Rumstyper på Kiani Beach Resort

Enrumslägenhet i etage

Bekväma och moderna lägenheter i etage med öppen planlösning , belägna i strandbyggnaden. Två separata sängar på nedervåningen och en dubbelsäng på övervåningen. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar extrabädd. Tv med satellitkanaler på båda våningarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 2 barn.

Enrumslägenhet superior

Modernt inredda enrumslägenheter superior i den nya delen av hotellet. Möjlighet till två extrabäddar. Sovrumsdelen med de ordinarie sängarna och delen med extrasängarna kan skiljas åt av en skjutdörr. Tv med satellitkanaler, en i sovrumsdelen och en i delen med extrasängarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Hårtork. Takfläkt. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Dusch & wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer

Enrumslägenhet superior i etage

Moderna och smakfullt inredda enrumslägenheter superior i etage med öppen planlösning i nya delen av hotellet. Två separata sängar på sovloftet och två separata sängar och möjlighet till två extrabäddar på entréplan. Tv med satellitkanaler på båda våningsplanen. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på balkongen. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc (ett badrum på varje våningsplan). Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Hiss når inte alla rum.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 1 barn.

Enrumslägenheter

Bekväma och moderna lägenheter med olika planlösningar, belägna i strandbyggnaden. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två separata sängar. Sovdelen kan separeras från resten av rummet med en skjutdörr. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare och enkel köksutrustning. Matplats på uteplatsen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/regndusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.

Superiorrum

De moderna superiorrum ligger i den nya delen av hotellet. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.