Kiani Beach Resort

Den långgrunda stranden, härliga barnpooler, en stor lekpark och All Inclusive gör Kiani Beach Resort till den perfekta destinationen för barnfamiljer. Det omtyckta poolområdet bjuder på en panoramautsikt över havet och alldeles intill ligger lekplatsen som älskas av barnen.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning på din resa genom Klarna. Kreditprövning görs hos Klarna.
Se Klarnas villkor »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Superiorrum för 1-2 personer. Superoirrum med privat pool för 1-2 personer. Familjerum superior med privat pool för 2-3 personer. Enrumslägenheter för 1-4 personer. Enrumslägenheter i etage för 2-6 personer, varav 2 barn. Enrumslägenheter superior för 2-4 personer/2-6 personer varav 2 barn. Enrumslägenheter superior i etage för 2-5 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3818 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kiani Beach Resort är ett modernt och familjevänligt hotell. Hotellet består av två hotelldelar, North och South Wing, och delas av en trafikerad väg. Hotelldelarna har varsitt stort poolområde med varsin stor pool och ett ligger precis vid stranden. Båda poolområdena har varsin barnpool, och det ena har dessutom en pool med vattenrutschkanor för de yngre barnen. På South Wing finns tre träningsbanor i den 50 meter långa poolen. Solstolar, parasoller och pool- och strandhanddukar ingår. Poolbar med lättare snacks och förfriskningar vid det ena poolområdet. Det finns också en inomhuspool på hotellet, den är uppvärmd i perioderna mars-maj samt i september-oktober.

Hotellet har tre restauranger och två barer. I de två bufférestaurangerna, en i varje hotelldel, Symposium och Pool View Restaurant äter du frukost, lunch och middag. Gluten- och laktosfria rätter samt veganska alternativ kan fås mot en förfrågan till hotellet ca en vecka innan ankomst. På kvällarna har à la carte-restaurangen Roof Top på South Wing öppen och serverar flera olika färdig à la carte-menyer inspirerade av det kretensiska köket, bordsreservation krävs (ingår inte i All Inclusive). Vårdad klädsel (långbyxor för män) i restaurangerna kvällstid. I Beach Bar Dionysos serveras snacks och svalkande drycker från förmiddag till sen kväll. I poolbaren serveras dryck under dagen.

Dag- och kvällsunderhållning. Internationell barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi med bland annat minidisco. Lekrum. Två lekplatser och stora grönområden som inbjuder till lek. Två gym dit barn under 12 år är välkomna i vuxens sällskap. Sportaktiviteter som tennis, vattenpolo, dart och bordtennis, vissa mot avgift. Ångbastu mot avgift. På South Wing finns ett härligt spaområde med bastu, ångbastu, jacuzzi och massage allt mot avgift. Hotellet har en inomhuspool som är uppvärmd i april samt september och oktober, med vilstolar och välkomnar gäster över 16 år, yngre i sällskap av målsman.

Wifi ingår över hela hotellet. Receptionen ligger i North Wing. Laptop finns att hyra. Minimarket. Laddstolpe för el-bilar. South Wing byggdes 2018, North Wing byggdes 2007 och renoverades 2020. Hotellet ligger drygt 2 kilometer utanför Kalives centrum. Utanför hotellet finns en busshållplats för lokalbussen som tar dig till Chania stad.

Hotellets äldre del är byggd 2007 och ligger på strandsidan. Den nya delen är byggd 2018. Det finns restaurang, bar, gym och poolområden på båda delarna. En mindre väg går mellan de båda hotelldelarna. Under respektive rumstyp specificerar vi i vilken del rummet ligger, men rummen i den äldre delen är renoverade till samma standard som de i den nya delen.

Avstånd till stranden varierar beroende på vilken byggnad man bor i, samt var i byggnaden rummet ligger, men vara upp till 250 meter.

Hållbarhet
Hotellet jobbar strategiskt och långsiktigt med hållbarhet utifrån de 17 globala målen för hållbar utveckling. Hotellet är certifierat enligt Travelife Gold och stranden vid hotellet är Blå flagg-märkt. Frukosten som serveras är belönad med märkningen Greek Breakfast då den lyfter fram de lokala smakerna och produkterna. Hotellet är också med i Tripadvisors Green Leader-program, som ett Platinum Level Green Leader-hotell.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

Mot tillägg:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé restaurangerna Symposium och Pool View, kl. 08.00-10.30
 • Lunchbuffé i restaurangerna Symposium och Pool View, kl. 13.00-15.00
 • Middagsbuffé i restaurangerna Symposium och Pool View, kl. 19.00-21.30
 • Varma och kalla rätter, smörgåsar, frukt och sallader, kl. 11.00-18.00
 • Glass i Beach Bar Dionysos, kl. 11.00-18.00
 • Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 11.00-23.00.

Vid All Inclusive Ultra mot tillägg ingår också:

 • Tennis en timme om dagen
 • Bordtennis
 • Ångbastu två gånger i veckan per person
 • En flaska vin och ett glas importerad öl varje dag i restaurangen
 • Obegränsat med utvalda drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 11.00-23.00
 • 40 % rabatt i restaurangen Roof Top
 • Två glas färskpressad apelsinjuice per dag
 • Espresso och cappuccino
 • Välkomstpaket med en flaska vin, vatten och frukt på ankomstdagen
 • Snabbare wifi

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive/All Inclusive Ultra gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Störingar från en nybyggnadtion på området kan uppfattas som störande för gäster som bor i South Wing.

Alla hotell, Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består av tre hotell och du kan kan njuta av hela området oavsett var du bor. De låga byggnaderna skapar en mysig bykänsla där du kan slappna av vid en av flera pooler, gymma eller unna dig en spabehandling. Hög komfort och härligt läge tillsammans med service utöver det vanliga, gör att Almyrida Resort är en självklar medlem i vår Apollo Mondo Local-familj.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios är ett enkelt lägenhetshotell beläget direkt vid stranden i Kalives. Här erbjuds inga faciliteter, så hotellet är ett bra val för dig som vill rå om dig själv på semestern och bara njuta av lugnet, havet och stranden. Från hotellet är det gångavstånd till byns livsmedelsbutik, grönsakshandlare och flera tavernor och caféer.

Kalives Beach

Hotell Kalives Beach har ett utmärkt läge direkt intill den fina sandstranden i Kalives, och bara ett stenkast från centrum. Hotellet har en genuin grekisk charm med vackra utsmyckningar och en väderkvarn vid det ena poolområdet. Här kan barnen kan plaska och leka, busa på lekplatsen eller dansa av sig på minidiskot.

Almyrida Village

Almyrida Village lockar med spektakulär utsikt mot havet från sitt upphöjda läge, omgivet av olivlundar, strax utanför centrum av Almyrida. Här finns en generöst tilltagen pool och fria ytor för både avkoppling och lek.