dans- och träningspass, stretching och den obligatoriska morgonpromenaden, då han är extremt morgonpigg! Tonys pass blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt!

Utöver detta, får man möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning Ett bättre Jag – Konsten att må bra!

Malin Watson

Malin Watson

Denna kända dans- & TV-profil är vinnare av Let’s Dance, proffsdansare, koreograf och träningscoach. Malin har framgångsrikt lanserat ett träningskoncept, tillsammans med sin man David. Under varumärket The Watson Way kör hon Dance Fitness pass som är lätta och roliga att utföra. Malin är en riktig glädjespridare och hon lär er att ha kul med dans samtidigt som ni bränner en massa kalorier och svettas rejält!

Under sin karriär har Malin turnerat med den internationella succén dansshowen Burn The Floor och därmed uppträtt i 90 olika städer i USA, Australien, Japan, Kina och Europa; hon har varit i semifinal i EM, VM och British Open Championships; hon har vunnit den prestigefyllda internationella tävlingen The United Kingdom Open Rising Stars Championships och även vunnit Let’s Dance – det är en CV det!

Utöver Malins pass håller hon i en inspirationsföreläsning som heter Kraften i POSITIVITET!


Om hotellet


 

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort är ett snyggt och väldesignat hotell i stram och elegant stil i Faliraki på Rhodos östkust. Från hotellet har du en magnifik utsikt över havet. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde och det finns totalt fem pooler att svalka sig i.

Läs mer om Kresten Royal Euphoria Resort