Kundomdömen om Kiani Beach Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 62 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Mysigt och fint.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-25


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-06-23


8 av 10

+
Fantastiskt med antal solstolar samt att det alltid fanns plats även om man förflyttade sig under dagen
-
Beachbaren och matutbudet

Bekräftad gäst: 2024-06-07


9 av 10

+
Barnvänligt, strandnära, maten.
-
Smoothie och popcorn i restaurangen. Mycket stenigt när man skulle kliva i havet. Hög ljudnivå från alla småbarn i restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2024-05-21


7 av 10

+
Att det fanns olika rumskategorier så det kunde tillfredsställa alla i sällskapets behov.
-
Diskning.

Bekräftad gäst: 2024-05-18


7 av 10

+
Närheten till allt.
-
Tyckte att hotellrummen kunde varit utrustade med 2 toaletter. Då vi var 5 i ett rum.

Bekräftad gäst: 2024-05-11


6 av 10

+
Personalen.
-
Vi trodde inte att vi skulle bo på en arbetsplats. Enligt Apollo kunde viss störning upplevas men vi bodde 4 meter från arbetsplats med stora maskiner och ibland lastbilar som hade last och lossningsplats utanför vår altan. Sänk den höga musiken både i restaurangerna och vid poolområdet. Man hörde alltid musik från minst 2 olika ställen samtidigt.

Bekräftad gäst: 2024-04-20


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-04-13


9 av 10

+
Många träningspass
-

Bekräftad gäst: 2024-04-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

3806 omdömen
Utmärkt
 
2463
Väldigt bra
 
843
Bra
 
301
Mindre bra
 
128
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2023-11-20

av Rakel H

Bra all-inkclusive upplevelse. Mycket för pengarna.

Jättefint hotell, tillmötesgående personal. Fräsch, stor buffé med mycket frukt och grönsaker. Bra uppstyrda aktiviteter med duktig yogainstruktör och trevliga fritidsledare som spelar bollsporter med både ungdomar vuxna. Generöst med alkohol i drinkarna. Minus för mindre imponerande gym + bassäng, samt för svårt med bussresor till stan/ flygplatsen.

 
2023-11-04

av Patrik J Chania, Grekland

Trevligt hotell med havsutsikt!

Trevligt hotell med havsutsikt. Flera pooler både inne och ute. Trevlig och hjälpsam personal Evangelia och Elektra mfl i receptionen hjälper en med allt. Vårt flyg hem blev försenat men vi fick ha kvar vårt rum till kvällen och bada och äta och dricka som alla andra dagar. Nära till Chania 20 min med bil.

 
2023-11-03

av Karoline G

Mycket bra

Ett härligt hotell med nära till stranden. Vi bodde här i två veckor och trivdes utmärkt. Vi fick utmärkt service av Evangelina och Elektra i receptionen som tillgodosåg våra önskningar på bästa sätt. Hit kommer vi gärna igen!

 
2023-08-09

av Karam D

Bra ställe för barnfamiljer med närhet till fin strand.

För att vara rättvis med beskrivning av min upplevelse kommer jag dela i olika delar. 1. Geografiskt läge: är perfekt med havsutsikt den får absolut 5 stjärnor. 2. lägenheten som vi fick med havsutsikt: bra, badrummet är mindre bra, mögel, smuts och badkaret ser absolut inte fräsch ut. den får 2 av 5 stjärnor. 3. Service och personal: trevliga, hjälpsamma, de får 4 av 5 stjärnor. 4. Maten: är jag lite besviken på, kvalitet var varierande, vissa dagar fick man ganska lyxig mat och vissa dagar var billig mat. Vi saknade bland annat gyros som Grekland är känd på, mer från grillen. Maten får 3 av 5 stjärnor. 5. Pool området är ganska bra, 4 av 5 6. Bra möjligheter för barn inom och utomhus, rekommenderas för barnfamiljer. Dock ventilationen på den ena lekrum behövs ses över, den funkade knappt. AC i min lägenhet var perfekt. 6. I jämförelse mellan hur mycket vi har betalat och hur mycket vi har fått då får stället 3.5 av 5. Upplevelsen i helheten blir ca 3.5 stjärnor av 5.

 
2023-07-21

av Maria L

Toppen

Jättebra semester på hotellet, rummen var bra och det var bra med fläkten på taket, fick dock byta första rummet då den luktade och inte var samma som den var på booking. Maten var god vissa dagar sämre då man kände att det var gårdagen som dem hade gjort om. Massa aktiviteter för barna och barwoman Aggelikoula och Giorgos som jobbade på restaurNgen var supersnälla värt en stor stjärna feån oss/ Nepheli med familj