Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till stranden
-
Slamrig matsal.

Bekräftad gäst: 2021-11-07


8 av 10

+
Läget
-
Mat och dryck

Bekräftad gäst: 2021-11-05


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-30


7 av 10

+
X
-
X

Bekräftad gäst: 2021-09-25


7 av 10

+
Rum och nära havet
-
Ni måste rätta till att det ska antingen man ska boka allinklusiv eller VIP allinklusiv. Vi bokade allinklusiv då fick vi inte bra service , man för köpa vatten själv och andra drinkar också.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Havsutsikt,dagliga sportaktivitete,frächt rum
-
Generösare all inclusive tider,speciellt på morgonen,all inclusive börjar först kl.11!!! Och dom beskriver sig som***** hotell!!! Variationen av mat i buffen var som på ett ***- hotell.

Bekräftad gäst: 2021-06-26


8 av 10

+
Läget
-
Servera drycker (vatten läsk) till gäster med All inklusive före 11.00. Flera timmar i solen utan att kunna få dryck utan att behöva köpa. Mindre hög musik vid poolen. Personalen spelade.

Bekräftad gäst: 2021-06-19


1 av 10

+
Stranden
-
Maten var inte fräsh, tallrikarna/glasen och besticken var smutsiga.

Bekräftad gäst: 2021-06-12


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2021-06-11


6 av 10

+
Rummet
-
Gemensamutrymmen samt en storbilds-TV

Bekräftad gäst: 2021-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2831 omdömen
Utmärkt
 
1771
Väldigt bra
 
690
Bra
 
223
Mindre bra
 
97
Underkänt
 
50

5 senaste omdömen

2021-11-15

av Magnus L

Bra service och varierad all inclusive-buffé

Modernt och välplanerat hotellområde, med flera pooler, mycket lekytor och stor restaurant, halvt inne och halvt ute. Bra service från personalen och bra kvalité på buffén. De ansträngde sig för att variera den från dag till dag, vilket var uppskattat. Bra täckning på WiFi, både i rummet och i allmänna ytor. Enda minuset var att vi var där sista veckan på säsongen, och då kändes det som att de slarvade en del med underhållet av biljard- och pingisbord, all växel till automaterna tog slut och ingen av utomhuspoolerna var uppvärmd.

 
2021-06-08

av Liljevi Helsingborg, Sverige

Fint & fräsch all inlcusive hotell

Fint och enkelt all inclusive hotell uppdelat i 2 områden. Vi bodde i "gamla" byggnaden med utsikt mot hav och strand, rummen var helt renoverade och hade samma standard som i nybyggda delen. Trevlig och vänlig personal, roligt med gratis barnklubb med olika lekteman varje dag och bra mat i restaurangen. Fanns några rätter som hängde med varje dag på lunch/middag och sedan varierade utbudet lite från dag till dag. Fanns alltid veg/fisk/kött/kyckling samt stor sallad-, frukt och dessertbuffe. Dock så "smakade allt lite likadant" och efter 1 vecka var det skönt att komma hem och äta "vanlig" mat igen. De hade även temakvällar på middagen med tex carbonara, gyros, slowcock turkey etc. Bra med barnpooler och lekplats på båda områdena, kul för barnen. Även plus att det ligger precis vid vattnet, även om stranden inte var superkul så tyckte barnen det var roligt att kasta sten och bada fötterna och leta krabbor. Om ni gillar goda drinkar så välj till All inclusive vip/ultra, för cirka 150kr per person och dag får man alla internationella stora drinkar gratis - så mycket goda och bra drinkar :) I vanlig all inclusive ingår tex raki cola, ouzo etc medan i all inslucie ultra får du aperol spritz, pina colada och mojito. Helt klart värt och höjde semesterkänslan otroligt :) Det enda som vi tyckte var negativt var väl läget på hotellet, det ligger en bra bit från Kalives och eftersom vi har små barn med barnvagnar var det inte aktuellt att ta strandpromenaden, och bilvägen var inte aktuell att gå på heller pga mycket trafik och ingen gångväg. Fanns inte heller något busstopp i närheten vilket gjorde att vi blev kvar på hotellet hela veckan.

 
2020-10-06

av Lena S

Lena

Mycket trevligt och välskött hotell. Vi bodde i den nybyggda delen av hotellet och rummen var mycket ljusa och fräscha. Bra vällagad grekisk mat! Fantastiskt läge vid den badvänliga stranden med fin sandbotten och rent vatten.

 
2019-11-02

av jennieli77

Helt okej!

+ rent, barnvänligt, skön säng, bra mat. Extra många + till Christina,Thanasis, Anastasia och Sasha i Poolbaren, så vänliga och gjorde goda drinkar. Bra Kidsclub för våran 5 åring. - Mer 3 stjärnigt än 5 eftersom man måste betala extra för att få det lilla extra, all inc stämmer tyvärr inte. Väldigt kall pool. (Havet var varmare) I det stora hela ett bra hotell, familjevänligt. Hade turen att få en kanon vecka vädermässigt trots att vi åkte i slutet av oktober. Nöjda barn o nöjda föräldrar.

 
2019-07-23

av TobiasBarnell Lomma, Sverige

My visit on Kiani Beach Resort

Maten var mycket dålig, alkoholhaltiga drycker var jättesnålt och inte några goda heller, sängarna och kuddarna var katastrof min fru fick nackspärr. Övrigt var hotellet jättefint men tycker totalen med mat och dryck och hotellet och utbudet är det inga fem stjärnor.