Rumstyper på Kiani Beach Resort

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong eller terrass. Lägenheterna har olika planlösningar och ligger i North Wing. Kombinerat sovrum och minikök. Lägenheten kan delas av med en skjutdörr så det blir en sovrumsdel med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en vardagsrumsdel med två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong och begränsad havsutsikt. Lägenheterna ligger i North Wing. Öppen planlösning mellan våningarna. Lägenheterna är belägna i strandbyggnaden. På entréplan finns ett kombinerat sovrum/vardagsrum/minikök samt ett badrum med badkar och wc. Två enkelsängar En trappa upp på sovloftet finns en dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbar säng. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Takfläkt. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Tv med internationella kanaler på båda våningarna. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet superior i etage

Enrumslägenhet superior i etage med balkong eller terrass. Öppen planlösning mellan våningarna. Lägenheterna ligger i South Wing. På entréplan finns ett kombinerat vardagsrum/minikök, två enkelsängar, möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. En trappa upp på sovloftet finns två enkelsängar och ett badrum med hårtork, dusch och wc. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Takfläkt. Tv med internationella kanaler på båda våningsplanen. Matplats på balkongen. Städning 7 ggr/vecka. Hissen når inte till alla lägenheter.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet Superior med 2 ord. Bäddar

Enrumslägenhet superior med balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Lägenheterna med havsutsikt ligger i North Wing, övriga lägenheter i North Wing eller i South Wing. Lägenheten kan delas av med en skjutdörr så det blir en sovrumsdel med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en vardagsrumsdel med två bäddsoffor. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare samt kaffe och te och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med internationella kanaler, en i sovrumsdelen och en vardagsrumsdelen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Familjerum superior med privat pool

Familjerum superior md privat pool på uteplatsen. Rummen ligger i North Wing. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i en enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong eller terrass. Rummen ligger i både South och North Wing. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum med privat pool

Superiorrum med privat pool på uteplatsen. Rummen ligger i North Wing. Två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Takfläkt. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 24 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.