Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 93 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
X
-
X

Bekräftad gäst: 2021-09-25


7 av 10

+
Rum och nära havet
-
Ni måste rätta till att det ska antingen man ska boka allinklusiv eller VIP allinklusiv. Vi bokade allinklusiv då fick vi inte bra service , man för köpa vatten själv och andra drinkar också.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Havsutsikt,dagliga sportaktivitete,frächt rum
-
Generösare all inclusive tider,speciellt på morgonen,all inclusive börjar först kl.11!!! Och dom beskriver sig som***** hotell!!! Variationen av mat i buffen var som på ett ***- hotell.

Bekräftad gäst: 2021-06-26


8 av 10

+
Läget
-
Servera drycker (vatten läsk) till gäster med All inklusive före 11.00. Flera timmar i solen utan att kunna få dryck utan att behöva köpa. Mindre hög musik vid poolen. Personalen spelade.

Bekräftad gäst: 2021-06-19


1 av 10

+
Stranden
-
Maten var inte fräsh, tallrikarna/glasen och besticken var smutsiga.

Bekräftad gäst: 2021-06-12


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-06-11


6 av 10

+
Rummet
-
Gemensamutrymmen samt en storbilds-TV

Bekräftad gäst: 2021-06-04


10 av 10

+
Läget
-
Ta bort de olika banden för all-inclusive blir förvirrat. Många dricker inte alkohol och köper inte guld men det framgår inte att vatten klassas som alkohol och ingår ej i vanlig all-inclusive. Många nordiska turister klarar ej av att dricka Greklands kranvatten och blir magsjuka då många ej tänker på det skyller de sedan på maten. Allt detta kan skippas om vattnet ingår.

Bekräftad gäst: 2021-05-29


9 av 10

+
Maten
-
Dryck- i Norden är ca 50% av alla dryck numera utan socker/kalorier, på hotellet fanns inte ett enda sånt alternativ.

Bekräftad gäst: 2021-05-22


8 av 10

+
Läget vid stranden, fina rum och bekväma solsängar
-
Städning och service. Nästan ingen information om hotellet i receptionen vid ankomsten

Bekräftad gäst: 2020-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2697 omdömen
Utmärkt
 
1658
Väldigt bra
 
677
Bra
 
220
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
47

5 senaste omdömen

2021-06-08

av Liljevi Helsingborg, Sverige

Fint & fräsch all inlcusive hotell

Fint och enkelt all inclusive hotell uppdelat i 2 områden. Vi bodde i "gamla" byggnaden med utsikt mot hav och strand, rummen var helt renoverade och hade samma standard som i nybyggda delen. Trevlig och vänlig personal, roligt med gratis barnklubb med olika lekteman varje dag och bra mat i restaurangen. Fanns några rätter som hängde med varje dag på lunch/middag och sedan varierade utbudet lite från dag till dag. Fanns alltid veg/fisk/kött/kyckling samt stor sallad-, frukt och dessertbuffe. Dock så "smakade allt lite likadant" och efter 1 vecka var det skönt att komma hem och äta "vanlig" mat igen. De hade även temakvällar på middagen med tex carbonara, gyros, slowcock turkey etc. Bra med barnpooler och lekplats på båda områdena, kul för barnen. Även plus att det ligger precis vid vattnet, även om stranden inte var superkul så tyckte barnen det var roligt att kasta sten och bada fötterna och leta krabbor. Om ni gillar goda drinkar så välj till All inclusive vip/ultra, för cirka 150kr per person och dag får man alla internationella stora drinkar gratis - så mycket goda och bra drinkar :) I vanlig all inclusive ingår tex raki cola, ouzo etc medan i all inslucie ultra får du aperol spritz, pina colada och mojito. Helt klart värt och höjde semesterkänslan otroligt :) Det enda som vi tyckte var negativt var väl läget på hotellet, det ligger en bra bit från Kalives och eftersom vi har små barn med barnvagnar var det inte aktuellt att ta strandpromenaden, och bilvägen var inte aktuell att gå på heller pga mycket trafik och ingen gångväg. Fanns inte heller något busstopp i närheten vilket gjorde att vi blev kvar på hotellet hela veckan.

