Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Glad, trevlig och hjälpsam personal.
-
Service, bemötande, Vackert läge.

Bekräftad gäst: 2023-10-07


8 av 10

+
Poolerna och stranden. Uppskattat att kunna hålla till på både nya och gamla delen. Aldrig problem att hitta solstolar. God mat och extra plus att man kunde äta på båda hotelldelarna. Då det serverades olika mat så vi valde alltid det som verkade bäst.
-
Vi bodde i ett familjerum i gamla delen med havsutsikt på bottenplan, tyvärr fanns ingen grind på terassen så det gick inte att ha en 1-åring på terassen. Det fanns inte så många alternativ till varm mat om man inte vill går till buffén. Crêpes som tillagades var goda men kanske inte kul att äta varje dag.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


9 av 10

+
1. Närheten till havet. 2. Maten - fantastisk variation av god kretensiska maträtter. 3. Så mycket fint för barnen. Den lilla barnpoolen med rutschkanor var härlig med stora delar skugga som man som vuxen kunde sitta under medan vår sin lekte runt i vattnet. 4. Den lugna stämningen trots så mycket barnfamiljer. 5. Att man kunde välja mellan två olika restauranger. Den nya delens restaurang var mysigare och tystare. Alla ville väl äta vid havet, men där var man ju meat hela tiden ändå. 6. Så många solsängar att välja på. 7. Kylen med alla godsaker till mellanmål.
-
Inget. Vi är supernöjda. Det här är vår första all inclusive. Men absolut inte den sista.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


9 av 10

+
Den nya delen lyfte hela resorten, wifi:et var kanon - även på stranden. Fin ren sandstrand/botten, havet är fint och rent. Stor och fin anläggning..
-
Såg riktigt illa ut när det nästan enbart var indier/pakistanier som städade på hela hotellet. Innan vi bytte rum så såg jag dessutom vart dom hade inhyst (gömt alla). Allra längst bort i den nya delen, längst ner i en underjordisk lägenhet. Där borde ni faktiskt kolla upp om allt står rätt till.

Bekräftad gäst: 2023-07-29


5 av 10

+
Rummet
-
Städningen och renlighet vid polområdena

Bekräftad gäst: 2023-07-23


2 av 10

+
Inget
-
Städningen, mat, och renare pool

Bekräftad gäst: 2023-07-22


7 av 10

+
Personalen i baren o restaurangen var väldigt trevliga. Tyvärr inte städpersonalen
-
Dålig mat- byt kock… Bättre städning på ett 4 stjärnigt hotell!

Bekräftad gäst: 2023-07-15


8 av 10

+
Att det låg lite avskilt
-

Bekräftad gäst: 2023-05-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3595 omdömen
Utmärkt
 
2293
Väldigt bra
 
821
Bra
 
291
Mindre bra
 
121
Underkänt
 
69

5 senaste omdömen

2023-11-20

av Rakel H

Bra all-inkclusive upplevelse. Mycket för pengarna.

Jättefint hotell, tillmötesgående personal. Fräsch, stor buffé med mycket frukt och grönsaker. Bra uppstyrda aktiviteter med duktig yogainstruktör och trevliga fritidsledare som spelar bollsporter med både ungdomar vuxna. Generöst med alkohol i drinkarna. Minus för mindre imponerande gym + bassäng, samt för svårt med bussresor till stan/ flygplatsen.

 
2023-11-04

av Patrik J Chania, Grekland

Trevligt hotell med havsutsikt!

Trevligt hotell med havsutsikt. Flera pooler både inne och ute. Trevlig och hjälpsam personal Evangelia och Elektra mfl i receptionen hjälper en med allt. Vårt flyg hem blev försenat men vi fick ha kvar vårt rum till kvällen och bada och äta och dricka som alla andra dagar. Nära till Chania 20 min med bil.

 
2023-11-03

av Karoline G

Mycket bra

Ett härligt hotell med nära till stranden. Vi bodde här i två veckor och trivdes utmärkt. Vi fick utmärkt service av Evangelina och Elektra i receptionen som tillgodosåg våra önskningar på bästa sätt. Hit kommer vi gärna igen!

 
2023-08-09

av Karam D

Bra ställe för barnfamiljer med närhet till fin strand.

För att vara rättvis med beskrivning av min upplevelse kommer jag dela i olika delar. 1. Geografiskt läge: är perfekt med havsutsikt den får absolut 5 stjärnor. 2. lägenheten som vi fick med havsutsikt: bra, badrummet är mindre bra, mögel, smuts och badkaret ser absolut inte fräsch ut. den får 2 av 5 stjärnor. 3. Service och personal: trevliga, hjälpsamma, de får 4 av 5 stjärnor. 4. Maten: är jag lite besviken på, kvalitet var varierande, vissa dagar fick man ganska lyxig mat och vissa dagar var billig mat. Vi saknade bland annat gyros som Grekland är känd på, mer från grillen. Maten får 3 av 5 stjärnor. 5. Pool området är ganska bra, 4 av 5 6. Bra möjligheter för barn inom och utomhus, rekommenderas för barnfamiljer. Dock ventilationen på den ena lekrum behövs ses över, den funkade knappt. AC i min lägenhet var perfekt. 6. I jämförelse mellan hur mycket vi har betalat och hur mycket vi har fått då får stället 3.5 av 5. Upplevelsen i helheten blir ca 3.5 stjärnor av 5.

 
2023-07-21

av Maria L

Toppen

Jättebra semester på hotellet, rummen var bra och det var bra med fläkten på taket, fick dock byta första rummet då den luktade och inte var samma som den var på booking. Maten var god vissa dagar sämre då man kände att det var gårdagen som dem hade gjort om. Massa aktiviteter för barna och barwoman Aggelikoula och Giorgos som jobbade på restaurNgen var supersnälla värt en stor stjärna feån oss/ Nepheli med familj