Resor till Almyrida & Kalives

  • Kalives med utsikt över Akrotirihalvön
  • Gemytliga och familjevänliga Almyrida

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

I Almyrida och Kalives får du känslan av att verkligen vara i Grekland! Det stillsamma livet kretsar kring stranden och de mysiga restaurangerna och allt finns på bekvämt avstånd, runt knuten. Till Almyrida och Kalives reser du för att koppla av, njuta och komma utvilad tillbaka.

Veckans deal

Boka senast 8/8 och få 500:- extra i rabatt per person på redan nedsatta priser. Gäller på avresor mellan 31/7 - 31/10 2021 vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 

Populära hotell – Almyrida & Kalives

Poolområde på Kiani Beach Resort i Kalives, Kreta.

Kiani Beach Resort

Från 6 320 SEK
Poolområdet på hotell Kalives Beach på Kreta, Grekland.

Kalives Beach

Från 4 997 SEK
Poolen vid Almyrida Beach, Kreta.

Almyrida Resort

Från 3 643 SEK

Fakta om Almyrida & Kalives

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Middag med grekisk sallad och moussaka på taverna kostar ca 90 kr per person. En öl kostar ca 35-45 kr.

Transfer

Effektiv körtid från flygplatsen till hotellen i Kalives är ca 40 minuter, till Almyrida ca 50 minuter. Med buss från Heraklions flygplats till hotellen tar det ca 1 timme och 40 minuter. Restiden varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Stränder

I Kalives finns en fantastisk sandstrand som fått EU:s blå flagg för klart och rent vatten. I Almyrida finns en två mindre sandstränder samt en klapperstenstrand. Stark vind och höga vågor kan ibland förekomma.

Hotellen som ligger vid stränderna på Kreta arrenderar området av kommunen och därför tillkommer en extra avgift för solstolar och parasoller.

Mer fakta

Väder

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
dec 16°c
8,2 av 10 Almyrida & Kalives
Våra gästers betyg, baserat på 258 omdömen