 
2020-10-06

av Lena S

Lena

Mycket trevligt och välskött hotell. Vi bodde i den nybyggda delen av hotellet och rummen var mycket ljusa och fräscha. Bra vällagad grekisk mat! Fantastiskt läge vid den badvänliga stranden med fin sandbotten och rent vatten.

 
2019-11-02

av jennieli77

Helt okej!

+ rent, barnvänligt, skön säng, bra mat. Extra många + till Christina,Thanasis, Anastasia och Sasha i Poolbaren, så vänliga och gjorde goda drinkar. Bra Kidsclub för våran 5 åring. - Mer 3 stjärnigt än 5 eftersom man måste betala extra för att få det lilla extra, all inc stämmer tyvärr inte. Väldigt kall pool. (Havet var varmare) I det stora hela ett bra hotell, familjevänligt. Hade turen att få en kanon vecka vädermässigt trots att vi åkte i slutet av oktober. Nöjda barn o nöjda föräldrar.

 
2019-07-23

av TobiasBarnell Lomma, Sverige

My visit on Kiani Beach Resort

Maten var mycket dålig, alkoholhaltiga drycker var jättesnålt och inte några goda heller, sängarna och kuddarna var katastrof min fru fick nackspärr. Övrigt var hotellet jättefint men tycker totalen med mat och dryck och hotellet och utbudet är det inga fem stjärnor.

 
2019-07-09

av Sverige1234

Fantastiskt läge och atmosfär

Kiani beach är ett fantastiskt ställe för en avkopplande semester. Den gamla delen av hotellet ligger precis vid havet vilket gör vistelsen ännu bättre. Rummen Rummen i den gamla delen var bra men skulle behöva en uppfräschning. Madrasserna på enkelsängarna var inte bekväma men receptionen löste det utan problem och snabbt. Dubbelsängen var väldigt bekväm. Maten Maten var god och vällagad men det hade varit bättre med lite mer variation. Buffén var perfekt för vegetarianer då det fanns ett stort utbud av sallader och vegetariska rätter. Pierre som var restaurangchef hade verkligen koll på allting och såg till att alla var nöjda. Hans personal, Kostas, Eleni, Svitlana, Christa, Mariana och några till som jag inte minns namnen på var alla väldigt trevliga och tillmötesgående. Poolområde Poolerna i den gamla och nya delarna var riktigt stora med bra temperatur. Solstolarna hade de skönaste dynor jag någonsin suttit på och det fanns gott om stolar. Bar Strandbaren i den gamla delen precis intill havet var ett trevligt ställe att vistas på och bland all Inclusive snacksen fanns det någonting för varje smak. Stor variation på drycker i baren. Personalen i strandbaren, bland annat Achilles, var väldigt trevliga och crepesen som gjordes där var väldigt goda. Receptionen Personalen i receptionen, bland annat Anastasia, Evangelia och Konstantina var alla väldigt trevliga och hjälpsamma. De löste problemet med våra madrasser väldigt snabbt samt uppgraderade vårt rum och gav oss tips på utflykter. Ett förbättringsområde skulle vara tydligare kommunikation de emellan samt bättre information till gästerna. Annars var allting väldigt bra. Aktiviteter Animationsteamet som vi hade mest kontakt med, Andreas (tack för den goda drinken!), Alexandra, Momo och Iva gjorde ett fantastiskt jobb för att underhålla gästerna. Vi tackar särskilt mycket Alexandra för hennes yogapass varje morgon vid havet, det bästa man kan börja sin dag med, samt för vattengympan i poolen som hela familjen deltog i varje dag. Allt som allt var vi väldigt nöjda med vår vistelse på kiani beach och vi längtar tillbaka dit. Stort tack till all personal på hotellet. Med vänliga hälsningar Nöjd familj från Sverige