Rumstyper på Kiani Beach Resort

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenheter i etage med balkong och begränsad havsutsikt. Öppen planlösning mellan våningarna. Lägenheterna är belägna i strandbyggnaden. På entréplan finns ett kombinerat sovrum med två enkelsängar samt ett vardagsrum med minikök och ett badrum med badkar och dusch samt wc. En trappa upp på sovloftet finns en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbar extrabädd. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Tv med satellitkanaler på båda våningarna. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet superior

Enrumslägenheter superior med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Lägenheterna är belägna i den nya delen av hotellet. Sovrumsdel med två enkelsängar och delen med extrasängarna i bäddsoffa kan skiljas åt av en skjutdörr. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Takfläkt. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler, en i sovrumsdelen och en i delen med extrasängarna. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet superior i etage

Enrumslägenheter superior i etage med balkong eller terrass. Öppen planlösning mellan våningarna. Lägenheterna är belägna i nya delen av hotellet. På entréplan finns två enkelsängar, extrabädd i hopvikbar säng samt minikök och ett badrum med hårtork, dusch och wc. En trappa upp på sovloftet finns två enkelsängar och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Tv med satellitkanaler på båda våningsplanen. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Städning 7 gånger/vecka. Hissen når inte till alla lägenheter.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.

Enrumslägenheter

Enrumslägenheter med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt (endast sommaren 2022). Lägenheterna har olika planlösningar och är belägna i strandbyggnaden. Sovdelen kan separeras från resten av rummet med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen är belägna i den nya delen av hotellet. Två enkelsängar. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.