Almyrida Resort

apollo mondo local

  • Härlig takterrass med pool
  • Mysfaktor med bykänsla
  • Nära stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Almyrida Resort består av tre hotell och du kan kan njuta av hela området oavsett var du bor. De låga byggnaderna skapar en mysig bykänsla där du kan slappna av vid en av flera pooler, gymma, bowla eller unna dig en spabehandling. Hög komfort och härligt läge tillsammans med service utöver det vanliga, gör att Almyrida Resort är en självklar medlem i vår Apollo Mondo Local-familj.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum i etage för 2-6 personer, varav 2 barn. Tvårumssviter för 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn. Familjerum för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 694 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 30 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Almyrida Resort består av Almyrida Residence, Almyrida Beach och Almyrida Studios. Almyrida Residence och Almyrida Beach ligger bredvid varandra och ca 270 meter bort ligger Almyrida Studios. Alla gäster är välkomna att nyttja samtliga faciliteter vilket ger dig ett stort utbud av pooler, restauranger och underhållning inom kort promenadavstånd. Notera vissa faciliteter har en åldersgräns. Under vinter 2022/23 genomgår Almyrida Recidence, såväl rummen som allmänna ytor inkl. takterrassen en renovering och en ny, mindre spaavdelning byggs.

Gott om badmöjligheter
Här finns tre fina poolområden med totalt fyra pooler, varav en separat barnpool. Kostnadsfria solstolar vid poolområdet. Vid Almyrida Beach finns en pool och en separat barnpool. På Almyrida Recidence finns en pool i markplan och en takterrass med infinitypool. Takterrassen är öppen för alla gäster, men infinitypoolen välkomnar bara gäster över 17 år. Här finns också en poolbar med havsutsikt där du kan ta dig något svalkande att dricka både på dagen och kvällen. Vill du hellre bada i havet är det bara en kort promenad ner till stranden.

Mat och underhållning
Det finns en restaurang på Almyrida Beach och en på Almyrida Residence. För gäster boende på Almyrida Beach och Almyrida Studios serveras eventuella måltider på Almyrida Beach. Gäster som bor på Almyrida Residence äter eventuella måltider på Almyrida Residence. På Almyrida Residence arrangeras det musikaftnar två kvällar i veckan maj-september. Du kan också delta i matlagningskurser på Almyrida Residence 3 ggr/vecka mot avgift, kurserna pågår maj–jun och sept–okt, minst 4 personer per klass, begränsat antal platser.

Hälsa och träning
Det finns ett litet spa med massage mot avgift. Skönhetssalong och frisör mot avgift. Biljard mot avgift. Litet kostnadsfritt gym för gäster över 16 år, yngre besökare endast i vuxet sällskap.

Övrigt om hotellet
Kostnadsfritt wifi i allmänna utrymmen. Laptops finns att hyra. Tvättservice mot avgift. Almyrida Recidence byggdes 2007 och renoveras inför sommaren 2023. Almyrida Beach byggdes 2001 och renoverades 2017/2018 och Almyrida Studios byggdes också 2001 men renoverades 2018/2019.

Upptäck omgivningen
Almyrida Resort ligger nära stranden, restauranger och barer i byn Almyrida. Väg måste korsas för att nå stranden. Det är ca 2,2 mil till centrala Chania stad. Lokal trafik.

Läs mer om våra Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Mot tillägg:

  • Halvpension (frukost- och middagsbuffé)
Apollo Mondo Local
  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Kostnadsfritt wifi 

Alla hotell, Almyrida & Kalives

Kalives Beach

Hotell Kalives Beach har ett utmärkt läge direkt intill den fina sandstranden i Kalives, och bara ett stenkast från centrum. Hotellet har en genuin grekisk charm med vackra utsmyckningar och en väderkvarn vid det ena poolområdet. Här kan barnen kan plaska och leka, busa på lekplatsen eller dansa av sig på minidiskot.

Kiani Beach Resort

Den långgrunda stranden, barnpool, ett busvänligt piratskepp och All Inclusive gör Kiani Beach Resort till ett perfekt tillhåll för barnfamiljer. Det omtyckta poolområdet bjuder på en panoramautsikt över havet och alldeles intill ligger lekplatsen som älskas av barnen.

Almyrida Village

Almyrida Village lockar med spektakulär utsikt mot havet från sitt upphöjda läge, omgivet av olivlundar, strax utanför centrum av Almyrida. Här finns en generöst tilltagen pool och fria ytor för både avkoppling och lek.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios är ett enkelt lägenhetshotell beläget direkt vid stranden i Kalives. Här erbjuds inga faciliteter, så hotellet är ett bra val för dig som vill rå om dig själv på semestern och bara njuta av lugnet, havet och stranden. Från hotellet är det gångavstånd till byns livsmedelsbutik, grönsakshandlare och flera tavernor och caféer.